Super snelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer slecht

Mijn pakketje zou optijd aankomen en ruim meer dan week van te voren besteld. Ondertussen niet meer nodig, maar ook nooit een mail ontvangen dat het bij de post ligt. Ik zie graag mijn geld terug.

Keurig op tijd

Goedkoop, Netjes verpakt, snel geleverd

Verkeerde maat geleverd

Maat L besteld, dit stond ook op het kartonnen aangehaakte kaartje. Echter, jurk betrof daadwerkelijk een maat 46/48, zoals in de label duidelijk stond. Eerder eenzelfde ervaring gehad in de winkel zelf, dat maten niet overeenkwamen.

Wat een geweldige outfit! Ik heb een halloweenparty gegeven en mn outfit sprong er helemaal uit!!

Slecht

Alles verliep niet! - na een week nog geen bestelling - - mail gestuurd ns 5 dgn geen reactie - gebeld werd afgescheept en werd niet eens fatsoenlijk te woord gestaan - na een week zelf naar de winkel gegaan om mijn bestelling op te halen Ook geen sorry helemaal niets bizar slechte service je kunt klanten toch normaal te woord staan als ze na een week nog niets hebben ontvangen

Mooie winkel maar zeer chaotische medewerkers

Inprincipe tevreden over de spullen en uiteindelijke levering maar erg jammer dat we hiervoor 3 x naar de winkel terug moesten. Het management kan zoveel beter. Bijv. Opdracht van de klant afhandelen ipv continu switchen van de 1 naar de ander. Waardoor opdracht vergeten wordt. Mail beantwoorden. Voorraad correct doorgeven zodat we niet voor niets naar de winkel rijden. Ik snap dat een winkel hebben hectisch kan zijn maar hier valt nog veel winst te halen in de service. Ik dacht eerst laat maar, maar als ik 2 x een herhaling in mijn mailbox krijg over de service dan hebben jullie nu hier mijn ervaring.

prima, maar…

pietenpakje aangeschaft, deze was prima! helaas was de pietenmuts voor mijn 3 jarig zoontje veel te klein, zelfs dochtertje van 1 past hem niet. Beetje jammer!

Late levering en retour zelf betalen = teleurstellend

Mijn pakket kwam later dan aangeven bij aankoop en de retour moest ik zelf betalen. Niet meer van deze tijd.

Goede ervaring, alleen wel een lange levertijd..

Goed!

Mooi product!

Mooie producten, blij mee!

Teleurgesteld

Begin september een bestelling geplaatst, die was niet leverbaar. Contact via mail over gehad wanneer ik de bestelling nodig had dat was pas eind oktober dus was dat geen probleem en werd het geregeld dan zou het pak zeker binnen zijn. Week voor de datum maar eens gaan mailen hoe het met de bestelling was. Geen antwoord, na 4 dagen maar eens gaan bellen maar helaas was dit pak niet beschikbaar in de juiste maat. Dus heel erg balen het was het pak voor het themafeest van de 50 jarige zelf en aangezien we altijd zo tevreden zijn over Hoofs en prima geholpen worden als we speciaal voor onze outfits komen voor de Sint,pieten en carnaval dachten we er op te kunnen rekenen dat het goed kwam maar helaas...de webshop voor zoiets speciaals zal ik niet zomaar weer doen dan toch liever maar weer een weekeindje Den Bosch.

Ik mis mijn tweede bestelling met spijkerstof. Op dezelfde dag als de eerste (teddy stof)

Ik mis mijn 2e bestelling

Erg late levering

Bestellen ging snel maar een week op de levering moeten wachten. Dat vind ik wel erg lang.

Snel en zorgvuldig

Product is snel en netjes geleverd en ziet er precies zo uit als op de foto.

TOP

Alles netjes op tijd geleverd en goed verpakt. Bestelde artikelen zijn van goede kwaliteit en maatvoering klopt precies.

Levering duurde erg lang

In eerste instantie werd ik na 4 dagen gebeld omdat mijn bestelde artikelen niet allemaal leverbaar waren. Fijn dat we andere artikelen konden afstemmen. Masr vervolgens nog een week moeten wachten. Net op tijd binnen. En dat was allemaal oke. Behalve de plaknagels. Die zijn meteen de container ingegaan.

Vriendelijke mensen, snelle levering.

Vriendelijke mensen, snelle levering.

Goed, maar reageerde niet terug

Leuke winkel maar, ik had een mailtje terug gestuurd omdat mijn bestelling niet compleet was, maar ik heb geen antwoord terug gekregen

Mijn maar was niet beschikbaar dus na telf overleg een maat kleiner besteld past perfect hele leuke en mooie feestkleding

Onze bestelling voor halloween werd snel en netjes geleverd. Tevreden over bijna alle producten. Alleen de pruik was aan de achterkant kaal, hij was ook niet heel duur, maar had het graag vooraf geweten.

Mooie kwaliteit voor een lage prijs

Witte en zwarte vleugels besteld. Deze zijn boven verwachting. Ik vind ze echt prachtig.

Ruime keus, goede kwaliteit, verzending niet snel

Heel veel keus uit prachtige, betaalbare stoffen. De verzending is niet heel snel, er staat 1-3 werkdagen, maar mijn ervaring is dat het altijd 3 werkdagen zijn. Even geduld hebben dus, maar dan heb je wel mooie kwaliteitsstof!

ik ben niet enthousiast

Gaat allemaal héééééél erg moeizaam

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch