Was een succes!

Paste perfect! Prijs/kwaliteit : uitstekend

Helaas kapot artikel geleverd en wacht nog op antwoord.

Goede morgen, Ik heb onlangs een bestelling ontvangen.. maskers voor de Halloween, Echter niet kunnen gebruiken doordat een masker kapot was. Zou de bestelling graag willen retourneren ivm ongebruikt nu (wilden met zn 3en hetzelfde aan). Hoor graag..

Super leuke winkel!

Erg leuke winkel en veel keus! Via webshop besteld, maar was helaas net wat te groot. Hierna de winkel zelf bezocht en heel erg goed geholpen door het personeel. Ruilen was ook geen enkel probleem. De winkel was behoorlijk groot en zeker voor elk thema wel wat te krijgen. Genoeg mogelijkheden om te passen. Ik zal hier zeker een keertje terug komen!

Altijd weer een feest om bij Hoofs te bestellen..

Prima site, overzichtelijk, snel bestelling ontvangen, makkelijk betalen.. embleem 2023 zit al op m'n jas..;-))

Overzichtelijke website, snelle levering

Makkelijke website en snelle levering. Kwaliteit van de artikelen zijn goed

Uitgebreide collectie en heldere website

Lange levertijd

Op site stond snelle levering. Ruim een week moeten wachten. Gemaild, geen reactie maar wel twee dagen later de bestelling ontvangen.

Mooie site en stof

Ik werd netjes gebeld dat mijn stof niet op voorraad was en dat het iets langer zou duren. Prachtige stof met lego opdracht, mijn zoontje is er helemaal blij mee.

Snelle levering en past goed

Duurde lang

Bijna drie weken voordat ik mijn bestelling kreeg nadat ik had gebeld en gemaild.

goede service en klantvriendelijk aan de telefoon

artikelen geleverd volgens telefonische vragen

Top laarsjes

Helaas op mijn mails werden niet beantwoord

Ze komen na wat beloofd is

Omdat het erg druk blijkt te zijn met de verwerking van de bestellingen, had ik opgebeld en gevraagd naar de status van mijn bestelling. De dame die ik aan de telefoon had, was vriendelijk, kon goed luisteren en vertelde mijn bestelling met speciale aandacht te zullen volgen. Een dag later had ik mijn bestelling thuis!

Super goede service er qord goed gecomuniceerd

Geweldig er was iets niet voorradig werd keurig gebeld met oplossing ze dachten met ons mee dikke pluim

Alles was naar wens!

De eerste keer iets bestellen bij een bedrijf die onbekend is toch maar gewoon gedaan en alles was naar wens, wat ik had besteld zat erbij, netjes verpakt en op tijd ontvangen dus heb ik nog wat nodig zal ik t zeker weer bij jullie bestellen. Reuze bedankt.

Bestelde artikelen goed ontvangen

Het duurde wat lang voordat ik de bestelling ontving. Maar na 1 mailtje zo geregeld

uitstekend

netjes verpakt en de stof van goede kwaliteit.

Ik heb een staal besteld. Kreeg deze mooi op tijd. Blijkt dat als ik de stof bestel ik de kosten van de staal terug krijg. Helemaal top!

Slecht, product niet geleverd en niets meer gehoord.

Ik heb een bestelling geplaatst op deze website. Vier producten zijn er besteld en betaald, helaas maar drie producten geleverd. Ik heb er een mail achteraan gestuurd maar helaas is het niet opgelost.

Niet erg enthousiast

Bestellen en betalen gaat makkelijk. Na 3 weken nog niets in huis! Gebeld, Hoofs beloofde terug te bellen - niet gebeurd. Toen na 3 dagen lag plotseling het pakket in huis. Waarschijnlijk gewoon vergeten…De stof is mooi. Vandaar nog een paar sterretjes. Beter in de winkel kopen, denk ik

Het materiaal was ok, maar de leveringstijd was te lang...

De bestelling werd geplaatst op 25/10/2022 en bezorgd op 02/11! De voering lijkt ons wel van zeer goede kwaliteit. Door de late levering konden wij onze nieuwe overgordijn (draperie), niet afwerken.... Jullie krijgen het voordeel van de twijfel, aangezien ik de indruk heb dat jullie toch een interessant en uitgebreid aanbod hebben van betere kwaliteit. Dat is de reden dat ik jullie wel zal aanbevelen...!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Producten goed, levering traag

Producten waren goed, alleen na bevestiging hoorde ik niets meer. Ik heb gemaild en twee dagen later kwam het binnen. Toeval of was mijn bestelling ergens gestagneerd? Ik weet het niet, want men heeft op mijn mail niet gereageerd.

Goede kwaliteit duurt net iets langer

Precies wat ik nodig had, maar het duurde iets langer dan ik van andere shops gewend ben.

Echt een andere kleur

Op de website gekozen voor een felblauwe kleur. Eenmaal geleverd is het marineblauw. Nou weet ik ook wel dat kleuren kunnen afwijken maar dit is echt een abominabel verschil. Het terugsturen is dan weer op eigen kosten. Dus laat maar.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch