Bestelling werd echt veel te laat geleverd en krijg geen reactie op mijn mails.

Bestelling zou 2-4 werkdagen duren om te versturen. Uiteindelijk kreeg ik de bestelling 8 werkdagen later pas binnen, 1.5 week na bestellen. Op mail wordt niet gereageerd.

Slecht

Ik heb 2 weken gewacht op mijn pakketje terwijl er op de site vermeld wordt dat de levertijd veel korter is. Klantenservice gaf geen gehoor aan deze kwestie bij pogingen tot communicatie en helderheid

Late levering

Heb meer dan 2-4 dagen moeten wachten op pakket.Wat geschreven staat bij levering. Terwijl er collega's van jullie op 2 dagen wel kunnen leveren via DHL.

De bestelling eerst niet ontvangen. Misschien een fout bij PostNL, maar na een mailtje snelle levering.

Snel bezorgd

Mijn artikel is snel bezorgd.

Traag

Wat op de site staat komt niet overeen het duurde erg lang voor het werd verzonden. Maar toch net op tijd voor het feest,onze kleinzoon was er erg blij mee. Het pak was erg mooi,dus toch tevreden.

Traag

Precies gevonden wat ik zocht!

Vervangende knopen voor mijn nieuwe vest besteld waar van die lelijke, goedkoop lijkende glimmers op zaten. Waar is nog een winkel te vinden die knopen verkoopt en er dan 12 op voorraad heeft en geen kokertjes met maar 3 of 4 daarin…? Blij met deze nieuwe, ook nog goed betaalbare knopen. Snel ontvangen en keurig verpakt, met nog een aardig kaartje erbij met : Groetjes uit Den Bosch! Kortom: Fijne ervaring, heel tevreden!

Snelle levering en mooi verpakt

Snelle levering en mooi verpakt

Raad deze site echt aan

Goede service mijn bestelling na 2 dagen al binnen en dat in deze drukke tijd super

Topservice

Snelle levering en goed verpakt.

Topservice

Snelle levering en goed verpakt.

nogn iet helemelaa ingericht op onine verkoop

ik was blij met de telefonisch hulp dat ik nog een bestelling kon toevoegen, dacht ik, maar deze kwam apart en later binnen. En ik heb het verkeerde shirt ontvangen, daar heb ik over gemaild, maar geen reactie gekregen.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk bestellen alleen jammer dat er al veel is uitverkocht/niet leverbaar.

Goed product , correct geleverd volgens afspraak.

Bedrijf komt belofte na.

Duurde wel wat lang

Aanvankelijk wou ik een lagere score geven, ik was al bijna 2 weken aan het wachten, zocht naar een track and trace code maar vond er nog steeds geen. Dan heb ik gebeld, de telefoniste zei dat ze er achter zou horen en zou terugbellen, een uur later heb ik zelf nog maar eens gebeld, wou niet nog eens wachten tot na het weekend, was al zolang aan het wachten op de wol en de tijd dringt. Als ik het goed begrepen heb, was het een ´vergeten´ bestelling. Ze zouden het zo vlug mogelijk in orde brengen en ja hoor, na een paar dagen werd de bestelling al geleverd. Alles was aanwezig. Ben blij dat de de fout zo snel konden recht zetten.

Waardeloos

T breigaren zit vol oneffenheden en knoopjes in t garen