Netjes geleverd

Besteld, netjes op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje kwam.

Snel en netjes geleverd

Zeer tevreden!

geen reactie van klantenservice

Qua snelheid van levering en terugbetaling prima. Maar het verkleed kostuum zoals afgebeeld op de website, was niet hetzelfde als degene die ik ontving. Na drie keer mailen nooit een reactie van de klantenservice ontvangen, dus retour gedaan. Erg jammer. Wel geld terug gekregen na terugsturen, maar toch bestel ik voortaan liever ergens anders.

geweldige site

pakje was mooi op tijd

Zoals het hoort

Alles verlopen zoals aangegeven

Deels mijn bestelling niet ontvangen

Ik had een bestelling geplaatst van meerdere artikelen .. hier een deel van ontvangen via brievenbuspost, meteen contact opgenomen met mijn vraag waar de rest van mijn bestelling was. Nooit antwoord op gekregen en daardoor dus ook nooit de rest ontvangen. Geld weg.

Geen reactie op mail, levering pas na 10 dagen

De levering lief heel lang op zich wachten. Ik heb 3 keer een mail gestuurd en ook via de messenger gevraagd waar mijn pakket bleef. Ik had verschillende stoffen gekocht. Geen enkele reactie. Toen ik belde zei de mevrouw dat ze druk waren. Dat kan. Maar reageer dan wel gewoon op een mail. De stof die ik besteld heb is mooi maar ik heb een andere stof gekregen dan ik besteld heb. Ik laat het maar. Ik zal er niet weer bestellen. Zal ongetwijfeld prima winkel zijn. Maar niet als online winkel.

Prima, maar duurde erg lang.

Vrijdagavond besteld en donderdag middag pas binnen

Super communicatie!

Prima spullen

Voor twee vriendinnen en mijzelf outfits besteld voor het foute feest van Q music. Spullen snel geleverd en prima kwaliteit.

Voldoende

Pakje voor mijn kind besteld voor halloween. Moest wel 3 weken wachten. Gelukkig nog op tijd gekomen. We zijn wel gebeld dat het langer gaat duren.

Product nog niet binnen

Duurt lang

Heel klantvriendelijk

Zelfs nadat ik me vergist had in de bestelling, heeft men alle moeite gedaan om deze nog op tijd te veranderen. Ik hoefde verder niets te doen. Vriendelijke bejegening door de telefoon en makkelijk te bereiken. Echt top! Het uiteindelijke product was precies zoals ik gehoopt had!

Bestelling snel bezorgd en conform verwachting

De bestelling werd binnen een aantal dagen bezorgd, in de brievenbus. Verpakking was goed en het product conform verwachting.

Snelle levering deed me oa. besluiten om het hier te kopen.

Kleine aanmerking op de supersnelle levering... 25/9 besteld. (door de drukte kan het wel 3 dagen duren staat geschreven.) 30/9 een mailtje gestuurd wanneer ik het mag verwachten. (helaas geen antwoord) 5/10 weer een mailtje gestuurd wanneer ik het mag verwachten. (Wat denk je? Geen antwoord!) 10/10 gebeld ("is al op de post, anders vandaag wel...") 12/10 ontvangen

Prima ervaring

Snelle vlotte keurige goed verpakte levering.

Er is veel keuze en snelle levering

Netjes geholpen

Tevreden met levertijd en product. Het is aan te raden om met Hoofs zaken te doen.

Snelle levering en kwaliteit

Superblij met de bestelling

De bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit van de bestelde kleiding is erg goed.

Prima geholpen

Goed artikel ik ben er blij mee

Snelle levering mooie kwaliteit.

Snel besteld mooie kwaliteit.

Geweldig!

De levering ging lekker snel! De pruik past perfect en zit prettig.

Mooie stof

Ik had een klein stof staaltje laten komen, heel mooie stof dus binnen kort waneer het zo ver is ga ik de stof ook daadwerkelijk bestellen.

Snel

Netjes en snel bezorgd