Levertijd was dik drie weken, firma niet bereikbaar

Ik heb dik drie weken moeten wachten op mijn bestelling zonder status update. Hoofs was zowel via de mail als telefonisch niet bereikbaar. Schandalig als de verwachte levertijd onder 1 week is!1

Supersnel

Goed product. Niet te duur Supersnel geleverd

deskundig & behulpzaam personeel en heel ruime keuze van stoffen

deskundig en vriendelijk personeel grote keuze stoffen

Verpakking kan beter.

Alles snel gekregen, prima prijs. Helaas is mijn hoed helemaal verbogen omdat het in een zak verstuurd is. Krijg de rand niet naar beneden.

geweldige service

Op internet goed te vinden. Wat de service betreft, er wordt zelfs middels een telefoontje gemeld als een artikel nog niet vooradig is en dus iets later komt. Fijn dat er naast stoffen ook diverse fourniituren te verkrijgen zijn.

Mooie spullen

Kwalitatief heel goede spullen. Netjes verzonden. In eerste instantie had ik niet gezien dat verzenden 3 tot 5 werkdagen duurde, maar het was bij mij thuis in 4 werkdagen.

Met vertrouwen mooie stoffen besteld.

Ik had al eens in het verleden linnen stoffen bij Hoofs besteld waar ik zeer tevreden over was. Je kan gerust stellen dat ik er geen spijt van heb weer wat stoffen besteld te hebben. Ik werd netjes gebeld dat 1 stof wat later kwam omdat ze deze opnieuw moesten bestellen. Dan weet ik waar ik aan toe ben . Dat is fijn.

Snelle levering en super kwaliteit kleding.

Snelle levering goede kwaliteit en de bestelling klopt

Zeer goede ervaring

Correcte en spoedige levering.

Fijn dat er een halve meter besteld kon worden, kon niet overal!

Alles ging verder prima, geen klachten ergens over.

Vlot alles op orde

Helemaal tevreden

Alles ging goed

Nette service

Snelle service, mooie stof. Kom hier zeker terug!

Geweldige service

snel en goed verpakt

Snelle nette levering.

Sloophout stof kwam over een met hoe het op de site stond afgebeeld. Ik zoals ik had verwacht. De Effen kleur iets anders dan verwacht. Je kunt ook een staaltje stof bestellen. Dan kun je de kleur beter beoordelen. Dus ik vind dat ik niet moet zeuren. Dan had ik dat moeten doen

De stof was in het echt nog mooier!

snel en kwaliteit

goede site, duidelijke software, snelle levering, goed spul

Leuke artikelen

ruime keuze aan stoffen, prijs/kwaliteit mooie verhouding

Deze keer duurde het wel erg lang voor ik mijn pakket kreeg toegestuurd, na een mail gestuurd te hebben (zonder antwoord te hebben ontvangen), kwam het er plots wel sneller aan, helaas niet volledig omdat ondertussen 2 stofjes waren uitverkocht... Minpuntje...

Helemaal goed.

De realistische (kleur) weergave van product op de site, volgen verzending, de snelheid van leveren en kwaliteit van product zijn prima!

Leuk product, voldoet aan verwachting. Goede levering!

Leuk product, voldoet aan verwachting. Goede levering!

Ruime keus en snelle levering

Het zoeken naar producten in de webshop is makkelijk. Duidelijke categorieën. Bestelproces ook duidelijk, en product (brievenbuspakketje) was er al na een dag.

Fantastische site met alles wat ik nodig heb en meer!

Hoofs heeft zoveel keuze en voor scherpe prijzen, snelle levering. Kortom, kan niet beter! De volgende keer ga ik zeker weer naar Hoofs, goed bevallen.

Niets mis mee,prima.

Vughterstraat 181183