Ik werd gebeld omdat er niet voldoende op voorraad was. Het is netjes opgelost.

Prima en keurig

positief

Snel en correct

Prima levering

Prima levering, product zoals voorbeeld

Dikke prima!

Het lint op het pak dat ik had besteld was gerafelde. Na 1 belletje werd er direct een nieuwe opgestuurd! Snelle service!!

Verzending liet lang op zich wachten..

Online bestellen ging snel en eenvoudig. Verzending liet lang op zich wachten.

Prachtig

De pietenpakjes zijn zo mooi! Veel reacties gehad van mensen die ze ook prachtig vonden.

Verkeerde artikelen ontvangen en geen reactie

Ik kregen mijn pakketje netjes binnen in 2 dagen. Er is een ander product verzonden dan ik besteld had. Na 2x mailen nog geen antwoord op mijn vraag voor het retourneren en terug sturen van de artikelen. Jammer.

Regelmatig producten op de site die er helemaal niet meer zijn

Hoofs heeft veel leuke carnavalsitems op de site, maar ik heb nu al een paar keer meegemaakt dat een item er helemaal niet meer was. Hierdoor wordt de bestelling ook erg vertraagd en heb ik dus ook al 2 keer meegemaakt dat mn items niet op tijd binnen waren en de levertijd die de site aangeeft niet gehaald wordt.

Wat een waardeloze pruik

Te veel geld voor hele slechte kwaliteit, en dan duurde de levering ook nog te lang. Kortom helemaal ruk

Prima en snelle service!

Duidelijke site, en na de bestelling een snelle levering! Prima dus!!

Het pakketje was snel en goed ontvangen

De snelheid van bezorgen was goed en de kwaliteit van het product was ook goed

Mooie kwaliteit!

Jurkje besteld voor een jaren ’20 feest. Erg mooie kwaliteit stof en zit comfortabel

Goede kwaliteit en snelle levering

Ondanks de drukte werd de bestelling binnen twee dagen geleverd. Het bestelde had een goede kwaliteit

Bestelling niet compleet

Mijn bestelling is netjes binnen een week geleverd. Helaas niet compleet. Ondertussen 2x gebeld en gemaild, maar ik krijg geen antwoord. Aan de telefoon word gezegd: mail maar, of: ik zoek het uit en je hoort van ons. Ondertussen zijn we bijna 2 weken verder en ik heb nog steeds niks gehoord

Het pak was snel geleverd en ziet er echt super mooi en goed uit. Een heel blij meisje hier.

Keurig nette levering van de bestelling

Heb verschillende stofjes besteld en alles is keurig en vlot bezorgd.

Netjes, op tijd mijn bestelling gehad

Netjes, op tijd mijn bestelling gehad

Super fijn elastiek

Elastiek bestel ik altijd bij jullie. Nadeel is dat je niet kan kiezen uit goedkoper verzenden. En de levertijd is wel erg lang. Laatste bestelling was bijna een week voordat ik het binnen had. Verder prima!

Duurt te lang

Je moet soms 1,5 week wachten op je bestelling. Duurt echt te lang!

Teleurgesteld

Feest schoenen besteld. Snel ontvangen maar de linker was niet goed. Prettige gesprekken gehad met 2 medewerkers. Een nieuwe schoen zou dezelfde dag verstuurd worden. Vandaag, 6 dagen later, heb ik de schoen nodig maar hij is er nog steeds niet. Telefonisch krijg ik geen contact meer. Jammer....

goede service Hoofs zou ik iedereen aanbevelen.

vriendelijk ook bij klacht, mee zoekend naar oplossing .

Hoofs is klantvriendelijk

Voor de 1e keer een online bestelling gedaan, bij telefonisch contact vriendelijk te woord gestaan. Ben keurig gebeld dat 1 besteld artikel er niet was en er is moeite gedaan om een gelijkwaardig artikel te zoeken. Prijsverschil is keurig teruggestort.

Snelle en goede service

Bestellen, betalen voor n snelle levering!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch