Priema geholpen

Heel goede web schop

Verkeerde kleur stof geleverd

Ik heb hierover 2x gemaild, maar krijg geen reactie. Dit is de 2e keer dat dit bijna bestelling bij HOOFS gebeurd. Vorige keer kreeg ik gelijk dat de foto niet overeen kwam met de werkelijke kleur.

geweldig

Nadat stof niet aanwezig was telefonisch overleg gehad over andere stof. De levering was er toen vrij snel na wat bijbetaling. Mooie stof voor een Elsa jurk voor kleindochter.

Snel geleverd en goed product

Binnen 2 dagen geleverd, jurk voldeed aan verwachting

Service goed alleen product klopte niet met omschrijving

Bestelde een gladiator rok met harnas alleen rok was geen rok maar een schort dus het koste me 7,75 verzendkosten omdat hun omschrijving niet klopt bij het product. Erg jammer en zonde.

Zoals vertrouwd keurig op tijd

Erg prettig contact. Helaas bleken een aantal bestelde artikelen niet leverbaar. Hierop werd er contact gezocht en meegedacht met een goed alternatief. Ik kon op tijd stralen in een mooie jurk met passende accessoires!

Klantvriendelijk

Alleen maar positieve punten over Hoofs. Toen het product later zou aankomen hebben ze hier heel attent over gebeld. Ook werd ik daarna heel vriendelijk te woord gestaan. Fijne dienstverlening!

Supersnel bezorgd mijn kekke panterlaarsjes...

Heel blij mee!

Product prima, klantenservice laat te wensen over

Heb hier een feestjurk besteld. Prima product, niks mis mee. Voor het bestellen wilde ik graag wat info opvragen over de maatvoering van het product zodat ik een inschatting kon maken van welke maat voor mij de juiste zou zijn. Daarvoor naar de winkel gebeld maar ze waren te druk om me te woord te staan want ‘we hebben ook gewoon een winkel te runnen en er zijn momenteel klanten’. Uiteindelijk maar twee maten besteld zodat de juiste er tussen zou moeten zitten. Dat was het geval. Echter was het schort van één van de jurken (de jurk in voor mij de juiste maat) in een andere maat geleverd dan de jurk zelf. Ook daarvoor weer contact opgenomen met de klantenservice waar ik te horen kreeg dat ‘we in de winkel nog wel eens schorten wisselen’ en de juiste maat niet meer beschikbaar was. Wederom 0 op het rekest. Nu geloof ik prima dat het voor een schort niet veel uitmaakt of het nu een maatje groter of kleiner is, maar een excuus voor het ongemak was op z’n minst op zijn plaats geweest. Zou de winkel wel aanbevelen, maar mijn raad zou zijn om (als je dichtbij woont) er naartoe te gaan. Dat was voor mij helaas niet mogelijk.

Snel top, kwaliteit top, duidelijk website top.

Prima en snelle levering

Prima en snelle en nette levering.

Duidelijke website, topkwaliteit product

Duidelijke website, topkwaliteit product

Super service

Veel producten. Snelle levering

Zeer klantgericht!

Mijn bestelling was niet op voorraad. Hier ben ik over gebeld. Mijn nieuwe bestelling was de volgende dag al binnen. Super geregeld!

Slechte service en geen goed product

Ik wacht helaas nog steeds op mijn tafelzeil! Er was een verkeerd produkt geleverd, dat kan gebeuren… maar het wordt niet opgelost. Verschillende keren gebeld en gemaild, maar wordt tot op heden niet serieus genomen. Jammer! We hopen dat het alsnog opgelost kan worden.

Ik ben erg tevreden met mijn producten. Ik wilde een groot aantal, deze waren niet allemaal te leveren, dit lieten ze netjes per telefoon weten en kwamen zelf al met een aantal voorstellen. Daarna snel geleverd! Ik ben erg tevreden over het bestellen, het contact als over de levering.

Snelle Service

Goed verpakt en Snel geleverd.

Online order

Order number 600145859 still NOT arrived! It is not even sent yet! I called to the store, since they never answer my mails and nothing happened. This is NOT ok!

Goed en snel

Gewoon goed

Verkeerde jurk binnen.

Ik bestelde 2 jurken in een andere kleur, zodat ik kon kijken welke het leukst stond. Ik kreeg de verkeerde jurk binnen. Dat was erg jammer. Na contact met de winkel (van een niet zo vriendelijke medewerker) werd de goede jurk wel opgestuurd. Ik zou een verzendlabel krijgen voor de verkeerde jurk, kreeg ik helaas niet. Na een kort belletje met een andere wél vriendelijke collega, was dat ook opgelost. Hele mooie jurk wel, maar contact kan beter dus.

Het jurkje past precies, goede kwaliteit, snelle levering en je wordt erg goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Erg fijne service

Was iets niet op voorraad, werd netjes gebeld, en werden verschillende alternatieve aangedragen.

Vriendelijk maar…

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, maar de jurk die ik opgestuurd kreeg was vies, en er was een dingetje kapot. Ik denk dat hij gedragen is voordat ik h kreeg. Ik heb het zelf weer hersteld omdat ik voor het feest de jurk niet meer terug kon sturen. De blouse gewassen. Verder prima outfit. Jammer.

snel, duidelijk en mooie kwaliteit

Mooie stoffen, ruime keuze

Vughterstraat 181183