Ruim assortiment maar ruimte voor verbetering in klantvriendelijkheid

Naar aanleiding van twee gemiste oproepen van een mij onbekend nummer waarvan de laatste slechts enkele tellen geleden, belde ik terug en dit bleek P.W. Hoofs te zijn. Ik vertelde terug te bellen na het net hebben gemist van de twee gemiste oproepen en er werd meteen gevraagd naar mijn bestelnummer dat ik tijdens werk niet paraat had en al zeker niet aangezien ik niet wist wie ik terugbelde daar er geen voicemailbericht was ingesproken. Ik gaf aan het bestelnummer niet paraat te hebben maar dat ik zojuist door ze gebeld was. Dit volstond niet want ze hadden het nummer nodig en de toon veranderde meteen. Ik gaf aan waarom ik het nummer niet paraat had en toen zou toch de achternaam volstaan. Het werd geen gezellig gesprek meer ondanks dat ik het netjes vond dat ze belden omdat aan de geplaatste bestelling niet meer kon worden voldaan. Jammer dat de manier waarop het contact verloopt dan nog dusdanige ruimte biedt om een prettig gevoel bij de klant achter te laten. Ik denk dat mijn tips wel doorschemeren. Wel nog om aan te bevelen want het assortiment is ruim en wanneer er geen klantcontact nodig is, is er natuurlijk niks aan de hand.

Slecht qua levering

2 keer online besteld en 2x het foute geleverd gekregen :-( Kwaliteit is goed, wat ze aanbieden is uitgebreid en mooi. Maar heel jammer dat je niet krijgt wat je besteld hebt.

Betere communicatie

Hoorde lange tijd niks. Bij navraag lag het aan de Carnaval, maar dat was pas over een ruime maand! Weer later lag het aan de stof die niet op voorraad was. Toen ik aangaf mijn betaling terug te willen, werd de stof snel verstuurd. Slechte service!

Slecht

Een heren jas besteld 5xl Blijk het een kindermaat te zijn Op het label staat wel 5xl Weet niet wat jullie onder 5xl verstaan Ik was zo terleur gesteld heb ht gelijk weg gegooit dag 99 euro

Écht een geweldige webshop

Spullen besteld, was er snel, én ziet er goed uit. Én wat een keus, voor oeteldonk,,alleen al een hoop uitverkocht, maar logisch als je vlak voor carnaval nog gaat bestellen. Maar evengoed nog héél véél te koop. Én héél gaaf.

Zeer goed is mijn ervaring

Mijn ervaring is er tot nu toe heel goed mee maar het valt wel een beetje klein, heb normaal broek maar M en nu had ik broek maat L

Mooie stoffen lange verzendtijd

Ik ben heel blij met mijn stoffen. Alleen duurde het best lang voordat ze geleverd werden. Ik moest er zelf achteraan. De reden was het niet op voorraad hebben van een van de stoffen. Ze hadden dat ook uit zichzelf kunnen laten weten. Dat zou pas goede service zijn. Echter zou ik zo weer een bestelling bij plaatsen. Hoofs heeft een groot en mooi assortiment met prima prijs.

Prima-de-luxe

Snelle levering..goede spullen..prima kwaliteit !

prettige site, snelle levering, grote keuze

twee badges bestelt, zou 4 werkdagen kunnen duren, waren er al binnen 2 dagen, zitten al op mijn boerenjasje

Snel

Bestellen en ontvangst gingen zeer snel ondanks drukke tijd. Wat ik wel miste was een berichtje dat de bestelling niet compleet was. Hiervoor heb ik zelf gebeld. Ben aan de telefoon netjes te woord gestaan. Later mail ontvangen dat het niet leverbaar was en geld terug gestort werd.

Goed assortiment

Voor onze voorstellingen meerdere attributen besteld. Niet alles leverbaar en op tijd, maar dankzij goede service en meedenken is het goed gekomen. We bestellen zeker weer een volgende keer !

Goede ervaring en goede service.

Super veel keus

Fijn bedrijf nemen contact met je op als er wat is, wordt snel verzonden! Erg leuke en andere carnavals kleding en accessoires

Snel geleverd!

Bestelling wordt altijd snel geleverd!

Fijne afhandeling en mooie materialen

Snel en netjes

De bestelling is snel binnen. Goed verpakt. Wel jammer dat de maat veel kleiner uitvalt.

Mooie kwaliteit, conform info op website. Snel geleverd. Top service!

Snel en goed product en betaalbaar. Prijs kwaliteit voldoende

Goede website. Maat die besteld was was niet meer leverbaar. Telefonisch over geïnformeerd. En direct ook correctie op de nota Prima afhandeling en verzending,

Goede service.

De site was overzichtelijk en je kon makkelijk bestellen . Ik kreeg ook genoeg informatie over de bestelling en wanneer het zou aankomen.

top

Jammer dat de jasjes niet goed pasten

Spullen prima, service matig

Ruim voor carnaval een pakje besteld voor mijn zoon. Het zou binnen 2-4 werkdagen geleverd worden. Echter, na een week was het er nog niet. Op een mail om hierover navraag te doen werd niet gereageerd. Toen ik hierover belde kreeg ik te horen dat de order deze dame niet direct iets zei en dat het nu eenmaal heel erg druk was, ik moest maar gewoon afwachten. Uiteindelijk werd het pakketje na ruim anderhalve week geleverd. De winkel in Den Bosch is prima, maar ik zou hier niet snel meer online iets bestellen.

Uitgebreid assortiment

Levering niet supersnel, maar prima (paar dagen). Leuke verpakking.

Top tot teen tevreden

Er was een super snelle zending! De prijzen zijn goed, echt niet te hoog. Ik heb op het feest meerdere complimenten erover gekregen! Super goed bedrijf. De tip die ik jullie mee geef is om minder in plastic in te gaan pakken i.v.m. het milieu tegenwoordig.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch