1 week levering waarbij Post.nl een grote rol speelde,

Levering (1 week) duurde te lang mede door Post,nl. Product klopt en de verwerking ervan duurde 5 minuten.

Zeer vriendelijk en alert personeel dat mee denkt

Wat besteld dat niet meteen op voorraad en daar belden ze netjes over op en meegedacht voor een alternatief

Een teddy jasje in een paarse droom kleur trok mijn aandacht. Gelukkig was mijn maat voorradig. Helaas zat één zak verkeerd om. Geen nood ! Meteen een nieuw goed jasje, nog voordat ik het oude had verzonden. Kijken naar nog meer moois.

Prima service.

Ik heb wat stof besteld en dat is keurig geleverd. Ook aan de telefoon, ik belde over de levertijd, netjes te woord gestaan

Gewoon uitstekend

Prachtige website en volop keuze

Ik kwam een stukje stof te kort. Gewoon bijbesteld via de site. Snel geleverd

Vriendelijke telefoniste en erg behulpzaam

Prima product snelle service

Makkelijke webshop

was wel heel klein stukje!

Het was wel een heel klein stukje om iets op uit te proberen omdat ik wou testen met mijn stikmachine en er een oog moest inkloppen. Het mocht wel dubbel zo groot zijn, dat zou dan ook nog zelf in een kleinere omslag hebben gekund met minder zegelkosten. Ik heb toch maar 1 staaltje gekregen en gevraagd hé.

Niets op aan te merken

Heel duidelijk, goede levering, dik in orde!

Snel en correct geleverd in een fleurige doos! Er zat een kaartje bij dat een artikel niet meer leverbaar was en voor de rest goede kwaliteit. Goed op de hoogte gehouden en de retour betaling verliep snel en zonder problemen. Een aanrader dus!

Uitstekend!

Bestelling fiberfil werd snel geleverd en is van prima kwaliteit

Een hele goede ervaring en ook fijn dat jullie eventueel ook telefonisch bereikbaar zijn.

Ga zo door!

Scheef geknipt

De stof is mooi maar scheef afgeknipt

Waardeloos

Ik ben een quilt voor mijn kleinzoon aan het maken ,en had blauwe brandweerstof besteld en ik krijg witte stof???? Op een andere site een mooi stofje voor de achterkant besteld dat was er de volgende dag al op dat stofje van jullie heb ik een week moeten wachten .dat is niet meer van deze tijd .

Minder stof ontvangen dan besteld

Jammer dat er 0,55 m stof wordt geleverd terwijl er 0.6 m is besteld

Prima service en als er iets niet klopt dan reageren ze gelijk op je mail.

Artikelen goed ontvangen

Parket goed ontvangen alleen duurt het wel er lang voordat het bezorgd wordt 5 dagen.

Mooie stof

Mooie stof ontvangen wel zou ik eerder aangeven de verwachtte levertijd, heeft week geduurd . Bij andere zaak was ik gewend dat men meer communiceerde over de levertijd.

Loopt niet vlot

Dit is mijn 2de keer dat ik bestel bij stoffen hoofs. 2x dat ik moet mailen en bellen waar mijn bestelling blijft omdat de status gewoon meer dan een week op hetzelfde blijft staan. Na een mail of telefoontje kan de bestelling wel plots verwerkt en verzonden worden. Echt jammer dat dit zo moet lopen en dit nu al 2x.

Onze bestelling is goed ontvangen

Prima super

Super snel en op tijd

Duidelijke website en snelle levering. Mooie kwaliteit stof.

Prima spullen, niet zo snel

Moest er even op wachten, maar kreeg wel mooie stoffen. Was gevouwen in plastic verpakt.

Snelle levering en correct verpakt

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch