Mooie knopen

Snel geleverd en mooi product!

Snel

Snel

Het door mij bestelde werd razendsnel verzonden, en de communicatie rond de verzending is naar wens.

Positief

Alles wordt correct bezorgd

Oke

Stuur vlaggetjes in een grote envelop. Betaal voldoende portokosten. Nu zaren ze opgevouwen in een kleine envelop. Erg jammer bij het ophangen. De kreukels bleven erin zitten.

Hele fijne en snelle service!

Snel geleverd, goede kwaliteit en alles netjes verpakt. Ik kom zeker terug!

Snel en mooi.

Snelle service en mooie blijf bling schoenen.

netjes verpakt en snelle bezorging

Snelle en goede service en levering !!!! Zeer tevreden

Prachtiger stof maar hoezo brievenbuspost?! Het is dat ik een echt grote brievenbus heb, anders was de stof zeker beschadigd.

Gewoon goed en snel

Goede website, ruime keuze

Ik zocht vrij specifiek, en kreeg wat ik wilde

Snel en handig geregeld

Snel en handig geregeld.

Verwerking goed, keperband helaas alleen per meter

Keperband per meter ipv per 0,5 meter is jammer.. nu veel afval.. gemiste kans..

Bestelling was op tijd binnen, helaas te groot terug gestuurd en binnen 1 week geld retour.

zeer goed

Besteld en wordt gelijk afgehandeld. Zeer snel bij mij op de mat goede een mooie stof. Dat wat ik er van vewachte

Snelle levering onlangs feestdagen

Sneller geleverd dan verwacht

Goed geregeld zoals verwacht

Ik kreeg een verkeerd product. Dit werd ogenblikkelijk zonder problemen opgelost. Goed bedrijf!

Verbeteringen mogelijk

Artikelen die niet aanwezig of in voorraad zijn op tijd aangeven,zodat ze niet voor niks worden besteld,wel heb ik geld terug gekregen voor een artikel wat niet op voorraad was,maar wel betaald.De artikelen ruiken heel sterk naar sigarettenrook,met vriendelijke groet,Jan Sonnenberg (Rotterdam)

Snelle service en betrouwbare levering

Heb een paar monsters besteld voorafgaand aan mogelijke aankoop omdat de prijs erg gunstig is. Eea werd snel en goed afgehandeld. Jammergenoeg paste de kleur niet en was de keuze minder uitgebreid. Zou wel terugkomen volgende keer.

Top service en snel!

Klantvriendelijk behulpzaam en prachtige stof.

Een telefoontje van uw medewerker had ik in eerste instantie niet gezien/ gehoord. Bij verder contact bleek de bestelde stof niet meer geleverd te kunnen worden. Uw medewerker heeft op de app een paar andere stoffen gezet, waaruit ik kon kiezen. De bestelling was wede volgende dag.

Snelle correcte levering

De bestelling is snel en correct geleverd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch