Slechte levering

Tot hiertoe het product nog niet gekregen. Volgens de leveringsdienst zou ik nog 2€ douaneposten moeten opleggen. Bij bestelling stond daar niets van vermeld.

Lange levertijd

Op maandag besteld. Woensdag een telefoontje dat het niet leverbaar was. Toen gelijk een andere kleur uitgekozen, op vrijdag ging het pas op de post. Dus zaterdag pas in huis. Kan wel sneller tegenwoordig…

Zeer tevreden. Mooie kwaliteit. Een aanrader.

Snelle levering, mooi kwaliteit pietenpak

Mooi pietenpak gekocht voor onze dochter. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Kapot pak

We hebben een pak gekregen wat al kapot was, ik heb hierover contact gezocht, maar tot op heden geen reactie ontvangen.

Op de site staan andere artikelen dan in werkelijk wordt geleverd

Lange levertijd

Mijn pakketje was 7 dagen onderweg. Erg lang. De stoffen zijn niet wat ik er van verwacht had.

Niet gekregen wat ik besteld heb en kapot

2 Artikelen. Een verkeerde en een kapotte. Klantenservice reageert niet.

Duidelijke website, snelle service.

Duidelijke website, snelle service.

Verschrikkelijk. Verkeerde levering en geen contact

Ik kreeg eerst de verkeerde bestelling. Vervolgens daarover gebeld, eerst 50 minuten in de wachtrij gestaan en vervolgens geen duidelijk antwoord over wat er fout is gegaan met de levering of over hoe ze het zouden oplossen. Vervolgens nog achteraan gemaild, maar hier nog steeds (2 weken later) niks op terug gehoord..

Erg late levering en niet alles was op voorraad

Helaas duurde de verzending erg lang, En was achteraf de zending ook niet compleet … erg jammer

Perfecte afhandeling goederen !!!

Een minpuntje mijn kortings bon is niet aanvaard op de volgende aankoop

Goede service en snelle levering

Besteld en een hele snelle levering. Het enigste wat ik miste was een haarband erbij terwijl die wel op de afbeelding staat

Het pietenpakje ziet er goed uit, jammer dat er geen veer bij zit voor die prijs. Wel snelle levering.

Snelle levering; prima product

Goede kwaliteit/ prijs verhouding. Snelle, goed verpakte, levering

Altijd goed!

Nu voor de derde keer besteld, altijd netjes op tijd, keurig verpakt en goede kwaliteit.

Ontzettend lange levertijd

Meer dan een week van bestelling tot levering terwijl website snelle levering aangeeft. Op een e-mail werd totaal niet gereageerd. Jammer. Stof was mooi maar ik bestel voortaan ergens anders.

Snelle levering! En goed verpakt

Goede service. Er miste een artikel. Gebelt meteen opgelost volgende werkdag had ik het in huis. Goeie produchten. Ga zo door

Mooi pietenpak, goede kwaliteit en snelle levering!

Leuk pak, snelle bezorging, kleine man zal hier erg blij mee zijn.

Goede levering en doet wat men zegt

Een bestelling geplaatst, krijg met 5 minuten en bevestiging in de mail box. Het enige wat is miste was een mail dat meldde dat de bestelling in behandeling is. Voor mij als klant is het een vraag wanneer deze gepakt is en uiteindelijk het pakket is overgedragen aan het post order bedrijf. Maar wanneer ik een mail kreeg dat het was over gedragen was het heel duidelijk en kwam het pakket netjes verpakt op tijd binnen

slechte kwaliteit

de jurk die ik heb besteld heb ik 4 uurtjes aan gehad op een feestmiddag met thema winter wonderland. niets geks gedaan gestaan en gezeten. het tule aan de jurk is naast de naad helemaal afgescheurd. zeer slechte kwaliteit.

Alles onder één dak....!

Zéér véél keus in de grote winkel in Den Bosch. Je wordt er vriendelijk en goed geadviseerd en geholpen . Je kan hier makkelijk meerdere uren verblijven en nog nieuwe outfits ontdekken....een aanrader...!

Slechte communicatie

Ik had een bestelling gedaan. Op de site staat snelle levering. Na een week nog niets binnen. Vervolgens 2x een mail gestuurd, geen reactie op gekregen. Gebeld en dan krijg je te horen, ja het is druk. De stof moet nog binnen komen. Na 2,5 week stof binnen gekregen (toen had ik hem eigenlijk niet meer nodig). TIP: Mail als het langer gaat duren, dan weet de klant ook waar aan en waar af!

Goede snelle service

Goede kwaliteit, en prijs