Keurig op de hoogte gehouden En snel verzonden.

Snelle levering en zeer goede kwaliteit. Een aanrader

Het is oké

Producten zoals besteld waren toch niet op voorraad, in goed overleg alternatief gehad maar is dan toch niet wat ik zocht. Lange levertijd (januari drukte). Wel een goede kwaliteit voor het geld, en vriendelijk contact.

Uitstekend!

Echt super! Denken mee en zeer snelle verzending. Hoofs is top!

Snelle levering en retourafwerking.

De door mij bestelde artikelen werden snel geleverd en kwamen overeen met de foto's op de website. Een van de artikelen terug gestuurd en binnen 3 dagen stond het aankoopbedrag weer op mijn rekening. Super deze snelle service.

Slecht

Verwacht na al die tijd nog altijd de rest van men wol nog maar de helft ontvangen .weet zelf niet of die nog te verkrijgen os

Heb nog niks gehad

Goede communicatie

Artikel niet op voorraad en toch snel geleverd

top

Ik was in de winkel om embleem te kopen en hier was ik super goed geholpen, toen wou ik er nog een paar bij, maar ik dacht bestel ze wel gewoon online en dit was ook binnen een paar dagen binnen en goed verpakt. Dankjewel!

Goed verpakt en snelle levering .

Fijne duidelijke site met heel veel keus .

Goede en snelle service!

Ik had voor een dansgroep snel 26 stuks van iets nodig. Na een mail te hebben gestuurd kreeg ik de bevestiging dat ze er waren en ze direct opgestuurd werden. Zo had ik alle producten op tijd! De kwaliteit was ook goed.

ik ben een beetje teleurgesteld

Ik bestelde sportstof, voor sportkleding/sportshirts etc. Ik ontving een compleet doorschijnenende stof. Ik kan hier niets mee.

Snelle levering duidelijke website

Bestelling snel afgeleverd

Werd netjes gebeld dat niet alles op voorraad was maar binnen 1 week binnen kwam. Daarna netjes geleverd

Top, service

Snelle levering, was een artikel kapot, werd direct een nieuwe gestuurd, inclusief verzend label om het kapotte artikel te retourneren.

Bestellen was heel gemakkelijk en de levering was supersnel.

Geweldig!

Leuke kleding. Schappelijke prijs. Een super snelle levering.

mooi

zeer mooi artikel mogen ontvangen tegen zeer schappelijke prijs

Tevreden over producten en levering.

De ontvangen panty's zijn van goede kwaliteit en de levering is naar verwachting geweest.

Goeie service

Netjes op tijd bezorgd

Kleding maten kloppen niet

De confectiematen komen niet overeen met de aangeboden kleding Vallen 1 maat kleiner uit. Jammer is daardoor dat voor corpulente dames de grootste maat 48 wat jullie aanbieden in werkelijkheid hebben. In jullie winkel een krappen 44/46 is. Jammer msch voor de toekomst een verbeter punt maat 50/52 toevoegen aan de dames collectie

Snelle en nette verzending

Order is snel verwerkt en geleverd

Precies dat gekregen wat ik besteld had

Slecht

Ik heb de stofstaal nooit ontvangen!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch