Laden reviews...
189 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen consequent snelle levering en correcte bestellingen. Vele reviews noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service. Verpakking en retourneren worden als vlot en Correct beschreven. Over het algemeen is de ervaring positief, met af en toe een probleem.
Mijn pak was vrij snel binnen. Helaas was er een accesoire kapot. Na een mailtje met foto kreeg ik binnen een paar dagen een nieuwe. Super!
Jurta
Raamsdonksveer
Snelle en goede service
Wiebe
Amersfoort
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen en op mail word niet gereageerd...
Laura
Tiel
De stof was snel in huis
I.
Landsmeer
Het was een snelle levering na telefonisch contact ook nog prima geholpen ,ondanks de drukke tijden.
Ine
Rijen
Online bestelproces prima, snelle en nette levering. Pakket compleet en alles netjes ingepakt.
B
Utrecht
Mijn kleding was super en goede kwaliteit De bezorging snel. Jammer dat ik een week later van post nl een porto kosten bon krijg a 11 euro voor verzendkosten die niet betaald zouden zijn door het bedrijf.
liesbeth
Schiedam
Bestellen ging eenvoudig maar ergens in het proces ging de bestelling niet naar inpakken en verzenden. Eerste telefoontje uitleg binnen 2 tot 4 werkdagen zou het geleverd worden. Bij.tweede telefoontje was het daarna snel.binnen. Product is verder prima!
ingrid
Asten
Snel geleverd en alles compleet. De mooiste Oeteldonk emblemen komen toch wel echt bij Hoofs vandaan.
Tess
Eindhoven
Zou heel fijn zijn als er bij de kleding afmetingen staan.
Sandra
Brunssum
Het kostte me best veel tijd om via de website stofjes te combineren. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, werd ik gebeld: ‘Ik heb gezien dat u deze stoffen samen heeft gekocht. Wij hebben evt een betere kleur combinatie.’ Ik gaf aan te twijfelen over het biaisband en ook daar heeft de verkoopster een andere voor gezocht. Dit heb ik nog nooit meegemaakt: TOP
Henriëtte
Eibergen
Leuke webshop, met veel verschillende en vernieuwende producten. Heb zelf een maat 48 nodig en mijn man 64, beide zijn we 190 lang. Er was ruime keus aan grote maten. Ik heb 2x een witte ruffle blouse gekocht. 2x een gouden gilet en een stretch broek. Alle producten goede kwaliteit, snel verzonden, goed verpakt. De maten kwamen ook overeen met de getoonde producten. Wanneer iets langer duurde ben ik op de hoogte gesteld. Ook een keer was er iets niet op voorraad en kreeg het geld binnen 2 dagen terug op de rekening.
Madelon
Emmeloord
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Schoenen retour gestuurd ivm te krap/klein op de wreef. Lengte is oké. Hopelijk komen onze dames en herenjas rozen optijd voor de carnaval begint. Bij tijd en gelegenheid komen we een keer naar de winkel.
Marjo
Groenlo
Keurig op de hoogte gehouden En snel verzonden.
José
Zeewolde
Snelle levering en zeer goede kwaliteit. Een aanrader
GEORGES
Beringen
Producten zoals besteld waren toch niet op voorraad, in goed overleg alternatief gehad maar is dan toch niet wat ik zocht. Lange levertijd (januari drukte). Wel een goede kwaliteit voor het geld, en vriendelijk contact.
Roy
Waalwijk
Echt super! Denken mee en zeer snelle verzending. Hoofs is top!
Willeke
Raamsdonksveer
De door mij bestelde artikelen werden snel geleverd en kwamen overeen met de foto's op de website. Een van de artikelen terug gestuurd en binnen 3 dagen stond het aankoopbedrag weer op mijn rekening. Super deze snelle service.
Marcel
Malden
Verwacht na al die tijd nog altijd de rest van men wol nog maar de helft ontvangen .weet zelf niet of die nog te verkrijgen os
Chantal
Brugge
Slecht
Marco
Zaandam
Artikel niet op voorraad en toch snel geleverd
Timo
Voorthuizen
Ik was in de winkel om embleem te kopen en hier was ik super goed geholpen, toen wou ik er nog een paar bij, maar ik dacht bestel ze wel gewoon online en dit was ook binnen een paar dagen binnen en goed verpakt. Dankjewel!
Auke
Schijndel
Fijne duidelijke site met heel veel keus .
Ann
Lisse
Ik had voor een dansgroep snel 26 stuks van iets nodig. Na een mail te hebben gestuurd kreeg ik de bevestiging dat ze er waren en ze direct opgestuurd werden. Zo had ik alle producten op tijd! De kwaliteit was ook goed.
Anita
Oirschot
Ik bestelde sportstof, voor sportkleding/sportshirts etc. Ik ontving een compleet doorschijnenende stof. Ik kan hier niets mee.
Bianca
aalten