Product is prima en volgens afbeelding

verzending zou sneller mogen

Goede kwaliteit en zeer verzorgde levering

Als boven

Uitgebreid assortiment, vlotte en nette levering

Makkelijk te bestellen, uitgebreid assortiment, vlot en netjes afgeleverd. Enkele kleine bijzonderheden zijn wel: 1. Als je maar één klein artikel nodig hebt, dan zijn de verzendkosten al snel duurder dan het artikel zelf. 2. Ook al betaal je altijd het volle bedrag voor de verzendkosten (circa € 5) voor een pakketje met track-and-trace, als het artikel klein genoeg is wordt het toch gewoon als gewone post verzonden, wat eigenlijk veel goedkoper is en ook geen track-and-trace mogelijkheden heeft. Het zou eerlijker zijn als de verzendkosten voor de klant dan ook wat lager waren. Verder heel tevreden over Hoofs !

Bestelling binnen paar dagen keurig verpakt ontvangen.

Uitstekend bedrijf

Mijn vrouw wilde graag dirndl assecoires bij haar dirndl jurk en die voldoen precies aan de verwachting, goede website en snelle levering

Gewoon goed!

Leuke feestartikelen, snel verzonden!

Kleding is goed van kwaliteit

Kleding was prima, blouse paste echter niet. Ruilen is geen optie, dus deze terug sturen en een grotere maat bestellen. Echter terugsturen gebeurt op eigen verzendkosten. Vandaar maar 2 maten groter genomen. Nu is hij eigenijk te ruim maar betaal niet nog eens 7,- euro om het te ruilen!

Niks op aan te merken

Snelle levering, prima stappers

Precies wat ik zocht en super snel in huis, top.

zou niet weten wat beter moet.

Leuke feest kleding voor een goede prijs

Mooie legging voor een goede prijs!

Perfect bezorgt altijd een goede kwaliteit

Leuke winkel

Wort er netjes geholpen en een ruime keuze aan feestkleding en feestartikelen

Ze lossen het direct op.

Je besteld en hebt het snel in huis. Ikzelf had maat 44 gevraagd en kreeg maat46. Met 1 belletje, werd ik prima en goed geholpen. De volgende dag lag het op het afhaal adres. Top geregeld dus. Mvg Jan Verhoeven

Niet tot volle tevredenheid

Probeer kortingcode in te vullen , niet geaccepteerd, vrijdag gebeld er is niemand aanwezig die mij kan helpen maandag gebeld en dan hoor ik :zet het maar op de mail ik kan u niet helpen , dat had toch ook vrijdag gemeld kunnen worden ...

Super handel

Helaas was er een element uit de ketting losgereaakt

Kan niet beter

Snel geleverd en savonds nog gebeld over schoenen Met nieuwe schoenen 20 km oktoberfest gelopen..

Stof met gaten

Op de site word aangegeven wanneer je een stof besteld je deze binnen 2/3 dagen binnen hebt. Na een week had ik nog niks binnen, bleek dat de stof niet op voorraad was, wellicht een idee om iemand dan een mail te sturen met daarin dat de stof later komt. Toen ik de stof uiteindelijk binnen kreeg, zaten er aan de bovenkant allemaal gaten in, de opties waren 0,5 meter crediteren of een nieuwe. Wanneer ik wou gaan voor een nieuwe stof, was deze weer niet op voorraad waardoor ik de 2 euro maar heb geaccepteerd. Ik had de stof nodig, maar vind dit wel een beetje vreemd.

Correcte prijs/kwaliteit, vlotte levering

Stoffen hebben mooie kwaliteit. Vlotte levering

Mooie stof

Stof zoals op foto. Zacht maar wel stevig.

Slecht

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen!

Nabije webwinkel

Besteld- bezorgd- begonnen binnen 48 uur!

Schoen na 1 avond kapot

Lusje van veter gaat met aantrekken van schoen al meteen kapot, helemaal los. De zool aan de neus ligt na 1 avondje Oktoberfest al een 10 cm los. Schoen naar de schoenenreparatie gebracht en krijg dinsdag de kosten te horen. Kwaliteit schoen.....mwah

Stof ziet eruit zoals op de foto en beschreven was

goede website, snelle bezorging

Goede ervaring met brievenbuspakketje

Ervaring klein pakket door brievenbus was goed

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch