Zeer slechte webwinkel

Jullie zeggen dat de levertijd 2a4 dagen is in werkelijkheid is het 2 weken. En als je dan naar 5 dagen belt om te vragen waar de bestelling blijft krijg je te horen het ligt klaar en wordt morgen bezorgd. Dit heb ik 2 a 3 keer gedaan en elke keer hetzelfde antwoord. Ik vind dit echt slecht.

Carnaval

Snelle bezorging, shirt wat anders dan op de foto maar toevallig past het nu nog beter bij de rest van m’n outfit :)

Bestelling niet ontvangen

Had uiterlijk afgelopen dinsdag mijn bestelling moeten ontvangen maar helaas. Telefonisch op woensdag contact gehad en het zou die dag verzonden worden. Nu vrijdag, postbode al geweest maar geen knopen die per envelop bezorgd zouden worden. Trustpilot staat vol met klachten over de lange levertijd ondanks dat er staat ergens drukte duurt het 2 tot 4 werkdagen, sommigen zitten al maanden te wachten en hebben nog niets ontvangen. Ik bestel hier nooit meer iets.

Oke

Levertijd duurt te lang

Online bestelde carnavalsartikelen toch niet op voorraad

De Online webshop geeft voorraad aan van een Oeteldonkse jas 5x XL. Maar de jas is er niet. Ik heb het geld al wel terug. De eerder bestelde 3x XL (veel te klein) stuur ik een dezer dagen retour conform uw procedure. G. Durinck

Na mijn bestelling bekeek ik de reviews en toen schrok ik eerlijk gezegd best wel. Gelukkig was dit niet nodig en werd mijn stof ( mega gave retro stof) wel al na 3 dagen verstuurd. Dus ik ben tevreden

Keurig netjes afgeleverd! Prima service.

Bestelling kwam laat en werd niet gereageerd op de mail.

Kan beter en had beter verwacht. Ervaringen met de winkel in Den Bosch waren positief. Online kan beter.

Mijn online bestelling was niet compleet, maar is snel en zonder problemen na gestuurd.

Mooie spullen, maar duur

Het verzenden duurde lang, zo’n 1,5 week. De spullen zijn mooi, van prima kwaliteit. Alleen liep ik een paar dagen later een andere carnavalswinkel in en die was goedkoper voor dezelfde producten..

De post heeft er te lang over gedaan. 10 dgn

10 dagen onderweg geweest is te lang

Oke

Jammer dat het pakje er anders uit ziet als op internet. Maar kind is blij daar gaat het om.

Niet goed door post. Nl

Via een Readshop mijn pakje opgestuurd gekregen. Kreeg vd Post.NL bericht dat ik het op kon halen. Na 2dagen naar de Readshop en konden het niet vinden. Op het bericht vd Post.NL stond bezorgd :om 13.47 en er onder :opgehaald 13.47. Zij wisten ook niet hoe dat kon, 2x dezelfde tijd moest maar klagen bij Post.nl Te veel gedoe met contact met Post.nl. Dus geen mooie muts van jullie! Kan beter langskomen! Mvrgr

Top, makkelijk te bestellen en snellen levering super.

Netjes en optijd verzorgd

Zoals aangegeven op de site verzonden en in goed verpakking en netjes ingepakt ontvangen

Teleurstellend

3 weken moeten wachten , 3 keer telefoon contact tussen door moeten hebben over waar de bestelling bleef en er was 1 pakje ook niet leverbaar helaas ,ergens anders besteld en die was dag erop al binnen terwijl ik op deze bestelling al 2 en halve week aan het wachten was teleurstellend jammer genoeg

vervelende mail dat ik niet betaald zou hebben.terwijl dit wel was gedaan.

Ik vond het vervelend dat terwijl bij mij vabn de bankrekening af was gehaald en ik dus betaald had, ik een bericht kreeg dat ik og niet betaald had. Heb er 1 uur over gedaan om uit te z0oeken om een foto te uploaden om te laten zien dat ik via de INGB bank al een week daarvoor had betaald. Hartelijke groeten,\ Fiona van Rossem.

Product zoals verwacht

Heb nog niets binnen.

Ligt waarschijnlijk aan postbedrijf maar na 2 weken nog steeds geen levering.

Levertijd minimaal 9 werkdagen ipv 2-4 zoals wordt aangegeven

Ik heb ruim werkdagen geleden een brievenbus bestelling geplaatst en nogsteeds niets in huis. Ik begrijp dat het nu ontzettend druk is maar ik vind het vervelend dat jullie dan op de website aangeven dat het binnen 2-4 werkdagen bezorgd wordt. Als het al een aantal weken erg druk is zou dit ook aangepast kunnen worden naar minimaal 10 werkdagen zodat klanten hiervan op de hoogte zijn. Medewerker aan de telefoon was overigens wel vriendelijk.

Fijne winkel!

Blij met de emblemen, wel vind ik de levertijden aan de lange kant. 2 weken is, ondanks dat ik geheel begrip heb voor extreem carnavalsperiode, tegenwoordig wel wat lang. Bestel op tijd!

Leuke site blij met mijn aanschaf

Fijne duidelijke site Had de levering wel sneller verwacht maar ik was er bijtijds bij dus geen probleem. Blij met de aanschaf

Zeer lange levertijd

Op de website stond vermeld 2-4 werkdagen. Op 21 januari besteld, ontvangen op 3 februari. Geen bericht ontvangen dat zending vertraagd was. Zelf gebeld na 7 dagen en toen kreeg ik te horen dat het niet op voorraad was. Terwijl website wat anders aangaf.

Prima stof! Levertijd duurt erg lang.

Blij met de schoenen die ik besteld had. Ze werden snel geleverd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch