Pietenpak

Snel verstuurd en product zoals omschreven. Mooi pietenpak

Uiteindelijk kwam het goed!

Ik ben heel tevreden met de produkten die ik had besteld. Ik heb zélfs een rits ( gratis!) nagestuurd gekregen! Waar ik niet tevreden over ben is, dat er niet gereageerd wordt/ werd op mijn mails. Bovendien kwam telefonisch contact zeer moeizaam tot stand. Later bleek ‘ drukte’ hiervan de oorzaak te zijn, maar bij een eerdere bestelling ( in februari) verliep het contact eveneens ( op dezelfde wijze) zeer moeizaam.

Mooie product maar verkeerde kleur geleverd

Verkeerde kleur geleverd gekregen.. meerdere keren contact opgenomen maar helaas zonder resultaat

Prima kwaliteit

Mooie stof, goed verpakt.

Vreselijk!

Hier moet je een maand van tevoren iets bestellen als je het op tijd binnen wilt hebben. 1x na een week gemaild waar het bleef, toen kreeg ik direcht antwoord dat ze hun best zouden doen. Niks meer vernomen, zelf nog 2x gemaild dat het pakket geannuleerd kan worden en ik m'n geld terug wil, hier NIKS meer op terug gekregen. Na 2 weken sturen ze alsnog het pakket op alsof hun neus bloedt. Moeten er nu weer achteraan gaan om het retour te sturen...

Niet zo best

Heb lang gewacht op mijn bestelling. Emails worden niet beantwoord Dat is zeer kwalijk

Duurt lang voor bestelling binnen is

Het heeft 8 daģen geduurd voor ik bestelling binnen had. Wel juiste product geleverd.

Leuke winkel

Hoofs is een leuke winkel. Helaas heb ik een bestelling geplaatst die niet volledig is aangekomen. Ik heb hierover al gemaild maar tot heden geen reactie gehad.

Bizar

Nadat ivoor de 2e x bestelling had gedaan werd er een jasje bezorgd welke stuk was. Nadat ik klantenservice had gebeld moest ik maar een mail sturen. Tot op heden geen reactie. We praten over jasjes v 80 euro. Vind het bizar en vreemde manier v zaken. Onze carnavalsvereniging gaat wrs deurtje verder. Jammer

Mooie kleding, snelle levering

Mooie kleding snelle levering

Slecht

Tot op heden heb ik mijn bestelling niet ontvangen! Ondanks dat er 2x aangegeven was dat het pakketje geleverd was!!

Een prachtige pietenpak

Een super mooi pietenpak ontvangen! Snelle levering voor een mooie prijs...!

Levering duurde veel te lang

Stof staaltje aangevraagd. Heeft ruim twee weken geduurd voordat ik het had ontvangen. Het weerhoudt mij om stof te bestellen

Ging goed, kwam helaas niet helemaal op tijd binnen maar is vanwege de carnavals drukte logisch.

Netjes geleverd

De zending werd wat later geleverd maar dit stond ook al op de website vermeld dat het druk was en daardoor wat langer kon duren. Wilde graag weten hoe de stof was en Dat weet ik nu en heb het nu ook besteld.

Geen levering van product

In plaats van een bericht over een niet te leveren product, krijg ik zomaar een terugstorting ? Rare gang van zaken. Voor de rest tevreden over de wel geleverde producten.

super tevreden !

de verzending duurde even maar verder dik tevreden !

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Blij met de geleverde materialen en goede kwaliteit

Zeker niet blij!!!

Pakketje binnen gehad, was al stuk toen ik het uit de verpakking haalde. Broek was toch niet mijn ding. Er zat geen retour bewijs bij. 2 keer een mail gestuurd maar geen antwoord op gehad. Slechte zaak!!! Zeer ontevreden

Levertijd 3 a 4 dagen dat werden er 27

Alles stond op voorraad dus daar ging ik van uit !!! Had alles nodig voor de intocht van de Sint . Heb verschillende keren gebeld en gemaild …. Door de telefoniste werd mij gegarandeerd dat alles uiterlijk 11 nov bij mij binnen zou zijn .Vrijdagochtend gebeld half uur in de wacht heb ik contact gezocht met de winkel daar werd mij verteld dat het binnen was op 1 pieten pak na maar dat het niet met spoed bij mij bezorgd kon worden!!!! Hier door moest ik alle voorbereidingen voor de intocht laten liggen om helemaal in Den Bosch de spullen bij jullie op te halen .Dus jullie snappen wel wat ik van de service vind !!! Het zou fijn zijn om een compensatie van jullie te krijgen zo niet ga ik niks meer bij jullie bestellen want het vertrouwen is weg zoals jullie begrijpen.

Niet geleverd zoals op de site staat

Helaas is het artikel niet geleverd zoals op de site staat

Bestelling goed verwerkt en direct toegestuurd

Zie boven

levertijd niet volgens verwachting

Tot nu toe zeer goede ervaringen met Hoofs. Ditmaal helaas een levertijd van 6 dagen, terwijl op de site wordt gesproken over: 'vandaag voor 14:00 uur besteld, morgen in huis'. Dit was een tegenvaller. Verwacht dat het druk was want 11e vd 11e was in aantocht. Ik beveel Hoofs desondanks aan hoor, maar misschien een volgende keer bij de bestelling op voorhand een seintje geven als de genoemde levertijd niet haalbaar is?

Goede kwaliteit stof, goed verpakt, nette overzichtelijke factuur. Het duurt wel lang tot het pakje wordt verzonden. Misschien is het mogelijk de stof rechter te knippen. Nu heb ik regelmatig 5 cm extra nodig om eerst een rechte lijn te krijgen.

Goede service, fijn meegedacht

Goede service.