Prima. Snel bezorgd, goed op de hoogte gehouden.

Goede service! Snelle levering.

Ruim assortiment, snelle levering

Verschillende carnavalsartikelen besteld. Deze zijn snel geleverd. Alleen jammer dat de luxe epauletten vrijwel meteen kapot zijn gegaan na 1x dragen. De bevestigingsspeldjes zijn niet stevig en gingen na 1 uur al kapot en van de bovenkant viel ook een deel van de versiering vanzelf eraf van 1 kant. Slechte kwaliteit.

Ruim 1,5 week moeten wavhtrn op de bestelling.

Lang moeten wachten op de bestelling en er wordt niet gereageerd op diverse emails. En ook nog een verkeerd artikel geleverd.

Keigoed

en mooi op tijd

Oke maar heb geen telefonisch contact kunnen krijgen

Kleding besteld een week voor carnaval en na 4 dagen binnen. Geen tijd om te ruilen. Bij aantrekken van de feestkleding trok ik gelijk een gat in mijn lederhosen. Nog steeds geen contact gehad hierover. Zou graag mijn kledingstuk retour sturen.

Niet zo tevreden

Ik heb dit keer een kei dure jas besteld!!! Alle 5 de knopen aan de voorkant ontbraken waardoor de jas niet dicht kon . Heb allemaal gebeld maar kreeg nooit iemand aan de lijn . Heb zelf weer nieuwe knopen moeten bestellen maar zijn niet hetzelfde wat ik niet zo leuk vond . Was een jas van 140 euro . Erg slecht

Jurkje heb ik met plezier gedragen met de carnaval.

Snelle levering en kwaliteit van het product voldoet aan de omschrijving

Prima om zaken mee te doen. Vlotte levering, goede communicatie en producten voldoen aan de verwachtingen na beschrijving in webshop te hebben gelezen!

Leuke fysieke winkel, online slechte service.

De fysieke winkel is prima op orde. Online lijken ze het niet aan te kunnen of geen goed overzicht/systeem te hebben. Ook telefonische bereikbaarheid is een probleem, 2x uur in de wacht gehangen. In november heb ik een bestelling geplaatst, onder het mom van; dan zijn we er voor carnaval lekker op tijd bij. Ik ben de week daarna gebeld met de vraag of ze de bestelling in januari konden versturen. Er miste namelijk één ding in de voorraad (van de 8 items) en dan konden ze in één keer verzenden. Voor ons was dat geen probleem. Wij hebben in januari op de bestelling gewacht maar niets ontvangen. Begin februari dus meteen gebeld dat we nog niets binnen hadden. Ik kreeg de mededeling dat het on-hold in het systeem stond, ze zou het meteen verzenden. Dik een week later weer gebeld omdat er niets binnen was en toen bleek het nog steeds on-hold in het systeem te staan. Er was nog niets mee gedaan. Inmiddels was het 3 dagen voor carnaval en waren er nog maar 3 van de 8 items van mijn bestelling op voorraad.. Uiteindelijk deze 3 items nog binnen gekregen. De terugbetaling van de overige items ook nog altijd niet ontvangen.

Goed product.

Prima jas past goed zit goed.

Niet normaal hoe groot het assortiment is.

Wat een feest om in zo'n mega feestwinkel te zijn. En zalig om zoveel keus te zien. Ik kan niet wachten op het volgende feest om hier weer te kunnen winkelen. Echt een beleving

Gewoon goed

Besteld en al snel in huis!

Zag er keurig uit. Verpakking en bezorging helemaal prima.

Slechte communicatie

Het carnavals pak was ruim twee weken vertraagd, wat uiteraard kan rond deze periode. Echter communicatie blijft volledig uit en na bij telefonisch contact is de beantwoording ook niet naar behoren. Jammer, uiteraard is er begrip - maar communiceer netjes en pro-actief!

slechte service

broek besteld, niks binnen gekregen en ook heen berichtje dat die niet lever naar is. mijn geld nogsteeds niet terug!

Snelle service en goede kwaliteit.

Goede ervaring met Hoofs. Snelle levering van de producten en van goede kwaliteit.

Waardeloos.

Producten die besteld zijn kunnen ineens niet geleverd worden. Drie weken levertijd in plaats van de beloofde drie dagen. Niet teruggebeld worden door klantenservice. Uberhaupt geen vriendelijke service. Echt teleurstellend.

Zeer tegen gevallen

Levering heeft bijna 3 weken geduurd. Na poging tot bellen en daarna een mail kreeg ik als excuus dat het door de carnaval druk was maar dat de bestelling nu snel verstuurd ging worden. Het heeft daarna nog bij een hele week geduurd eer ik mijn bestelling in huis had. Een tussentijds mailtje dat de bestelling vertraagd was, was zeer wenselijk geweest of op z'n minst een excuses briefje bij de bestelling. Gooi je reguliere webshop dicht als je de levertijd 2-4 dagen niet kan waarmaken . Of zorg voor een betere communicatie naar je klant.

heel jammer dat het embleem dat ik besteld heb, het kleine embleem was!

Heel jammer dat dit niet duidelijk op de website stond! Simpel op te lossen door het groter op de website te plaatsen, of zelfs voor je betaald nog een keer in beeld. Dan had ik een andere keuze gemaakt

Super!!

Leuk jurkje voor een prachtig prijsje

Super snelle levering van een top product

Snelle levering, welke goed te volgen is via de link die krijgt toegestuurd. De schoenen die ik had besteld waren van goede kwaliteit en een echte blikvanger tijdens het carnaval.

Zondagavond besteld, pas vrijdagmiddag binnen. Het betrof een klein brievenbus pakketje

Pakketje veel te laat binnen.

jammer genoeg hoed teklein

hoed te klein en om terug te sturen had ik niet op tijd een nieuwe

Juiste product op de juiste tijd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch