Mooie stof zoals beschreven, snel gemaakt en geleverd.

Prijs/kwaliteit goed. Alles snel en goed.

prima keurig geleverd

bestelling plaatsen was makkelijk en werd keurig verpakt geleverd.

Zeer positief

Goede snelle service en goede kwaliteit van het geleverde producten.

Waardeloos

Ten eerste wacht ik al ruim een week op mijn bestelling . 2 mails gestuurd en geen reactie gehad , En dan nu wel een vragenlijst sturen met mijn ervaring? Never nooit meer

goede kwaliteit en service

goede stevige rits. prima

Prima.

Conform toezegging

Geweldige service

Bestelling geplaatst via internet. Foto’s zijn goed en geven werkelijkheid weer. Werd gebeld dat één van de bestelde stoffen niet meer op voorraad was maar dat ze wel alternatief hadden. Ga hier zeker vaker bestellen!

Contac met mij opgenomen omdat produkt niet op voorraad was, daarna besteld en snel geleverd.

Soory maar ik vond het niet goed.

Het pakketje kwam te laat voor waar het voor het bedoeld was.

Ik werd eerst gebeld dat het iets langer kon duren of dat een bezwaar was. Daarna de de juiste maat niet binnen was gekomen, maar dat ze groot vielen. Ik vind dat top.

Pakje nog steeds niet binnen

Pakje nog steeds niet gekregen

Eerst niet goed na overleg goed afgehandeld door andere medewerkster.

2meter stof besteld en betaald bestelling geplaatst . Gebeld met "chrisje"van de online verkoop en gevraagd of het mogelijk was nog 2 meter bij te bestellen bij de eerste ,betaalverzoek gestuurd betaald. Eerste stof bezorgd de tweede bestelling zat er niet bij. Contact gehad met chrisje deze zou het afhandelen zou mij terugbellen, Niet gedaan dus hierop een mail gestuurd heeft ze niet op gereageerd! Contact gehad met een vriendelijke medewerkster van de stoffenwinkel genaamd Janine deze mevrouw heeft mij goed te woord gestaan en de bestelling op nieuw opgenomen en verzonden. Hoop de bestelling een dezer dagen te ontvangen. Mevrouw N.Nijs.

Snelle levering en goed product

Alles naar verwachting, en snelle levering

Zoals altijd top! Binnenkort vast weer een bestelling

mooie lappen en prima service

precies gekregen wat ik bedoelde

snelle correcte levering

Stukje stofesteldvoor de kerstdagen. Was wa nerveus het niet op tijd te ontvangen maar alles werd de volgende dag al bezorgd. Ruim aanbod . Ben heel tevreden.

PRIMA, behalve ...

Dag mevrouw, mijnheer, Denk ik dat ik 2x een bepaalde staal had besteld, kreeg het éénmaal toegestuurd! Geen idee of ik er een of twee heb betaald, want dat moet ik nog nazoeken. Ook weer tijd die ik wel heb, maar in deze dagen graag aan and're dingen besteed. Misschien ziet u snel of ik er wel of niet een. of twee betaald heb. Dan komt het ook vanzelf wel weer goed, toch? Met vriendelijke groet, Jeannette Uilenreef, NL5211BB19. Vriendelijk VERZOEK mijn IP-adres NIET op te slaan in uw databases, ik sta al in veel te veel bestanden van midden-standers die 'n eigen website maken en ons niet vertellen wat ze inmiddels al allemaal van ons weten (inkoop, verkoop, email, namen, tel.nrs., IP-adressen van PC, Notebook, IPad, IPhone, alle mobielekes waarop al die APP's terecht blijken te komen, want zonder krijg je geen spaarpunten meer). Gek toch dat ik dit bericht NIET naar u kan zenden, zonder toestemming te geven mijn mail-locatie te verklappen? Tenslotte, want een PTT-telefoon-boek bestaat al lang niet meer, weet niemand je adres als het echt nodig blijkt (bv. voor buurt/thuis-zorg, om 'n keertje je afwas te komen helen afdrogen...)

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering, voor deze prijs een hele prima kwaliteit!

prachtige betaalbare stoffen, helaas slechte klantcommunicatie

Supermooie stoffen, tegen betaalbare prijzen. Ruime keus! Helaas duurt verzending veel langer dan beloofd, en krijg je als klant niets te horen over vertraging. Mail aan de klantenservice wordt niet op gereageerd. Uiteindelijk wel heel blij met mijn stofjes, dus ik kom er wel weer terug. Gewoon rekening houden met langere verzendtijden!

Simpel besteld en vlot geleverd

Zou fijn zijn als er nog wat minder verpakking gebruikt werd, maar levering via brievenbus scheelt al

Snelle verzending.

Makkelijk te bestellen en snelle verzending.

Makkelijk en snel geleverd !

Voor herhaling vatbaar !

Online bestellen

Ik had 3 stofjes besteld, Maar in het echt is het toch altijd anders dan op de foto.. Kwaliteit van de stof is goed, maar ik had ze niet gekocht als ik ze in t echt gezien had. Ik zou toch liever eerst een stofstaaltje willen zien, want retourneren gaat ook niet meer namelijk... maar ik heb onwijs veel mooie stofjes gezien, dat wel..

Goed product. Snel en netjes verpakt geleverd.

GEWELDIG ROKJE

Top rokje,snelle levering,goede prijs!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch