heel goed

veel keuze ,prijs kwaliteit uitstekend

Direct

Ik had net de engerknop geduwd toen de bel van de voordeur ging. Post NL met mijn bestelling. Toen ik het pakje opende voelde ik me net een kind bij sinterklaas.perfect gewoon en heel snel dus

prima service

uitstekende service. niks op aan te merken. goede prijs/kwaliteit verhouding. enige dat wat beter mag is product omschrijving en betere fotoos van het product. verder prima

Uitstekende service!

Online bestelling gedaan. Aantal artikelen waren niet voorradig, ik werd netjes telefonisch op de hoogte gehouden met status van de bestelling. Artikelen keurig geleverd in stevige verpakking!!

Ruim assortiment,mooie stoffen, jammer genoeg wel verkleurd

Leuke dubbel gaze/linnen stof gekocht online. Bleek bij aankomst verkleurd te zijn. Na 1 telefoontje en een mail met foto,'s lijkt het nu netjes opgelost. Ze sturen een nieuw stuk stof op. Nog niet binnen, maar ga er vanuit dat dit goed komt.

Prima service, je krijgt wat je vraagt.

Bij vragen of twijfel is er altijd mogelijkheid om te overleggen, een mail te sturen met toelichting op de verzoeken. Kwaliteit van het product is goed.

Bestelling netjes verpakt en op tijd afgeleverd. Administratieve afhandeling ook goed en duidelijk.

Één klos lockgaren was kapot, ze stuurden meteen een nieuwe op!

Een hele goed ervaring. Één stofje was niet op voorraad, daar belden ze netjes over. En één klos garen was kapot, ik stuurde een mail met een foto en ze stuurden netjes een nieuwe klos op. Topservice!!

Snel geleverd, top!

Aanrader!

Snelle levering en netjes verzorgd

De pakketjes kwamen netjes op tijd. Ook is het makkelijk om bij jullie spullen te bestellen. Duidelijke webshop

Zeer Goed

Snel levering, mooie stof

Snel en goed verpakt

Erg goed

Zeer uitgebreid collectie van hoog kwaliteit

Mooie ruime vriendelijke zaak

Een mooie grote zaak met een zeer groot assortiment aan carnavals en feest kleding. voor elk bedienbaar thema is er wel wat te vinden. de prijzen gaan van goedkoop tot duur, net als de kwaliteit van redelijk tot zeer goed loopt. Hier vindt je kleding die je ook bij andere zaken zou kunnen kopen, maar ook heel veel kleding uit eigen productie. deze is uitsluitend hier te verkrijgen.

Bestelling afgewerkt zoals het hoort, verpakking is voor verbetering vatbaar, stof was rommelig opgebouwd,kan beter.

Prachtige stoffen, goed verpakt

Ik ben echt heel tevreden. Mooie stoffen veel keus en super goed verpakt. Wel zou ik het service vinden dat als je vanaf een bepaald bedrag geen verzendkosten hoeft te betalen.

uitstekend

prima service

Snelle nette levering

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle en goede levering

Snel en goede levering

Fantastisch. Overal naar zwart,katoen franjeband gezocht,maar Hoofs had het

Aanrader, precies wat ik zocht,niemand die het in de buurt verkocht.heel snel en keurig opgestuurd!

Vriendelijk geholpen, super snelle levering, en ook nog een prachtig stofje! Ben blij

Mooi vlotte levering

Ook mijn retourlevering, maatje te klein besteld, was ook snel verwerkt. Kleding ziet er ook echt super mooi uit.

Meedenkend, dat heb ik erg op prijs gesteld

Ik had gebeld met een vraag en dat werd meteen voor mij uitgezocht, naderhand was er een door mij bestelde stof niet voorradig en werd ik gebeld om tot een oplossing te komen. Het personeel heeft toen voor mij een alternatief uitgezocht en ik was daarmee heel erg tevreden bij ontvangst.

De stof is als foto

Vughterstraat 181183