Leuke winkel en handige webshop

Leuke winkel, had deze keer geen tijd om langs te gaan dus online besteld. Iets langere levering maar ruim op tijd binnen. Leuke producten en een heerlijke Carnaval gehad.

Bestelling duurde erg lang en was niet compleet

Op 30 november een bestelling geplaatst, welke uiteindelijk pas op 15/12 geleverd is. Van 1 product heb ik (lastminute maar wel netjes) bericht gehad dat deze uitverkocht was, maar een ander artikel dat ik 2 keer had besteld, zat er ook niet bij. Ik weet hoe druk het is in de winkel, dus begrijp dat bestellingen niet een dag later in huis zijn, maar dat er na zo’n lange tijd nog dingen missen, was wel teleurstellend. De volgende keer dus bij een andere webshop bestellen, of ‘gewoon’ in de winkel.

Prachtige carnavalskleding!

De kleding ziet er zo mooi uit, heel netjes afgewerkt en zit geweldig!

Keurig en snel verzonden

Ondanks de drukke periode (carnaval) kwam het bestelde pakket compleet en in goede orde aan :)

Groot assortiment

Leuke carnavalskleding en accessoires gekocht.

Op en top service.

Ik had een jasje besteld, maar er was een fout opgetreden in het bestel systeem, dus jas was er niet meer. Hoofd belt op met deze mededeling, maar ging toch nog even verder kijken bij de retouren, en daar lag er nog eentje. Super blij.

Snelle levering, prima kwaliteit

Prima winkel voor feest kleding

Lang wachten op bestelling en slecht bereikbaar

Een week moeten wachten op de bestelling. Geen reactie op mail en meer dan een half uur in de wacht voor telefonisch contact. Jammer, service kan echt beter.

Duurde lang en niet compleet

Ik heb mijn bestelling ruim 2 weken voor carnaval geplaatst. Het heeft bijna 1,5 week geduurd voordat ik het ontvangen had. ( kan me er iets bij voorstellen aangezien ik de drukte in de winkel ken…). Toen bleek de bestelling niet compleet te zijn. Heb een paar keer geprobeerd om telefonisch contact te leggen..( nam niemand op), en via de mail ook pas na meerdere dagen. Er werd toen gezegd dat het niet voorradig was. ( ik betwijfel dat, het waren gezichtsstickers/diamanten. Waarvan waarschijnlijk de verzendkosten duurder waren dan de stickers zelf. Wat erg jammer is want die diamanten waren de reden waarom ik de bestelling geplaatst had en het overige heb ik toen “extra” besteld) Het zou fijn zijn geweest als ik direct een melding had gehad bij het plaatsen vd bestelling dat deze niet voorradig waren. Nu kreeg ik een mail 1 dag voordat de carnaval begon…en heb dus niet meer de mogelijkheid gehad om verder op zoek te gaan naar die diamanten. Heb wel mijn geld terug gehad…maar had liever sneller reactie gehad zodat ik verder had kunnen kijken. De winkel is super, de webshop helaas niet…

Ik heb een goede ervaring gehad

Schitterende kleding

Ontzettend jammer dat de knopen van mijn toch dure jasje er 1 voor 1 van af lagen.

Snelle levering product voldoet aan verwachting .

Snelle levering, goede kwaliteit, goede afhandeling.

Op de valreep nog een kiel met (strijkbare( emblemen gekocht. Goede kwaliteit spullen, snelle levering. Een embleem bleek niet in voorraad, hiervan het geld meteen terug ontvangen, goeie afhandeling.

De levering was iets later dan verwacht maar verder geen kritiek!

De levering was iets later dan verwacht maar verder geen kritiek. Alles in goede staat geleverd.

Slechte communicatie oftewel geen reacyie! geen retourformulier!

Beveel het niemand aan.

Ik zal niet vaker bestellen

Levertijd duurde veel langer dan normaal. In de mail was het dan ook niet meer duidelijk wat ik besteld had. Ook geen mail binnen gekregen of m’n spullen binnen waren.

Snelle respons in drukke carnaval tijd

Ik had accessoires besteld voor carnaval. Hoewel er iets mis moet zijn gegaan in de bestelling en ik verkeerde artikelen geleverd kreeg, werd er direct actie ondernomen toen ik hierover een mail stuurde. Binnen enkele dagen had ik, nog op tijd voor de carnaval, mijn juiste bestelling thuis inclusief een retoursticker voor de foutieve artikelen.

Goede service ondanks de grote drukte!

Ik had een grote bestelling gedaan waarbij 1 embleem helaas niet klopte, maar nadat ik een mailtje stuurde kreeg ik binnen een aantal minuten antwoord waar ze me tegemoet kwamen in het foutje. Super fijn!

Alleen bij 1 broek zat er al meteen een gat (wel op de naad) in. Ik heb het gelukkig kunnen repareren , want het was te kort dag om een nieuwe broek te bestellen. Dus ik hoop dat hier nog wat meegedaan kan worden....... ik hoor het graag.

Beetje teleurgesteld

Helaas heb ik twee pakken ontvangen wat dezelfde maat zou moeten zijn maar de een toch echt een maat kleiner leek. En helaas was de staart kapot Dus beiden retour op mijn kosten en dat vind ik wel jammer Ik heb hierover gemaild maar niets gehoord

De levering van mijn jasje was zeer snel! Erg tevreden en keurig verpakt. Materiaal vh jasje was goed, ik bestel en kom zeker langs als ik bij mijn moeder in Denbosch ben.

Super goeie service!

Snelle levering en het bestelde artikel naar volle tevredenheid. Goed verpakt.

Op de valreep voor carnaval nog wat besteld. Alles kwam ruim op tijd binnen in een goede verpakking. Enorm blij mee!

Snelle levering, alles was compleet en zelfs in een drukke periode

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch