Kwaliteit prijs en snel

Supersnel

Besteld en volgende dag in de bus!!

Minder stof geleverd

Er werd 1.36m stof ipv 1.40m geleverd waardoor de blouse 2 cm korter werd

Goede producten, verzending was erg langzaam

Mooie producten, zoals besteld. Alleen de verzending liet op zich wachten. Ondanks de snel vermelde levertijd werden de producten pas na 16 dagen verzonden. En alleen bij navraag bleek dat ze op levering wachten. Op de site staat dan als status "wordt vastgehouden". Het zou handig zijn als die term iets anders is, en er even tussendoor een melding dat het product verlaat is.

Het product bleek niet op voorraad. Ik werd hier netjes telefonisch over geïnformeerd, waarbij de verwachtte levertijd werd genoemd. Het pakketje met de bestelling arriveerde daarna keurig verpakt binnen de verwachte termijn. Ik ben tevreden.

Fijne service! Na bestellen bleek iets niet op voorraad, werd netjes gebeld en overlegd voor een alternatief. Vriendelijke vrouw aan de telefoon. Bestelling was vervolgens dag later geleverd, bleven dus binnen het termijn wat is aangegeven op de site.

Stof was iets anders dan op de foto

Vlotte levering !

Goede kwaliteit lockgaren en snelle levering!

Goede kwaliteit, lange levertermijn

De kwaliteit van de stof is prima. Vond het alleen jammer dat ik een week moest wachten op 2 mtr stof

Het was prima blij met mijn lap stof goed kwaliteit

Snelle levering, goed aanbod en alles was zoals het was omschreven

Maten boerenkielen vallen klein uit.

De maten van de boerenkielen vallen klein uit; het is handig dit van te voren te weten. Nu blijven er wat op de plank liggen. De kleur is ook erg donker, mag wel lichter. Op de site is dat natuurlijk niet goed te zien. Verder tevreden.

Voldoende keuze, snelle bezorging

Goede spullen

Goede spullen en snelle levering

Goede kwaliteit prijs, snelle verzending, duidelijke informatie,

Mooie knopen gekocht. Goede kwaliteit, mooi ontwerp en snelle verzending. Ook was de productinformatie duidelijk.

Wat een gedoe!

1e maal bij jullie besteld omdat er op website staat snelle levering. Echter dit bleek totaal niet het geval. Op een mail naar klantendienst nooit antwoord gekregen en uiteindelijk 3x jullie zelf moeten bellen. Bleek dat er gewacht werd op een stofje. Dit kan zijn maar enige communcatie had welkom geweest ipv dat ik zelf 3x heb moeten bellen!

Vlot geleverd

Vlot geleverd en alles in goede orde ontvangen.

Product klopt met de omschrijving.

Prima producten, mooie prijs. Jammer dat er op de website staat ‘snelle’ levering maar de levering tijd is best lang voor de huidige snelle maatschappij. Ik vindt het prima te wachten op een bestelling maar wel fijn als je dat van te voren weet.

Correct verstuurd.

Omdat ik geen tijd had om naar s,Hertogenbosch te gaan heb ik damast stof online besteld, dit was nergens aan te komen alleen bij hoofs.

Bezorgt bij mijn dochter, prima verlooen

Kwaliteit en snel geleverd.

prima geregeld!

overzichtelijke website. snelle levering!

alles prima geregeld

geboekt, betaald, ontvangen. prima geregeld allemaal

goede service en snelle afhandeling

geweldig

Mooi patroon

helaas veel vervoerkosten voor in feite enkel een grote omslag, geen pakje

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch