zeer goed

op zondag avond gebeld worden ivm het feit dat de bestelde kleur niet leverbaar was, vond ik wel opvallend! direct daarna een mooie dirndl geleverd gekregen in de telefonisch afgesproken kleur. top service, maar op zondagavond werken hoeft van mij niet hoor!

Lange levertijd, product prima

Het heeft een week geduurd eer het brievenbus pakketje werd bezorgd. Het product zelf is van prachtige kwaliteit

Zal zeker nog nieuwe bestellingen plaatsen in de toekomst.

Zal zeker nog nieuwe bestellingen plaatsen in de toekomst.

Geen 2e keer

Sorry beste mensen van Hoofs, dit was mijn 1ste en laatste bestelling. Jullie komen je afspraken niet na, heb zeker 3 weken moeten wachten voor dat ik alles in huis had. Vervolgens was bij aankomst de helft nat, en 1 ding flink beschadigd, 1 item niet geleverd!

Levering erg laat ontvangen terwijl er op de site staat dat de stof aanwezig is.

Op de site staat vermeld dat stof aanwezig is. Nadat er al ruim een week bestreken was met jullie gebeld en dan te horen gekregen dat het niet op voorraad was en datgene wat op de site staat niet correct is. Ben dus zeer teleurgesteld. Stof uiteindelijk na ruim twee weken ontvangen. Een ontevreden klant op dit moment.

Snel geleverd en klantgericht.

Prima organisatie waarmee ik vaker zaken ga doen.

Matig

Na bestelling op internet geplaats wel een bevestiging dat hij geplaatst was. Toen na 4 dagen gebeld hoe het stond met de bestelling! Ze ging kijken en zou terug bellen. Niet gebeurd. Eind vd dag weer gebeld. Kreeg ik te horen 'we kijken wel even wat we opsturen'. Later werd ik terug gebeld dat ze het niet meer hadden, of ik iets anders wilde. Service is matig. En snelheid ook.

Ik kreeg de producten pas na 2 weken en slechts de helft van de levering.

Ik kreeg na 2 weken en na een telefoontje eindelijk een deel van mijn bestelling. Weer een dag later kreeg ij een creditfactuur en geld van de helft van de levering terug. Ik kreeg dus maar de helft van mijn bestelling, geen reden waarom de andere helft niet kwam.. Ik moet ni opnieuw gaan bestellen en opnieuw verzendkosten betalen als ik nog wat zou willen bestellen..

Uitstekend.

Mijn bestelling wilde ik graag nog wijzigen. Geen probleem. Binnen één dag kwam het juiste artikel. Ik werd vriendelijk geholpen.

Heel erg blij

Ik ben heel erg blij met mijn producten. Goede kwaliteit en hele snelle levering!

Ruim aanbod en optijd geleverd

Erg veel keuze, binnen drie dagen geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.

Product niet hetzelfde als op foto. Alles duurt lang.

Het product wat geleverd is is niet hetzelfde als op de foto. Bovendien duurde het ruim een week na de bestelling voor het binnen was. Heb een mail gestuurd over het verkeerde product maar na 4 dagen nog geen reactie.

Mooie stof, lange levertijd

De stoffen die ik besteld had zag er mooi uit en het patroon van een kinderlegging staat op mooi dikke papier gedrukt dus kan jaren mee. Alleen de levertijd was erg lang. Ik heb geprobeerd contact op te nemen per telefoon maar er werd niet opgenomen en op mijn e-mail heb ik nooit reactie gehad. Als men aangeeft dat de levertijd langer is, kun je er rekening mee houden dus dat zou een punt van verbetering zijn. En tevens klantcontact verbeteren. Desondanks zou ik weer bestellen omdat ik over de producten zeer tevreden ben.

Slechte communicatie

Er word niet op mijn mail gereageerd.

Goed artikel, slecht verpakt

Mijn artikel kwam in een gescheurde envelop aan. De envelop was van enorm goedkope kwaliteit. Een bericht hierover naar Hoofs, gaf geen reactie. Wat zou er gebeurd zijn wanneer het artikel verloren was gegaan?

Hebben het goed voor elkaar

goede klant benadering ,komen alles goed na. En leveren wat ze aan bieden

Bestelling niet voorradig maar staat nog wel op site

Bestelling gedaan voor piraten drie steek hoed niet geleverd gekregen terwijl er op de site vermeld stond dat deze in voorraad was :-(

Groot assortiment je slaags gegarandeerd

Heel veel keuze

Duurde eindeloos

Het duurde anderhalve week voordat ik twee stofstaaltjes had. Dat vond ik veel te lang. Ik had gemaild om te informeren naar de status en heb niet eens antwoord gekregen. Slechte service. Vooraf was weliswaar een langere levertijd aangekondigd, maar dit was wel erg extreem. Weerhoud me ervan om stof te bestellen.

Perfect online bestelling

Goede service, goede kwaliteit, makkelijk online site en op zeer korte tijd geleverd.

top

Ik werd gebeld met de mededeling dat het wat langer duurde dan gebruikelijk! Heel fijn!

zeer goed

mijn Sint pak was vertraagd en ben zeer goed geinformeerd over de stand van zaken duidelijk en vriendelijk en een kwaliteits product geleverd.

Super leuke kleding, goede kwaliteit

Super leuke kleding, goede kwaliteit

Goed product op tijd geleverd.

Ervaring is goed

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit.

Voor een theatervoorstelling de capes besteld. De eerste indruk van de levering is goed. Kwaliteit staat in juiste verhouding tot de prijs. Een paar stuks zitten los in de doos, maar het merendeel is netjes per set verpakt. Alles is zeer snel geleverd zonder extra verzendkosten.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch