Kleine bestelling

Bestelling was netjes een paar dagen later bezorgt

Prima verzorgde bestelling

Mooi stoffen, veel keuze.

Precies gekregen waar ik om vroeg!

Alles netjes geregeld.

Snel en goed geleverd

Mooie stof, prima op maat en snel geleverd.

Super snel geleverd en top producten

Snelle correcte levering!

Snelle en correcte levering

Snel en correct

Mijn bestelling kwam snel en alles klopte tot op de mm. Het hangt en ziet er mooi uit.

groot assortiment, snel service .

Heel groot keuze mooi stoffen, snel service.

Super snel en qualitatief service.

Aanbevelen en kom ik op teruf.

Correct

Correcte levering,voldoet aan de verwachtingen

Zeer goede klantenservice

Helaas was de stof die ik had besteld uit voorraad gelopen. In overleg een andere stof uitgezocht en deze was keurig op tijd geleverd. Top. Bedankt voor het meedenken.

besteld en super snel geleverd

makkelijke site en supersnelle service

Zie hieronder mijn commentaar

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik direct bericht . Het duurde drie weken voordat mijn bestelling er was. In die tussen tijd heb ik verschillende malen gebeld waar mijn bestelling bleef ! Het was fijn geweest als u mij op de hoogte had gebracht dat u de stof moest bestellen omdat hij niet op voorraad was en dat het langer duurde dan normaal

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Was eerst sceptisch. Snelle levering. Correcte afhandeling. Bestelling boven mijn verwachting. Ben zéér tevreden.

Snelle en goede levering

De website is zeer duidelijk. Kleur en materiaal komt overeen. Dank u

Snel geleverd en goed verpakt

Netjes, stevig en leuk verpakt. Snel geleverd.

Super service!

Hele snelle verzending. Top!

Super en snel !!

Mooi product, precies zoals omschreven. Snel geleverd in goede verpakking

Goed en snel

Ik heb een snelle en goede levering gehad

Prima Service

Alles vlot en correct verlopen

was goed, maar nu minder

Ik heb op 8 juli 5 meter stof beteld en betaald ( vooruit) maar tot nu toe nog geen cm. stof ontvangen. dus dat is een min punt vind ik.

Gewoon goed

Gewoon een goede site , en uitstekende service , bleek iets echt niet te verkrijgen en is veel moeite voor gedaan om het alsnog te kunnen leveren , Toppy hiervoor.

netjes geleverd maar wel verkeerde levering

Net geleverd maar wel verkeerde levering , Naar retour sturen netjes gedaan terug gestort gekregen

Mijn aankoop werd snel en volledig geleverd, werd ook op de hoogte gehouden van de voortgang.

Prima en snel

De volgende dag het goede product in de bus. Prima dus.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch