Perfecte en snelle levering.

Stof zoals ik verwacht had.

Overzichtelijk Besteld en snel geleverd!

Snelle levering van bestelling

Prettig

Op mijn hoe groot het product was kreeg ik zeer snel zorgevuldig antwoord. Heel fijn!

Snelle levering ,goed verpakt ,product zoals verwacht.

Alles is keurig geleverd en ook nog vrij snel

Stof was niet goed, geen contact mogelijk

Paneelstof gekocht, midden op het paneel zal een wit plekje. Heel prominent in beeld. Lijkt of de verf niet gepakt heeft daar. Op mail wordt niet gereageerd, bellen gaf geen gehoor. Stof nu maar gebruikt, maar zonde van het geld.

Snelle levering, goede verpakking....

De bestelling is snel en correct geleverd.

Voor grotere aantallen, in verschillende maten, is het bestellen via de website wel bewerkelijk en tijdrovend.

Onvriendelijk

Ik wou stof bestellen 4 keer 2.5 meter, automatisch wordt dit dus 10 meter in mijn winkelmand. Ik belde en vroeg of het dus 4 lappen van 2,5 meter konden worden, maar de vrouw aan de telefoon was super onaardig en had hier geen zin en geen tijd voor! Dit zei ze letterlijk echt klantonvriendelijk!

Het iwa goed gegaan kleur iets afwijkend

Het duurde lang was ergens blijven staan Mevr aan de rtelefoon uiterst vriendelijk . En vertelde dat het ergens was blijven staan maar morgen was het er Dat werd overmorgen De. Stof was iets. Minder blauw als verwacht maar verder prima Dus dikke acht

Weer keurig alles ontvangen.

Mooi en op tijd bezorgd

Hoofdbandje precies zoals op de afbeelding. Erg netjes verpakt.

Dankzij deze snelle levering was er nog tijd om een probleempje op te lossen. Er zat 1 lappje niet bij mij bestelling. Hierover heb ik een mailtje gestuurd. Snel daarna kreeg ik een mail met excuus en de bevestiging dat het ontbrekende lapje als nog verstuurd was. Foutjes kunnen gemaakt worden en als het dan zo snel netjes worden opgelost ben ik dik tevreden. Ook de prijs kwaliteit verhouding van de stoffen vind ik erg goed.

Mooie stoffen, niet duur en een snelle levering!! Top!!

Mooie kleur groen en bruin. Past perfect. En hierdoor een nieuwe uitstraling. Zeer aan te raden

Prima verzorgd,goede kwaliteit

Prima verzorgd

Kleur anders dan op de foto

Helaas is de kleur Carpe Marine in het echt totaal anders dan op de foto.. Het is héél lichtblauw ipv muisgrijs. De kleur lijkt totaal niet op de foto.

Prima.

Binnenkomst van de bestelling duurde langer dan verwacht, zelfs langer dan op de website werd vermeld bij de melding dat I.v.m. drukte de verwachte leveringsdatum met 2 tot 3 dagen was verlengd. Één onderdeel was niet voorradig daar werd keurig over gebeld om samen te overleggen wat te doen; later leveren iets anders leveren of niet leveren. Prima!

Snel geleverd en mooie producten!

Precies wat ik zocht! Snelle levering er bij, hier komen we terug aankopen :)

snel in huis.

Te kleine staaltjes

De staaltjes zijn te klein om een goede indruk te krijgen. En vind € 1,50 per stuk wel heel duur voor zo een klein stukje

prima maar, de levering kan sneller!

Precies de kwaliteit die ze beloofden geleverd in de beloofde levertijd van 1 dag!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch