Super service! Hele vriendelijke mensen

Ik had zelf de verkeerde maat jas gekocht en de jas bleek niet helemaal mijn smaak. Maakte ze geen probleem van werd heel vriendelijk en snel geholpen

Mooie kwaliteit

We hebben het sinterklaas uitgepakt en een heel mooi pak alles goed verpakt.

Mooi pietenpak, veren ontbreken, geen reactie

Het is een mooi pak, het pak werd ook snel geleverd maar de veren op de baret ontbreken. Die vond mijn dochter juist zo mooi op het plaatje. Ik heb een mail gestuurd hierover maar dat krijg ik helaas geen reactie op.. Ik hoop dat ze nog actie gaan ondernemen

Prettige meniet van zaken dien

Toen bleek dat het bestelde artikel niet mee voorradig was en ook niet meer kwam, is dit toch op professionele wijze en naar tevredenheid afgehandeld.

Snel mijn bestelling binnen gekregen. Netjes verpakt

waar voor mijn geld

betrouwbaar

Levering na ruim een week

* Hoewel er beloofd was dat ze binnen 2dagen zouden leveren .heb ik 8 dagen op mijn bestelling moeten wachten . *Ik kocht 5 meter band dat bestond uit 3 stukken dat met plakband aan elkaar was geplakt.

Goede webwinkel met goede prijzen

Hoofs doet wat ze beloven. Er wordt geleverd binnen de termijn die er voor staat en de prijzen zijn uitstekend!

Keurig gebeld toen er iets niet op voorraad was. Daarna goede afhandeling van de bezorging

Fijne site, snelle service.

Mooie pietenpakjes voor de kinderen gekocht. Je krijgt echt zoals afgebeeld wordt. Duidelijke omschrijving waardoor mijn verwachting klopte. Prijs/kwaliteit is goed.

Lange wachttijden aleer de bestelling bij je thuis aankwamen

Toch goed materiaal, jammer van de staf waar verschillende krassen inzat

Goed, jammer van de maattabellen

Het product was top, de verzending was voor mij trager dan verwacht. Helaas retour moeten sturen en opnieuw bestellen omdat hij te klein was. Een maattabel zou makkelijk zijn zeker aangezien de retourkosten voor eigen rekening zijn....

Late levering

Pas na 1,5 week en na nog een extra mail te hebben gestuurd pas de bestelling ontvangen. Wel kwalitatief goede materialen

Snel, mooi, correct

Mijn kleindochter is blij met haar roze pietenpak.

Prima, PostNL had alleen vertraging

Ik zag dat ze hem op tijd verstuurd hadden, alleen PostNL had vertraging opgelopen. Nog net op tijd binnen voor 11-11.

Mooie kwaliteit maar niet de juiste maten

Het pietenpakje voor 3-4 jaar ziet er heel mooi uit, maar hij valt krap en de baret past niet om zijn hoofd. Denk dat die meer voor 1-jarigen is. Bezorging verder in orde.

Uitstekende service

Er werd netjes aangegeven dat het pakketje vanwege de drukte later werd verzonden. Ik kreeg tijdig bericht van verzending en pakketje was netjes verpakt.

Alles correct en snel verlopen

Alles correct en snel verlopen

Prachtig pietenpak

Heel mooi pietenpak. De muts die erbij hoort zit alleen heel strak bij onze 3-jarige (maat 3-4 jaar) dus die moesten we vermaken. Volgens mij ligt dat niet aan haar hoofdomtrek, want daar hebben we normaal Nooit last van. Muts lijkt te klein te vallen dus. Maar verder absoluut een aanrader!

Tweeledig

Jullie hebben heel veel mooie producten. Echter, de levering liet ruim 2 weken op zich wachten. Eerst was de drukte bij fournituren de oorzaak. Na een tweede telefoontje bleek dat er op een artikel gewacht werd. Na navraag bleek dat dit artikel niet meer binnen zou komen bij u. Daarna is het alsnog op een goede manier verstuurd met duidelijke informatie via de email

Jammer dat er geen communicatie mogelijk was

De website gaf al aan dat het druk was, verzending zou 3 dagen kunnen duren. Toen ik na een week mailde met de vraag of het al verzonden was, kreeg ik het antwoord dat het druk was. Na twee weken heb ik geprobeerd te bellen, maar na 40 minuten in de wacht gestaan te hebben (en met nog 5 wachtenden voor me) heb ik opgehangen en weer gemaild met de vraag wanneer mijn bestelling verzonden zou worden. Diezelfde middag ontving ik geen antwoord maar een trac&trace code. Twee dagen later werd mijn bestelling geleverd. Blijkbaar was er iets niet op voorraad, waardoor dit bedrag is teruggestort. Het geleverde pak bleek wat ruim, waardoor ik het heb laten innemen. Bij de 2e keer passen ging de rits al kapot. Terugsturen kon ik niet meer, omdat ik het immers had laten innemen. Het assortiment is echt geweldig mooi, mijn pak ook, ben er erg blij mee. Maar wat jammer dat er zo moeizaam contact was en dat ik kosten heb moeten maken voor een nieuwe rits, nog voordat ik het pak ooit gedragen heb. Een berichtje dat iets niet voorradig was had ik netjes gevonden.

Prachtig pietenpak

Ik heb de luxe pietenpak roze en blauw besteld voor mijn kinderen. Het zag er prachtig uit zoals verwacht. Helaas is de maatvoering anders. En had ik groter gewenst. Ik bestelde maat 10-12jr komt uit op maat 140. Dit had ik ook wel een klein beetje verwacht aangezien de leeftijdscategorie nooit overeenkomt

Jammer dat de helft van de bestelling geleverd is

Jammer dat maar een van de twee bestelde jasjes geleverd werd. De ander was geannuleerd. Maar omdat we met twee personen zijn, hebben we niets aan een jasje. Dit dus voor €7,25 terug moeten sturen. Als ze contact hadden opgenomen had het andere jasje ook geannuleerd kunnen worden en had ik geen kosten hoeven maken

Op zichzelf niet slecht.

Aan koop gaat prima geen problemen Product is wat je verwacht. Maar afhandeling van terug gestuurd producten is niet erg vlot. Wacht nu bijna twee weken. Zal toch maar een even bellen dan Verder groot aanbod van spullen voor de carnaval

heel slecht, niet optijd en slechte communicatie!!

ik had een pak besteld en ik kreeg geen track and trace. Het zou tussen 3/5 dagen aankomen maar het duurde weken, toen kreeg ik plots een amerikaanse track and trace, toen heb ik ze gemaild maar nooit antwoord gekregen. Ik kan geen retour label aanmaken en het pak zelf was slechte kwaliteit!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch