bestelling netjes verpakt, maar langere levertijd dan ik had gedacht.

Groot assortiment en snel een bevestiging via mail. De bestelling was netjes verpakt. Maar op vrijdagochtend besteld en op woensdag geleverd, dat was toch wat langer dan ik had gedacht.

Altijd super!

Altijd fijne service, en snel geleverd.

Laat bezorgd

Heeft 2,5 week geduurd voor ik de bestelling kreeg

Heel mooie stoffen en hele prettige service.

Mijn ervaring is dat er hele mooie creaties zijn gemaakt door mij dankzij de mooie stoffen uit de collectie Hoofs. Veel mensen heb ik erg blij en gelukkig kunnen maken hierdoor. Het is vooral heel leuk dat de projecten die ik maak vaak nog mooier zijn dan hetgeen ik in mijn hoofd had voorgesteld. Wanneer ik in Den Bosch ben ga ik er altijd naar toe. Ik kan altijd slagen en alle benodigheden kopen. Wanneer ik thuis in Amsterdam ben bestel ik vaak online.

Supersnel, mooie duidelijke website

Supersnel, mooie duidelijke website

Mooie kwaliteit.

Erg snel

Een erg snelle levering en afhandeling van de retouren.

Mooi verzorgd en met leuke verpakking

Snel antwoord na vraag Goed verzorgd Mooie stoffen

Goed product, mooie pruik. Snelle levering, netjes verpakt.

Supersnelle levering

Duidelijke omschrijving op de website, product tot volle tevredenheid en snel geleverd

Fijne webshop!

Heel veel keus in stoffen en fournituren voor redelijke prijzen, levering vrij snel en ook fijn dat je eerst staaltjes kunt bestellen voordat je je keus maakt!

Goede levering

Fijn dat ik hier normale vingerhoedjes kan bestellen en niet de kunststoffen Voor het doorspitten van een quilt zijn de metalen fijner

Correct bedrijf

nvt

Niets op aan te merken!

Zijn blij met onze bestelling. Vooraf werd nog contact met ons opgenomen omdat de bestelde maar niet meer voorradig was. In overleg besloten een kleinere maat te proberen. Deze hadden we de volgende dag deugdelijk verpakt in huis en gelukkig was de maat goed.

Goeie service!

Mooie kwaliteit tijd stof!

Mooi product snel geleverd

Goed overzicht op de site, waar voor je geld en snelle levering.

De bestelde stof voldoet zeker aan mijn verwachtingen. De prijs is prima. Het pakketje werd supersnel geleverd.

Staaltje besteld, binnen een week in huis

Mooie stof

Niet al te lange wachttijden

Helemaal okay

Teleurstellend

Het plaatje op de site is een vergroting van een hele kleine uitsnede van de Ikebana stof. De hele lap is dus heel erg druk en de tekening dus niet zo scherp als het leek. Daarnaast kwam de stof niet binnen 3 werkdagen maar na 3 weken.

mooie stof, fijn geleverd

Mooie, meubelstof om mijn kussen van de bank te bekleden.

prijs/kwaliteit goed

Klantenservice kan iets beter. Ze kunnen op zijn minst een antwoord geven als er iets wordt gevraagd

Snelle verzending

Snelle verzending de verzendkosten vindt ik te veel men rekent 5.95 terwijl op de envelop ruim 2 .70 was gefrankeerd

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch