Snel en vlgs afspraak geleverd

Ik heb 2 pietenpakken besteld. Werden vlot en netjes bezorgd. Helemaal blij mee! De kids kunnen zich mooi verkleden voor het komende sinterklaasfeest!

Prettige contact

Duidelijke uitleg

Snelle levering en goede kwaliteit

Slecht

Na ruim 1.5 week de bestelling compleet. Vrijdags gebeld over het ontbreken van patroonbladen. Woensdags weer gebeld en zaterdags pas ontvangen.

snelle levering in een zeer drukke tijd. bedankt

verder behoeft voor mij geen verandering

Oké

Het is oke

Snelle service , had het screammasker wel iets steviger en iets mooier afgewerkt gehad , maar voor die prijs was het oke natuurlijk.

Mwah

Het bestellen op de site ging gemakkelijk en vlot. Het leveren van het pakket was verwarrend. Ik kreeg een week lang mails van zowel Hoofs als PostNL wanneer er geleverd zou worden. Uiteindelijk toen er geleverd werd was de buitenverpakking helemaal stuk en is dit met 1 nietje bij elkaar gehouden. Dat alles onbeschadigd en compleet is aangekomen is een wonder. Als er niks word verbeterd aan de verzendverpakking zal ik hier zeker niet meer bestellen.

G

Goede communicatie over levering maar afwijkend product werd geleverd

Hoofs informeerde netjes hoe snel ik de bestelling nodig had ivm verwachte levertijd (toch niet op voorraad) . Vervolgens werd netjes op tijd geleverd. Alleen het bestelde product was niet conform afbeelding op internet. De rode gilet had een saai zwart rugpand ipv rood zijde achtig zoals besteld. HOOFS zei daar niks aan te kunnen doen en dat ik het eventueel mocht retourneren. Heel jammer!

Netjes en snel

De kwaliteit is prachtig.

Kwaliteit is prima en de prijs normaal

Ben twee keer gebeld omdat er iets niet op voorraad was. Of het goed was dat het wat later geleverd kon worden en of het dan nog op tijd was. Uiteindelijk ruom op tijd de spullen binnen.. dus zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid.

Verzend tijd klopte niet

De verzendtijd was 1-3 dagen, ik kreeg het pakketje na 7 dagen. Ook kon ik de status van de bestelling niet checken omdat ik geen account heb. Heel vervelend aangezien ik het nodig had voor een bepaalde tijd en geen idee had of het optijd kwam, wat het dus uiteindelijk niet deed.

Duidelijke website

Goede prijs/kwaliteit

Toch wel lastig om gemiddeld drie weken te wachten op de leuke stofjes

Mijn online bestelling verliep helemaal prima!

Netjes verzorgde en verpakte bestelling.

Overzichtelijke site. Allemaal goed geregeld. Duurde wel langer dan ik verwacht had.

Prima verzorgd

Goed verzonden en prima afgeleverd

Uitstekend!

Er was iets niet voorradig en ik werd netjes gebeld en als of werd de bestelling binnen een paar dagje geleverd!

Dikke prima

Snel mijn bestelling ontvangen

geweldig

De medewerker overtrof mijn verwachtingen. De bediening was uiterst vriendelijk en cooperatief.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop

Het pakket voor het themafeest kwam keurig op tijd.Past goed en is van goede kwaliteit.

Super mooi pietenpak

Heel vervelend omdat ze niet te bereiken zijn

Meerdere keren proberen te bereiken voor en na me bestelling niet te bereiken en ze geven ook geen gehoor. Nergens iets te vinden of retourneren.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch