Veel keuze en snelle levering

Ik koop regelmatig iets online bij Hoofs en heb alleen maar positieve ervaringen. Snelle levering ook!

Snel en netjes

Goeie site duidelijk, goede snelle levering

Geweldige firma

Ontzettend leuke spullen voor kinderen Kinderen genieten van hun verjaardags cadeautje

Goede service en snelle levering

Kwaliteit en service

Mijn Tirolerinnen zijn mooi en van hele goede kwaliteit en snel geleverd

Goede service!

Goede communicatie en alles zo als afgesproken geleverd. Blij mee!

Bestelling nooit ontvangen

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en ook nog geen antwoord op mijn e-mail daarover

erg tevreden

de bestelde stukken zijn erg goed toegekomen

Tevreden

Bestelde artikelen prima. Verzenden zou iets sneller kunnen.

Erg goed

Zeer snelle service

Ik kreeg een verkeerd patroon toegestuurd. Na een telefoontje, meteen het juiste patroon ontvangen. Vriendelijk en netjes behandeld.

Goede klantenservice, mooi product.

Ik heb een discojurkje besteld en nog wat dingetjes. Ik werd netjes gebeld dat mijn maat niet op voorraad was en wanneer ik het nodig had. Ze gaven aan dat het dan ruim op tijd bij mij nog kon zijn en dat was inderdaad ook zo. Mooi jurkje.

Perfect en snelle levering

Ben heel tevreden

Snel en goede service !!

Snel en goede service !

Snelle levering, nette klachtenafhandeling

Dirndl kwam snel en zag er mooi uit. Alleen een klein gaatje in de rok. Ik heb hierop de klantenservice gebeld en zij kwamen snel met een passende oplossing!

Slecht maatadvies,webshop niet op orde.

Hier bestel ik niet meer. Dat er een week tussen de besteldatum en bezorging zit doen we niet moeilijk over. Wel over dat ik een grotere maat van een artikel besteld had,dat er niet meer was(stond wel ruim voorradig op webshop!). Vervolgens werd ik gebeld door een medewerkster die me een kleinere maat aanraadde want het zou vast wel gaan en zo veel scheelde het niet. Uiteindelijk veel te klein,ik het terug gestuurd en zelf de verzendkosten mogen betalen van dik 7 euro!a De rest van de artikelen ook meteen er bij gedaan omdat ik zo pissed was. Nou voor mij geen Hoofs meer hoor,bedankt.

Super goed!

Alles netjes bezorgd en ik had een andere kleur sjaal bestelling gedaan maar wilde toch een andere kleur eventjes gebeld en de goede kleur is erbij gedaan. Kostuum was ook erg mooi! Een aanrader.

Product nog niet geleverd

Mantellusjes 28/9 besteld en nu 6/10 nog niet geleverd.

Gewoon goed

Producten waren niet helemaal op voorraad maar daarover ben ik netjes gebeld of het uitmaakte of het wat langer duurde. Vervolgens is het op tijd geleverd.

Lange levertijd

Als een website aangeeft dat je een (beievenbus) pakketje binnen 3 werkdagen hebt en je hebt m pas na 8 werkdagen en er zelf achteraan te mailen ben ik niet bij met de service.

Snelle levering,

Snelle levering goede producten

De producten lederhose, blouse en sokken zien er goed uit en zijn van goede kwaliteit. De levering is ook snel. Dus wil je nog Oktoberfest vieren dan zou ik zeggen dit is een goed adres om je spullen te bestellen.

Goed assortiment en snelle levering

slechte opvolging

mooie producten maar slechte opvolging. Al bijna 2 maand aan het wachten op een simpele factuur voor de boekhouding. Hier al 5 emails voor gestuurd en 2x gebeld. Wordt telkens beloofd maar komt maar niet in orde.

Nog niets ontvangen

Er zou door brievenbus komen maar niks ontvangen nog

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch