Slecht

Niet de gehele bestelling leveren, daar niet over communiceren, e-mail daarover niet beantwoorden, telefoon pas na 15 minuten opnemen. Daarna de klacht wel snel afgehandeld.

Altijd positief

Mijn ervaring met hoofs is altijd een feestje . Bestellen of “live” in de winkel kopen betekend dat carnaval weer gaat beginnen . Het is een prachtige winkel met zoveel moois en goed advies van de medewerkers. Ook bestellen via internet gaat snel en correct .

Prima naar mijn zin

En lekker op tijd in huis

Pakje niet compleet, geen reactie op vraag ontvangen

Ik heb een pietenpakje besteld waarvan de muts niet diegene was die op de afbeelding stond. De muts is ook zo klein dat ie niet geschikt is voor t hoofd van een 8 jarig kind. Ik heb meteen een mail gestuurd en heb daar tot nu toe geen antwoord op ontvangen waardoor ik een pak heb zonder muts en een heel teleurgesteld kindje. Voor het bedrag dat ik betaal voor dit pakje verwacht ik wel betere service.

Exact ontvangen wat besteld was

Het duurde langer dan gehoopt, maar ontvangen wat besteld was

Tot nu toe ben ik zeer ontevreden. Een ster is nog te veel.

Ik heb een verkeerd (goedkoper) artikel ontvangen dan ik heb besteld en betaald. Ik heb hierover een e-mail gestuurd en ook gebeld. Tijdens het gesprek werd uitgelegd waarom dit heeft kunnen gebeuren (vanwege drukte), een excuus bleef uit. Een fout maken kan gebeuren. Ik als klant hoef geen uitleg wat de reden is, enkel een excuus en een oplossing is wat ik wil. De oplossing was het opnieuw opsturen van het juiste artikel. De medewerkster ging hier voor zorgen. Inmiddels - een week later - heb ik het artikel nog niet ontvangen. Ook heb ik via e-mail niet een bericht ontvangen dat het artikel is verstuurd. Ik heb het dit weekend nodig. Ik zojuist geprobeerd uw bedrijf telefonisch te bereiken. Na drie kwartier heb ik het opgegeven. Ik heb daarom opnieuw een e-mail gestuurd. Ik wil graag tot een oplossing komen. Ik hoop dat ik hierop wel een reactie krijg met een oplossing.

Snel bezorgde bestelling.

Prima passing en vlotte bezorging

Uitstekend.

Er werd, heel attent, doorgegeven dat, zodra artikel weer voorradig was geleverd zou worden. Wat ook enkele dagen later het geval was.

Snel en netjes

Snelle levering en bezorgd

Goede kwaliteit van stoffen en stipte levering

Bestelling onjuist geleverd, geen reactie klantenservice

Toen pakket is geleverd direct contact opgenomen, inmiddels al meerdere malen. Zowel telefonisch als per mail geen reactie tot op heden. De geleverde bestelling klopt niet met wat ik heb besteld, op maatvoering en op artikelen en daarnaast is niet alles geleverd. Nog steeds ben ik in afwachting van een oplossing.

Kyra

Een snelle levering van emblemen en een bedrijf wat echt met je meedenkt, nog bedankt daarvoor! Ik had een gezichtssteentjes mix besteld voor 11-11 en kreeg andere bezorgd met een briefje dat ze een langere levertijd hadden en ze wel wilden zorgen dat ik op 11-11 met glitters de stad in kon.

Nooit eerder besteld veel keus!

Een keurig bedrijf

Bestelling geplaats , werd netjes gebeld omdat het wat later werd afgeleverd..en ik heb een mooi pak .. Dank je wel

Laat met ontvangen

Ik zou mn pakketje vandaag de 9de ontvangen..maar helaas niet.

Slecht

Hiervoor bijna 2 weken moeten wachten op mijn bestelling. Op de hoogte houden was fijn geweest, maar dat is blijkbaar te veel moeite. Bellen en e-mailen had ook geen nut, want ook daar werd weinig tot niks mee gedaan. Triest. Bestel daarom dan ook nooit meer hier. De klantenservice moet echt verbeterd worden. Daarnaast is het klanten op de hoogte houden ook enorm fijn, voor beide partijen zo krijgen jullie geen klachten en slechte reviews en de klanten weten waar ze aan toe zijn.

Wat je besteld krijg je op tijd geleverd.

netjes en prima verzorgd

Mijn eerste ervaring is prima.

Top service!

We hebben bij Hoofs gordijnen en een kussentje besteld voor de babykamer. Niet alleen kregen we beide producten netjes afgewerkt en op tijd binnen, in de doos zat ook nog een leuk extraatje voor de kleine en de restjes stof. Die hebben we weer kunnen gebruiken voor het boxkleed!

Snel en goede kwaliteit

Last minute besteld en het vleermuizen pak was precies als op de foto. Helemaal leuk!

Tevreden

Mooie stof. Levering vlg afspraak goed verzorgd

Mooie kwaliteit garen

Mooie kwaliteit garen ontvangen, kleur en kwaliteit komt overeen met de beschrijving en foto op de webshop. Wel moet je eventjes wachten op je bestelling (2-3 dagen) maar dat is geen probleem. Leuk verpakt ook!

Heb niks ontvangen. Krijg geen contact

Niks ontvangen

Perfecte dubbele ritssluiting.

Bestellen gaat makkelijk en snel. Ik kreeg al snel een mail dat mijn bestelling verwerkt was. Alleen duurde het een week voordat ik de ritssluiting in huis had (maar dat kan heel goed aan de postbezorging liggen. Soms duurt het 3 dagen voordat het poststuk bezorgd wordt terwijl we het al in de app kunnen zien dat het poststuk klaar is voor bezorging). Ritssluiting (dubbelzijdig) loopt soepel en is perfect! Hier ga ik zeker vaker kopen!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch