Super geregeld

Bestellen gaat heel makkelijk Vragen worden vakkundig beantwoord Levering gaat ook heel snel

Netjes verpakt en gekregen wat we verwacht hadden

lang wachten

Het duurde lang voor ik mijn bestelling kreeg, 3 hotpants besteld, is er een van een ander merk, die was dus te groot, contact opgenomen niks meer gehoord. begrijp dat het heel druk is, maar mail beantwoorden hoort ook bij het werk druk of niet. 1 art niet op voorraad, netjes geld terug terug gekregen.

bestelling kon niet compleet afgeleverd worden, 1 artikel uitverkocht

bestelling kon niet compleet afgeleverd worden, 1 artikel niet te leveren dat was de uitleg.

Levering niet zoals besteld

Mijn bestelling liet best lang op zich wachten. Na ontvangst zat er een verkeert shirt in, verkeerde (goedkoperen) zakdoeken en een feestmuts te weinig. Hier melding van gemaakt, deze daarin tegen wel snel opgepakt. Juiste shirt ontvangen en een gratis retour etiket. Nu even wachten op terugbetaling van de zakdoeken daar de bestelde niet meer leverbaar waren. Gr Marc

Als ik zelf niet had gebeld had ik nu nog niets gehad

Na mijn bestelling een bevestiging gekregen, maar daar stond niets in over wanneer er geleverd ging worden. Na een week gemaild. Na ruim een dag een mail terug dat het vertraagd was. Nog niets over wanneer er geleverd werd. Die week tig keer gebeld. Er was niet door de wachtlijst heen te komen. Je blijft staan en schuift niet op. Systeem werkt totaal niet. Eindelijk iemand aan de lijn die het zou uitzoeken en mij dezelfde dag zou mailen. Natuurlijk niets!!!! Uiteindelijk via de winkel telefoon iemand aan de lijn gehad die er voor heeft gezorgd dat ik werd terug gebeld. Ze zijn toen direct mijn order gaan lopen. Veel items die ik had besteld waren er niet en volgens de webshop wel. Uiteindelijk mijn spullen maar wel andere items.

Goede kwaliteit producten

Misschien iets sneller kunnen leveren dan verwacht

Slechte service

Ik heb mijn bestelling ontvangen op vrijdag 10 februari. Deze was niet compleet, ik mis nog steeds 1 boa. Meteen gebeld, diverse keren: geen contact. Daarna een e-mail gestuurd: nu nog steeds geen reactie. Ik blijf proberen om contact te krijgen maar ontvangst van de boa voor carnaval gaat zeker niet meer lukken. Hele, hele, hele slechte ervaring,! Ik bestel nooit meer iets bij Hoofs.

Eigenlijk heel positiv behalve Creditering

Met mijn bestelling ben ik blij, heeft wel ietsjes langer geduurd als verwacht maar dat is niet erg. Heb ook heel netjes bij het versturen een bericht gekregen dat een artikel niet leverbaar is en crediteerde word. Helaas heb ik sindsdien geen geld of reactie terug ontvangen. Ik wacht dus nog even af. Misschien een verbeterpunt voor de toekomst om vooraf te vragen of ik wat anders wil bestellen ivm verzendkosten, die keuze heb ik helaas niet gehad.

Besteld, betaald maar na bijna 3 weken nog steeds niets mogen ontvangen

Geen contact met het bedrijf te krijgen na de bestelling betaald te hebben maar niets geleverd te krijgen

Prettige site, vrolijke bezorging

Site is makkelijk zoekbaar, producten zijn zoals verwacht. Levering duurde wat langer maar dat was aangekondigd. Leuk verpakt.

twee weken moeten wachten op een brievenbus pakje

twee weken moeten wachten totdat mijn klein brievenbuspakje was verstuurd.

Slecht

Bestelling nooit ontvangen en na t sturen van een mail ook geen reactie gekregen

9.5

Hartstikke goede en snelle service!!!

Traag, het duurde 3 weken, pakketje kwijt geraakt

Ik heb 3 weken voor carnaval een bestelling geplaatst, deze is voor alsnog niet binnen gekomen. Heb een aantal keer gebeld en kreeg toen te horen dat het pakketje er snel aan moest komen. Onderhand was ik er een beetje klaar mee, dus na iets meer ondervraging heb ik te horen gekregen dat mijn pakketje is kwijt geraakt bij hoofs bedrijf zelf. Ze hebben dit “als het goed is” opnieuw verzonden. Vrijdag begint carnaval en moet mijn jasje af zijn, het is nu woensdag en dit gaat dus nooit meer op tijd klaar zijn. Ik zal in de toekomst geen bestelling meer plaatsen bij hoofs, ik vind het geen fijne service, aangezien ze aan de telefoon ook niet eerlijk zijn geweest. Mijn pakketje was dus nooit onderweg, en ze hebben pas de laatste keer dat ik belde moeite gedaan om uit te zoeken wat er aan de hand was.

Spulleke dees

Prima prijzen, duidelijke communicatie over de levertijd en zoals altijd veel aanbod. Geweldig!

Ik bestel, het bedrijf levert

Deze bestelling verliep soepel. Ik bestel iets op de website en krijg het product netjes thuisgestuurd. Precies zoals ik verwachtte, want in alle jaren dat ik online bestellingen heb geplaatst (ook bij andere bedrijven), is dit precies de gang van zaken. Je bestelt, betaalt, en je krijgt iets thuisgestuurd. Dat is mooi, want dat betekent dat we niet altijd naar buiten hoeven om iets te kopen. Gelukkig vraagt ook ieder bedrijf mij hierover een review te plaatsen. Ik doe dit altijd met heel veel plezier en het geeft mij veel voldoening, omdat ook andere mensen moeten weten dat wanneer je iets bestelt en dat vervolgens betaalt het gewoon netjes thuis geleverd wordt. Ik kan niet wachten om in de toekomst nog vaker bestellingen te plaatsen online. Bedankt voor jullie goede service.

Levering duurde veel te lang

Als ik belde kreeg ik geen antwoord of ze waren kort af! Geen goede service

Heel goed nette prijzen en de winkel zag er ook netjes uit , alleen heb ik wel 1 week gewacht voordat het binnen kwam dat was wel jammer verder was alles tip top

Ze hebben alles

Snelle bezorging

Goeie snelle levering

Goeie snelle levering

Waardeloos

Bestelling gedaan Naar 1 week gebeld , sorry we hebben het druk meneer word er op een onvriendelijke manier gezegd , uiteindelijk nog eens bijna 2 weken later uiteindelijk pakket ontvangen (op webshop staat snelle levering) hoe dan ??? Kortom waardeloos!!!

Snelle levering met de post , keurig verpakt.

Positief , niets op aan te merken.

Ruime keuze

Ruime keuze, goede communicatie, vlotte levering

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch