Geen reactie en geen geld terug

Mijn pakje van ruim 55 euro is zoek geraakt bij post nl. Heb Hoofs gebeld en gevraagd of zij een onderzoek konden starten dmv melden van gekregen nummer van post nl. Weken later niets gebeurd. Gebeld en twee keer gemaild maar geen reactie. En dat terwijl ik een nieuwe bestelling gedaan heb die wel bezorgd is en ik betaald heb. De 55 euro heb ik nog steeds niet terug. Toch geen klein bedrag.

Geen reactie

Bestelling niet compleet ontvangen. Al twee keer gemaild maar krijg geen reactie.

Geen reactie

Mail gestuurd of ze enig idee hebben wanneer mijn pakket verzonden wordt,en krijg geen reactie. Dat het wat langer duurt in deze tijd oke,maar laat wat weten

1 advies: KOOP HIER NIETS!

Zeer slechte ervaring, ik heb 3 weken op mijn stof moeten wachten, er werd niet gecommuniceerd, ik heb een paar keer gebeld en er werd nooit opgenomen. De ene keer dat er wel opgenomen werd moest ik meer dan 20 minuten wachten om dan een vrouw aan de lijn te krijgen die lacherig deed en me beloofde dat het binnen 3 dagen verstuurd zou worden. Natuurlijk was dat kletskoek, een week later kreeg ik een emailtje met de mededeling dat het ‘zsm opgestuurd’ zou worden. Dat zegt dus niets: ‘zsm’. Kan ook weken later zijn. Ik heb toen via email mijn bestelling geannuleerd en ook telefonisch had ik mijn bestelling geannuleerd. Nu moet je niet denken dat ze zich ook maar èrgens aan storen, want jawel een week later had ik mijn pakketje. Te laat want ik had al vervangende stof elders gekocht. Ga ik het terugsturen? Nee omdat ik geen zin heb in nog meer bs smoesjes en ik zeker weet dat ik mijn geld nooit meer terugzie. Dit is 1x en nooit meer. Hoe dit bedrijf zogenaamd 50 jaar kon overleven is mij een groot raadsel. doe jezelf een heel groot plezier: KOOP HIER NIETS!

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Goede website, leuke kleding en een ruim assortiment.

Heel slecht

Duurde 3 weken voor ik de bestelling kreeg,en op e-mail berichtjes werd helemaal niet gereageerd

Totaal geen reactie op mail s

3 mails gestuurd, geeneen reactie. Nu wel. Is toch raar

Zeer snelle levering! Prima

Zeer snelle levering! Prima

Niet tevreden

2 bestelde stoffen zaten er niet bij. Er werd ook geen verklaring gegeven op voorhand, ook niet in het pakket. Geld is wel vlug terug gestort.

Ik vond het alleen lang duren voor ik het in huis had

Één item te weinig geleverd. Geen reactie gekregen.

Beste Hoofs, Ik mis nog steeds één item. Hierover heb ik gemaild. Nog geen reactie. Ook met betalen leek wat mis te gaan - afschrijving € 109,98 (1 jas 36/38; 1 jas 40/42) - afschrijving € 54,99 - bijschrijving € 54,99 We willen graag meer jassen bestellen, maar daarvoor moeten we de juiste maten weten! Graag ontvang ik de blauwe bontjas maat 36/38 zo snel mogelijk! De eerste jas is wel netjes en snel geleverd.

Keuze is reuze.

De stof die ik besteld had was niet meer genoeg ik zocht een andere stof uit die was iets duurder en bestelde deze met een halve meter meer vroeg wat ik nog bij moest betalen maar dat hoefde niet ... Had ik niet verwacht maar wat een goede service van Hoofs....Dank je wel.

Levering was zeer laat - geen antwoord klantendienst mbt de status van mijn bestelling

Levering van de stof liet bijna 2 weken op zich wachten. Ik stuurde een mail naar de klantendienst om de status van mijn bestelling op te vragen, maar kreeg hierop geen enkel antwoord.

Leuk winkelen

Goede kwaliteit / prijsverhouding - ruime keuze - vlotte afhandeling

geldverspilling: hele late levering en slechte klantenservice

Pas een maand na bestelling heb ik mijn staaltjes ontvangen, terwijl dit bij andere bedrijven een paar dagen duurt. Ik heb na 2 weken een herinnering gestuurd. Pas 6 dagen later heb ik antwoord gekregen op mijn mail. Toen ik 4 dagen erna nog steeds geen track&trace-code had ontvangen heb ik gevraagd om annulering van mijn bestelling. Hier heb ik geen reactie op gehad. 3 dagen later kreeg ik alsnog een verzendbevestiging en uiteindelijk ook de inmiddels ongewenste staaltjes. Absolute afrader dus.

6weken gewcht slecht staaltje

Ik heb 6 weken moeten wachten op een staaltje nepbont dat duidelijk geknipt was in plaats van gesneden. Ik denk laat maar! Eens maar nooit weer!

Netjes bestelling geleverd en op tijd.

Snel en goed

Mijn pakket arriveerde precies volgens planning en in perfecte staat.

Heel prettig

Toen het door mij bestelde stofje uitverkocht was ben ik gebeld en hebben we een passende (zelfs nog leukere ) vervanging gevonden. Snelle levering.

Ontevreden

Bestelling in compleet ontvangen, dat kan gebeuren. Ondertussen een mail gestuurd en al 2 keer gebeld en nog weet ik van niks. Er word steeds gezegd ‘we kijken ernaar’ maar er word niks opgelost.

Slecht!

Bestelling geplaatst. 2 wk moeten wachten. Verkeerde artikel geleverd. Via mail krijg je geen reacties!! Dus maar bellen. Belofte gedaan het juiste artikel zou dezelfde dag verzonden worden. Op maandag. Want ik had het nodig op vrijdags. Niet gebeurd. Weer geen reactie op mail. Artikel pas op maandag erop binnen ( bijna 4 wk verder) Dus uiteindelijk niet kunnen gebruiken.

Vlotte levering en info daarover

Ik heb een stel paarse schoenen besteld, voor mijn optreden als Sinterklaas, Alles verliep prima, zonder haperingen en vlotte levering.

Overzichtelijke site en snelle levering

Duidelijke en leuke site En snelle en goede leverering

Goede communicatie Snelle levering

Vughterstraat 181183