Zwaar teleurgesteld door tegoedbon

Een tegoedbon van 95 euro! Bah%@# Normaal begint de voorpret voor carnaval al bij Hoofs. De hele familie gaat emblemen kopen, sjaals, hoedjes, wat een keuze. Mijn online bestelde jas was te groot dus vrijdag naar de winkel. Een prachtige jas gevonden van 185 euri. Erg mooi maar de rood wit gele das stond er afschuwelijk bij. Zaterdag terug en een andere jas gevonden. Helaas geven ze geen geld terug en nu iedereen zijn spullen klaar heeft zit ik met een tegoedbon van 95 euro. Een floddertje papier. Heb er zo'n buikpijn van.

Levering

Een snelle levering wordt beloofd. Deze duurt echter langer

19-1 besteld en 13-2 nog steeds niet binnen

Op 19-1 heb ik een aantal emblemen besteld, maar na dat ik meer als week geduurd had ben ik gaan mailen. Ik kreeg telkens als antwoord op er is iets fout gegaan we sturen het nu op, maar na nog een week nog niks gezien. Toen heb ik besloten om te bellen en toen vertelde ze me precies hetzelfde als via de mail. Nu is het bijna carnaval en zijn mn emblemen nog niet binnen.

Nog nooit zo’n lange levertijd gehad

X

Lange levertijd en bestelling niet compleet

Ik had emblemen besteld. Vervolgens komen ze veel later binnen dan aangegeven. Had geen track en tracé code gekregen terwijl ik hier wel voor betaald had. Vervolgens toen ik de bestelling binnen kreeg was deze niet compleet. Telefonisch kon ik ze niet bereiken. Volgende keer ga ik gewoon naar de winkel. Ik hoop dat jullie contact met mij opnemen en het geld terug overmaken van de emblemen die ik niet binnen heb gekregen.

Snelle levering van een mooi kwalitatief goed oproduct

Goede ervaring Snelle levering

Correct

Haakkatoen besteld, er was 1 kleur niet. Na een telefoontje van een medewerkster dat er 1 kleur niet meer was en een voorstel voor een andere tint, was de levering na een paar dagen aangekomen.

Goedkopere spullen, geen geld retour.

Na een week geen bestelling binnen, zelf contact gezocht. Daarna waren de spullen er snel. Deze waren goedkoper, maar heb helaas geen geld terug ontvangen.

Leuke en originele carnavalskleding, maar de focus ligt niet op hun webshop. De volgende keer zou ik rechtstreeks naar hun winkel gaan. Wel blij met de carnavalskleding die ik gekocht heb, zeer goede kwaliteit en nog voor een leuke prijs

Snel en handig

Makkelijk om de emblemen thuis te kunnen bestellen en opgestuurd krijgen

Super mooie producten en snelle service

Hele leuke carnavalsspulletjes gekocht die ik nergens anders kan vinden. Daarnaast doen ze wat ze beloven qua levering, super snel met een fijne track & trace mail erbij.

Uitstekende kwaliteit

Zeer mooie hoedjes

Bestelling niet ontvangen

Nooit ontvangen

Accuraat

Accuraat

Goede producten maar lange levering

Kwalitatief erg veel en mooie artikelen. Maar het duurde 1 week voordat het bezorgd werd. Dat is erg lang.

Overzichtelijke website en snelle levering.

Enkel goede ervaringen bij Hoofs, zowel in de winkel als online. Omdat ik niet bijzonder in de buurt woon bestel ik voor carnaval vaak online. Prijs-kwaliteit verhouding van de producten is top en het is er (bijna) altijd sneller dan verwacht!

Ik heb nog niks ontvangen

Ik heb nog steeds niks ontvangen dus kan er nog niks over zeggen

Onduidelijke communicatie over levering

Na de orderbevestiging lange tijd taal noch teken vernomen. Het leek wel alsof er überhaupt geen bestelling en voorafbetaling had plaats gevonden. Na ruim 3 weken pas geleverd, terwijl op de site stond vermeld levering binnen een week. Niet fijn. Het product zelf is (gelukkig) prima.

Hele lange levertijd.

Twee emblemen besteld wat zeker een week duurde voordat ze geleverd waren. Daarnaast moeilijk om te zien of de bestellen al verstuurd was of niet.

Nvt

Snelle levering helaas te klein dus retour gestuurd nu nog ff wachten op mij. Geld retour

Vreselijk

Heb bijna 3 weken moeten wachten op mijn carnaval bestelling voor mijn kinderen, terwijl op de website stond leverbaar , leverancier wist telkens niet te zeggen als ik ze belde hoelang het nog ging duren, gelukkig had ik op tijd besteld!

Fijn geholpen

Lange levering

Ik kreeg het product wat ik had besteld, maar op de website stond omdat het zo druk was “binnen 4 tot 6 werkdagen”. Het duurde uiteindelijk bijna 2 weken voordat mijn product binnen was.

Een top winkel

Ik ben echt blij dat ik toch de embleem in rug formaat kon bestellen

Prachtig

Een prachtige aanvulling op mijn embleem collectie, de oeteldonkse hartjes die kloppen voor den Bosch

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch