geweldig

goede kwaliteit en vlug

Product is goed, communicatie kan beter

Helaas was mijn bestelde jurkje niet voorradig. Ze hebben mij gebeld en i.v.m werk helaas niet kunnen opnemen. Hierna terug gebeld zonder resultaat even eens op de mails geen reactie gekregen. Uiteindelijk heb ik een ander jurkje toegestuurd gekregen. Welke ik in de mail had aagegeven als vervanging(maar geen reactie terug op heb gekregen). Het binnengekregen jurkje is wel 5 euro goedkoper dan het orgineel bestelde jurkje. Dit geld helaas (nog?) niet terug gekregen. Het jurkje beviel goed en stond prachtig! Producten zijn van goede kwaliteit

Supersnelle bezorgservice

Last minute op zondagavond een outfit besteld, twee dagen later was die binnen. Erg blij mee, prima kleding ook!

Duidelijke patronen

Besteld en 2dagen later in de brievenbus

Keurig bedrijf, goede service

Na dat ik een bestelling geplaatst had via de webshop bleek het door mij gekozen product niet op voorraad. Ik werd telefonisch op de hoogte gesteld en er werd een alternatief gezocht. Keurig opgelost!

Goede service. Goede kwaliteit.

goed en snelle levering

Deze winkel heeft een groot assortiment in fornituren en stoffen, garen enz.

Goede service, snelle levering

De halloween kleding en accessoires werden snel geleverd. Daarbij paste de kleding prima, dus goede maatvoering. Helemaal tevreden!

Goed!

Ik heb de maat genomen die ik normaal iets kleiner nou nemen. Toch zit ie heel strak. Verder is het pak heel mooi en goede kwaliteit.

Prachtige vlinders.

Prima. Keurig verpakt en ontvangen. Super!!

Prima kwaliteit en service.

Bestelde stof was niet voorradig. Werd netjes gebeld en het is netjes opgelost met een alternatief .

Super blij met mijn aankoop

Mooi materiaal , vlugge levering

Goed.

Een stofstaaltje besteld, de levering duurde iets langer dan verwacht, verder ging alles naar wens.

Hallo, Ik had 3 jurkjes besteld, waarvan 1 gehouden en 2 teruggestuurd. Heb de betaling van 1 jurkje (39,99) terugontvangen, maar van 1 jurkje dus nog niet. Kunnen jullie dit controleren in de administratie en dit alsnog overmaken naar me? Alvast bedankt! Esther de Kock

Slechte dienstverlening

De stof die ik bestelde was niet op voorraad, doch dit stond niet vermeld op de site. In plaats van 5 tot 10 dagen leveringstermijn werden het 60 dagen, er werd niet gereageerd op mijn e-mail en na een telefonisch contact duurde het nog 3 weken voor de stof geleverd werd.

Makkelijk bestellen

Een mooie site, makkelijk bestellen en vlotte levering

Snelle levering en precies de sto die ik zocht

Ga zo door, tot een volgende keer

heel traag

ik bestelde 2 staaltjes. 3 weken later ontving ik ze via brievenpost. ik had ondertussen 2 maal een email gestuurd en nooit antwoord gekregen. Ik heb ondertussen de stof ergens anders gekocht ( stoffen net).

Mooie webshop met waanzinnig veel keuze

Moest best wel een groot aantal hebben van een artikel, maar dat werd zonder probleem heel snel geleverd.

Slecht

Het duurde wel 3 weken eer ik het geleverd kreeg Ik had een staaltje besteld

Aanrader !

1 van mijn producten bleek niet op voorraad. Ik werd daar netjes over gebeld. Uiteindelijk alsnog een snelle levering van de complete bestelling. Kwaliteit producten. Dik tevreden !

Waarom stuur je een staal als de stof niet meer verkrijgbaar is?

Ik heb twee stalen besteld. Het duurde een week voordat ik de stalen in huis had. De staal van de stof die ik het mooist vond ik erg klein maar ik heb dezelfde avond de site weer geopend om nog eens naar die stof te kijken en eventueel te bestellen. Helaas kreeg ik de melding 'dat is pech, de pagina is even weg'. Waarom laat je me betalen en stuur je me een stofstaal als die stof (bijna) op is ? Ik ben heel teleurgesteld .....!

Snel en goed, beter kan niet.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch