Kwaliteit en goede service.

Kínder Piet pak gekocht, updates vía e-mail gekregen zodat ik mijn pakket kon volgen. Er was een vertraging met de post maar zij hebben het snel geholpen.

Levertijd kan sneller

Ik had het pakketje pas na een week in huis. Producten zijn prima levertijd kan sneller

Levertijd kan sneller

Te lange leveringstijd

Het heeft een week geduurd voordat ik het pakketje in huis had. Producten zijn prima. Levertijd kan sneller.

Slecht

Zwaar teleurgesteld kind… Behoorlijk prijzig Pietenpak voor zoontje ruim op tijd besteld. Duurde heel lang voordat hij bij postnl afgegeven werd. Kwam de avond voor Sinterklaas binnen. 3 knopen van de top zittten er niet aan. 1 knoop van de cape weg waardoor hij schuin hing. Veer van pietenmuts ontbreekt. Zwaar teleurgesteld kind natuurlijk want de volgende dag mochten ze namelijk met pietenpak aan naar school en aangezien hij zo laat oas werd bezorgd kon ik geen ander pakje meer halen. Mijn zoontje wou dit pakje niet aan omdat hij niet voor schut wou staan. Hier bestel ik nooit meer.

Slecht

Prima en snelle levering

Op maandag een bestelling geplaatst. Later las ik op internet ervaringen van andere klanten die erg lang op hun producten moesten wachten. Ik werd bezorgd want ik had mijn spullen snel nodig. Gebeld en een vriendelijke meneer verzekerde dat mijn bestelling die dag de deur uit ging. Op woensdag de spullen ontvangen. Top!!

Prima en snelle levering

Disfunctionerende service

In plaats van 2-4 dagen levertijd, is de levertijd 2-4 weken. Ondertussen had ik de bestelling via mail al geannuleerd, maar de klantenservice rr liep zo achter in het verwerken van de mail dat ze dit nog niet hadden uitgevoerd. Door een belletje mijnerzijds heb ik verzending kunnen voorkomen en mijn geld terug gekregen. Tip: geef op z’n minst een automatische reply op de mail al je die niet binnen 22h kan verwerken met een melding hoe wel te handelen. Eigenlijk maar 1 ster maar krijg fout melding bij indienen

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch