Bestelling stof

Mijn bestelling kon ik supergemakkelijk bestelen en betalen. En binnen enkele dagen werd het keurig thuis bezorgd.

Goed!

Goed!

Tevredenheid 100%

Alles wat ik tot nu besteld heb is goed aangekomen maar vooral goede kwaliteit en kleuren komen overeen met website!! Daar betaal ik graag verzendkosten voor!!!!

lange wachttijd, verder oke

ik vond de wachttijd wat lang. In een mail gevraagd wanneer ik mijn spullen kan verwachten. Volgende dag ontvangen.

Prima ervaring

Mijn ervaring bij Hoofs was prima. Je wordt gebeld wanneer een product niet meer op voorraad is, om te vragen of je een alternatief product wil of je geld daarvoor terug. Je geld wordt dan binnen 1 werkdag weer teruggestort. Nadat ik een ander verkeerd product ontvangen had werd dit op een goede manier opgelost. Erg goede communicatie!

Geen communicatie na weken lang niet leveren van bestelling.

3 onbeantwoorde emails gestuurd omdat bestelling na 3 weken nog steeds net geleverd was. Na telefonisch contact bestelling uiteindelijk met ontbreken van 1 artikel geleverd. Koop hier nooit meer!

Helemaal top. Artikel was niet op voorraad. Er werd contact met mij opgenomen om te overleggen. Alsnog alles netjes en op tijd verzonden en geleverd.

De bestelde producten werden snel geleverd. In goede conditie

Snelle levering en leuk kostuum

Snelle levering, prima service

Snelle levering, helaas moest ik pakketje weer retourneren, maar ook afhandeling daarvan ging snel.

Netjes verpakt

De stoffen waren mooi afgesneden en verpakt , het was ook de gevraagde hoeveelheid

Op zich goed product

Jammer dat er niet bij het product vermeldt stond dat er lijm nodig is om ze vast te zetten. Dit hebben we dus achteraf nog ergens moeten kopen.

Uitstekend!

Wederom een snelle levering van mijn bestelde producten. En een mooie kwaliteit.

Mooie kleding

Uitstekende service

Uitstekende service, steeds vriendelijk en zeer behulpzaam Ik raad iedereen hoofs feestkledij aan

Super mooie jasje en koelen super snelle service

Wij hebben de gepimpte fluwelen oeteldonkse vrouwen jasjes besteld ze zijn echt super mooi maar let op de maat !! Bestel rustig 2/3 maten groter wij hebben onderling geruild dus hoefde er maar 1 jasje daarvan retour zaterdag besteld woensdag al in huis en donderdag stond het geld al op de rekening. Ook hebben we voor de mannen de kiel jasjes gepimpt besteld....Super mooiiiii dus deze winkel is ZEKER de moeite waard om heen tegaan of te bestellen.

Goede keus

Bij Hoofs is de site overzichtelijk, makkelijk je keus maken, ook veel keus. Bestellen gaat gemakkelijk en je hebt het snel in huis, mits op voorraad.

Snelle service en mooie stof

Ik was op zoek naar een dino stof en vond een erg leuke bij jullie voor een mooi prijsje. Eenmaal snel thuisbezorgd, zag ik wat een mooie kwaliteit stof en hele leuke afbeelding van dino’s ik had gekocht. Erg blij ermee. Nu heb ik voor mijn zelf gehaakte Dino tas een prachtige voering gemaakt met de dino stof. Ga in de toekomst zeker nog wel eens wat bestellen bij jullie. Bedankt.

Kan beter

Jullie hebben een fantastische winkel, vind het erg jammer dat ik niet dichterbij woon. Dan kan ik gewoon altijd langs als ik iets wilde hebben. Online bestellen gaat ook prima, levertijden zijn niet echt lang, pakketjes waren snel binnen. Alleen met vragen via de mail kan het beter. Daar wacht je zomaar 2 weken op antwoord. Dat zou een aandachtspunt kunnen zijn

Vlotte service

Super tevreden

Prima levering, maar ik heb er wel heel lang op moeten wachten.

Keurig verpakt en producten zoal verwacht

Keurig

Goede service en gekregen wat ik had besteld

Snelle service en persoonlijk advies heb ik gewaardeerd

Netjes geleverd

Op tijd en netjes geleverd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch