Prima niets aan wijzigen

o.k.

Zal zeker eens stof bestellen

Snelle bestelling en mooie stof.

Prima geregeld

Naar behoren geleverd

Een goede ervaringen

Goede service en een snelle afhandeling van je bestelling

Bestelling geplaatst binnen twee dagen in huis prima

Niet volledig

Ik heb twee keer een bestelling gedaan en beide keren waren items niet voorradig. Bij de eerste bestelling konden ze het vervangen met gelijkwaardige producten. Bij de tweede bestelling waren 3 van de 4 items niet voorradig. Bij de tweede bestelling moest ik zelf ook nabellen. Niet voor herhaling vatbaar voor mij, ondanks het vriendelijke personeel.

Prima product

De verzendkosten vond ik naar verhouding hoog, het had ook in een envelop gekund

Príma.

Zeker In de toekomst mijn aankopen er verder doen.

Artikel precies volgens verwachting. Snelle levering, prima verpakt

Miscommunicatie

Na het plaatsten van mijn bestelen wordt ik na een aantal dagen gebeld. Dat er een stofje niet op voorraad is. Ik heeft aan dat dat prima is stop er maar wat anders leuk bij. Mevrouw aan de telefoon geeft aan dat ze mijn pakket gaat klaar maken. 20 dagen later nog niks. Na 4 mails en bellen werd bij verteld dat er een stofje besteld was en deze later zou komen. Oké… dus kreeg ik mijn overige stoffen thuis gestuurd en het bestelde stofje zou later komen… geen goed gevoel er over maar oké. Dus na weer een maand voorbij niks te horen over het stofje. Mail ik weer. De dame geeft aan het meteen op te sturen. Ze waren het dus allang vergeten. En moest ik er zelf achter aan.

Reageren niet op mijn mail

Bij mijn bestelling zat er 1 bol minder bij dan waarvoor ik had betaald. Direct na ontvangst van pakketje een mail gestuurd, helemaal geen reactie hierop gehad. Slechte service.

Prettig bedrijf, goede levering

Leuk kussen uitgezocht, netjes bezorgd

geweldige service

prima kwaliteit en service van de producten.

Erg tevreden

Erg tevreden, goed verpakte 8 meter Franjeband dat ook aan m’n verwachting voldeed

Duurde lang voordat de staaltjes in mijn brievenbus lagen

Verder ziet er stof er goed uit dus daar ben ik blij mee.

Alles zag er prima uut

prima service

snelle levering en mooie kwaliteit

Erg slecht

Stuur mails wordt niet op gereageerd en voorrraad op website klopt van geen meter! Met vriendelijke groet

Goede informatie, de juiste levering en snelle bezorging.

Goed bedrijf

Ga zo door net ben netjes geholpen

Goede kwaliteit en levering.

Ik zocht op internet wat ik nodig had en kwam bij Hoofs uit. De betaling ging gemakkelijk en zeker ook de levering. De mouwopstroper die ik bestelde past perfect en ik ben er blij mee.

Mooie dirndljurk

Een minpunt,bezorgkosten zijn boven de 70,00 euro gratis,maar als je het wil ruilen voor een andere maat en terug stuur, moet je 7;95 euro aan porto kosten betalen. Vind ik minder klantvriendelijk.

vlot en correct

Snel en goed geleverd