Bestellen gaat makkelijk, levering is snel.

Deze keer slecht heb ruim 14 dagen moeten wachten op stalen

Ik vind het een zeer slechte zaak dat je ruim 14 dagen moet wachten eer je bestelde stalen binnen krijgt, en als je na een week belde krijg je cte horen dat het nu druk is maar ik ben ook een potentiële klant, In het verleden was de ervaring goed En als ze stalen versturen krijgje stukjes stof van de rol geknipt bij andere bedrijven krijg je een mooie staal allemaal hetzelfde formaat en met een sticker er achter op wat het is en alle informatie over de stof de sterkte etc

De service is goed, MIJn zending was vertraagd vanwege 1 item wat niet voorradig was, Wel ammer dat ik niet iets beter geinformeerd werd over de status van de zending.

Klantonvriendelijk

Mijn bestelling was onvolledig. Na twee mails hierover te hebben gestuurd,nog steeds geen antwoord gekregen. Een item vergeten kan gebeuren, maar het absolute stilzwijgen daarna als ik hiervoor een oplossing vraag is absoluut not done. Jammer.

Uitstekend!

Precies de producten ontvangen die ik wilde hebben.

Veel te lang laten wachten.

Ik had een patroon besteld. Na bijna 2 weken kreeg ik deze eindelijk binnen toen ik het patroon bestelde zag ik nergens staan dat het niet op voorraad was. Ik had al 2x gemaild wanneer ik het kon verwachten. Geen antwoord Zo creëer je dat mensen een laag cijfer geven. Stuur even een mail dat het niet op voorraad is, dat het langer kan duren. Dan krijg je begrip ipv irritatie.

Pietenpak kapot ontvangen

Pietenpak besteld maar dat is kapot ontvangen. Er ontbreekt een knop, draden zitten los. Direct gemaild en het probleem uitgelegd met foto’s erbij. Helaas geen reactie ontvangen. Daarna nog een mail gestuurd maar tot op heden geen reactie ontvangen om de klacht op te lossen. Erg jammer van de service en het kapotte pak.

Mooi product voor een goede prijs

Mooi product ziet eruit zoals op de foto's en niet te duur

Bagger

Duurd onderhand 3 weken. Er wordt niks gemeld, ook niet op de site. Er wordt niet gereageerd op mails en bellen lukt ook bijna niet. Kortom bagger en ben beter van ze gewend

3 wejmjen gewacht op staaltje van vowring

Eindeloos gebeld, nooit opgenomen. Mail gestuurd, antwoord kwam wel, maar duurde nog 1 week voordat envelop er was. Korting misgelopen bij bestelling via mw. Ouwehand in Voorburg. Daar kwam de voering binnen 4 dagen aan.

Late levering

Ik heb heel lang op mijn pakket moeten wachten. Na meer dan een week later nog niets ontvangen te hebben stuur ik een mail. Op die mail heb ik nooit antwoord gekregen. Ik ben erg teleurgesteld in de service.

Geen aanrader

2 producten besteld. 1 product, een sinterklaasboek, is een ander (goedkoper) boek dan besteld opgestuurd. Telefonisch zeiden ze: "ja, mevrouw, die andere is er niet meer en het is druk". Ik vroeg of ze misschien geen contact op hadden kunnen nemen met de vraag of ik dan, toen bleek dat het bestelde boek er toch niet meer was, het andere boek zou willen. (Ik wilde alleen specifiek dit boek. Daarom had ik het ook besteld en het andere is echt anders). Toen werd gezegd "ja, dat zou moeten mevrouw, maar het is druk". De (gehaaste) manier waarop het werd gezegd, tesamen met het gebeurde maakte op mij niet een fijne indruk. Ik snap dat het druk is en dat dat stress en tijdsdruk oplevert, maar dan nog voelde het alsof ze mij een zeur vond. Ik kon het artikel terugsturen en het werd ook netjes terugbetaald. Dst was wel fijn. De verzenddoos was goed, alleen veel te groot en er was te weinig verpakkingsmateriaal in toegevoegd, waardoor de losse delen van de staf in de doos helemaal door elkaar waren geschud en licht beschadigd waren

Snelle goede levering

Snelle goede levering

Vriendelijk en snelle levering

Vriendelijk en snelle levering!!!

Na mijn bestelling na een paar dagen nog niet te hebben ontvangen Een mailtje gestuurd en kreeg daarna alsnog mijn bestelling

Uitgebreide collectie, snelle levering en mooi materiaal.

Snelle levering, goed product

Leuke schoenen voor weinig

De bestelling duurde wat langer maar het contact was super vriendelijk.

Website is overzichtelijk. Bestelling snel binnen.

fijn dat u meedacht, mooie kwaliteit

fijn dat u meedacht, de kleur was anders op de foto dan de code erbij, maar u heeft t goed ingeschat en mij de juiste kleur gestuurd. dankuwel

Levertijd 1 week

8 november besteld 15 november pas binnen Verder prima product!

Levering duurde te lang

Ik heb een week moeten wachten op mijn bestelling. Dat vind ik met huidige begrippen te lang en het was voor mij te laat. Had het eerder nodig. Ook werd ik niet goed geïnformeerd of het product onderweg was en wanneer het bezorgd zou worden.

Helaas erg lang op levering moeten wachten

Na bestelling was 1 deel niet op voorraad of te bestellen, hierover namen ze netjes contact. Dan verwacht je dat de order daarna wordt verwerkt en verzonden. Pas week later werd de bestelling verstuurd. Dat duurde me te lang, dus retour.

Slecht

Ik heb een jasje bij jullie besteld die opgepimpt zou moeten zijn met emblemen, en vervolgens voor een jasje van 70 euro betaald zonder emblemen. Ook had ik body jewels besteld met de kleuren van oeteldonk in hartjes rondjes en bloemetjes. En veel andere gekregen omdat ze niet op voorraad waren dit is mij ook niet vermeld. Heb jullie ook gemaild over het probleem geen reactie terug…..

Goed product.

Fijne en goede service.