Snel geleverd, netjes verpakt, zoals afgebeeld

Snelle levering. Prima communicatie

Matig

Diverse artikelen besteld, maar niet alles ontvangen. Na het openen van het pakket meteen een mail gestuurd, maar een week later nog steeds geen reactie. Erg jammer!

Betrouwbaar bedrijf

Goede snelle service en levering

Slechte communicatie

Wat besteld was op voorraad, zou dan de volgende dag geleverd worden. Maar dit werd een week wachten. Ook een mail gestuurd, waar mijn bestelling blijft maar nooit geen antwoord gekregen.

Lange levertijd

Product goed verpakt en goed aangekomen. Jammer dat het zo lang duurde, voordat het verstuurd werd.

Ik heb zowel met het product als de verzending en website positieve ervaring.

Zeer positief

Verpakking van product

Jammer dat een duur pietenpak van 119 euro gewoon verstuurd word in plastic zak. Was een terleurstelling kwam over als ik bij wish iets had besteld van 10 euro. Daarnaast is een plastic zak gevoeliger voor beschadigingen.

Mooie stof, snel aangekomen

Blij met de prima artikelen, snelle levering

Erg goed

Kreeg het optijd en snel binnen ondanks de drukte

Goed en snel geleverd

Goed ensnel dank je wel.

Bestelling half ontvangen

Heb 2 dingen besteld. Een embleem en epauletten... met verzendkosten van 5 euro vond ik dat best oke voor 2 producten. Embleem ontvangen. Epauletten nog niet. Gemaild, niks gehoord. Gebeld, werd er gezegd dat ze waarschijnlijk zijn uitverkocht. Maar een collega ging daar over. Dus ze wist het niet. Dus ik moest naar afwachten. Ondertussen 3 dagen verder en nog niks gehoord. Ik had enkel het embleem niet gekocht met 5 euro verzendkosten. Benieuwd wanneer ik iets hoor, of de epauletten nog komen en of ik verzendkosten terug krijg als de epauletten niet komen.

Prima verzorgd wel hoge bezorgkosten voor een brievenbus enveloppe

heel slecht

Via de site een bestelling gedaan, deze is na 12 dagen geleverd ondanks meldingen dat deze al eerder verstuurd zou zijn. Derhalve nooit meer en bestelling bij Hoofs!

Handige website. Duidelijk en snelle levering.

goede service, jammer dat vrrd niet klopte in jullie systeem

Helaas pasten de geleverde kostuums niet. Retour gestuurd, maar nog geen bedrag terug gestort.... Wachten af.

Jammer

De helft van onze bestelling zat niet in de doos. Hierdoor zijn wij half verkleed naar ons feest gegaan. Erg jammer...

Slecht

24 okt knopen besteld, nog steeds niet binnen, nu 3 nov.. mail gestuurd , geen reactie. Het gaat maar om een paar knopen maar toch , ook ik heb betaald.. jammer had er meer van verwacht , gelukkig dat ik niet meer besteld heb

Helaas was t product niet bijzonder maar de levering was top

Slecht

Pakje komt incompleet aan...stiknaden laten al helemaal los aan bovenkant shirt. Telefoon word 3 dagen lang niet opgenomen. Uiteindelijk spullen zonder reactie retour gestuurd.

Groot assortiment

Helaas mijn kostuum jurkje terug moeten sturen. De voorkant was beschadigd. Wel op tijd ontvangen.

De stof was netjes verpakt en werd keurig op tijd geleverd.

Voor het eerst online stof uitgezocht en besteld. Het is voor herhaling vatbaar!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch