Niet gekregen wat besteld was

Ik had een mooie jas besteld met een Lange petticoat rok. Alles besteld en al. Binnen 2 dagen kreeg ik een belletje, de jas was niet meer leverbaar! Echter stond hij nog wel online.... De rest alsnog laten leveren, de rok...een lange rok besteld, echter is deze zeer kort! Als dit de 'lange' is wil ik niet weten wat de 'korte' is!

Topbedrijf met oog en oor voor de klant

Bestelling snel ontvangen en nadat iets niet klopte werden we gebeld en werd alles meteen keurig afgehandeld. Top!

Duurt veel te lang

Productkwaliteit is goed, prijs is goed, maar de levering duurt veel te lang. In deze tijd is een week wachten geen goede reclame.

Goede levering

Gezellige winkel en je zit direct in de carnavals stemming :)

Vriendelijke winkel, behulpzaam personeel en na een internetaankoop niet moeilijk doen om te ruilen. Snel en keurig afgehandeld. Ga zo door.

Het artikel dat ik had besteld, is op tijd verzonden en is van goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden en heb weer een bestelling geplaatst.

Goed bedrijf, maar wat nog steeds op me knopen .

Fijne communicatie

Vond erg fijn dat ik werd gebeld dat er iets was met mijn bestelling en dat ze overleggen met wat ik goed vind. Daarnaast erg blij met mijn producten

1 mailtje scheelt mij een belletje

Het was fijn geweest dat er een mailtje van jullie was gekomen dat de stof die ik besteld had niet voorradig was en opnieuw besteld moest worden, had ik niet hoeven bellen waar mijn bestelling bleef. Verder was het prima

Fantastische jas

Overzichtelijke site. Erg blij met m’n Bossche jas. Chic en carnavalesk.

Niet geweldig

Kwaliteit/prijs verhouding van product was verre van in balans. Uiteindelijk is het dan aan mij als consument wat ik doe. Ik heb het teruggestuurd en ben verder gaan zoeken. Helaas moet je terug sturen zelf betalen

Enige vertraging maar prima produkt

Pruik besteld maar door drukke post iets later binnen, wel netjes verpakt

Tevreden klant ... TOP!

Alles online besteld, goede prijs- / kwaliteitverhouding en snelle levering! Carnaval kan beginnen!

Slecht, onduidelijke communicatie

Stofjes besteld. Werd maar niet verzonden. Na een week gebeld, bleek het niet op voorraad te zijn maar het binnen enkele dagen wel. Na een aantal dagen gebeld om te annuleren, maar dit is nooit gedaan door Hoofs. Twee weken later toch ineens een pakketje met stofjes in de brievenbus. Slecht te woord gestaan ook aan de telefoon.

Snelle service en mooie kwaliteit.

Persoonlijk & klantgericht

Zeer tevreden! Toen er iets van mijn bestelling onverhoopt niet leverbaar bleek, ben ik keurig gebeld en hebben we samen gekeken wat de alternatieven waren. Erg vriendelijk en klantgericht!

Niet prettig

Vervelend geholpen aan de telefoon. Onprettig en onbeschoft. Kwam erop neer dat ik niet zo moest zeuren.

super

mooie site zeer duidelijk

Past mooi bij pekske

Werd er heel blij van

Te laat geleverd

We hebben woensdagavond wat besteld wat we voor zaterdagavond nodig hadden. Helaas zijn de spullen pas op dinsdag binnen gekomen. Echt vervelend.

Snelle, contactloze service

Prima service. Geen contact gehad met een medewerker. Prima geregeld en snel.

Pakketje nog steeds niet ontvangen

Pakje schijnt wel verstuurd te zijn en ik denk dat het aan postnl ligt maar ik heb het snel nodig anders kan ik het niet meer gebruiken

Levering keurig ontvangen. Producten zoals beschreven.

Netjes optijd en mooi van kwaliteit. Deze jassen komen uit jullie eigen bedrijf. Als dat zo is heb ik een vraag. We hebben zelf een feest winkel. Kan ik deze ook en andere en partijen bestellen. En wat zijn dan de prijzen Hoor graag van umer vriendelijke groet Antoine en Marion Fan-feestwinkel 't hoenske

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch