Goede service, snelle levering

Snelle levering, product voldoet aan alle verwachtingen

slecht.

Niet houden aan afgesproken levertijd/ Niet reageren op mail Geen vriendelijk personeel aan de telefoon

Snelle levering, mooi product

Helaas moest ik meerdere stoffen bestellen, omdat ik zelf elke keer nét de verkeerde kleur had uitgekozen. Elke bestelling werd netjes en snel afgeleverd! Dank!

Tuinbroek voor mijn zoon was supersnel geleverd en zag er prima uit! Is voor zijn eindmusical en hiermee steelt hij echt de show!

Mijn bestelling klopt niet, ik heb te veel betaald voor 1 product

De online ervaring was helemaal prima. Ruim assortiment, snelle levering. Alleen bij het ontvangen van het pakket kom ik erachter dat ik 4x het bedrag heb betaald voor een artikel. Ik stuur hier 4 dagen geleden een mail over en heb nog steeds geen reactie. Nu ben ik best wel geduldig en kan ik prima meer dan 4 dagen wachten op een reactie, maar als jullie mij tussendoor om feedback vragen over mijn ervaring dan ga ik wel eerlijk zijn. Vandaar mijn slechte beoordeling. Ondanks dat ik zeer tevreden ben met de bestelling en levering. Ik hoop dat het probleem met het artikel waar ik te veel voor heb betaald snel opgelost wordt. Afhankelijk van de manier waarop het probleem opgelost wordt, zal ik mijn beoordeling wijzigen.

Nette levering keurig verpakt en binnen levertijd

Kwaliteit is goed, maar klantvriendelijkheid minder

Belofte om binnen 1 -3dagen te bezorgen was niet mogelijk. Ook geen reactie op mailtje gegeven

Zoals verwacht

Zoals verwacht

mooi product

netjes geleverd.

Snelle verzending

Langzaam inleveren.

Vlotte behandeling

Heel tevreden

Snelle levering, mooi pak!

Prima! Mooie sof snel in huis.

Snel geleverd, mooie stevige stof

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering zoals aangegeven op de site.

Goede afhandeling van mijn bestelling,

Mooie stof, na paar dagen in huis

Goede service. Goede producten

Snelle bezorging

Super snelle bezorging en erg goed verpakt

Betrouwbaar en kwaliteit

De stoffen zijn van goede kwaliteit, snel en goed verpakt geleverd.

Goede levering

Snel met leveren als er iets is wordt e keurig gebeld.

prima!

zeer vlotte levering op de tijd die aangegeven was.

snelle en correcte levering

was een snelle en correcte levering

Teleurgesteld

Teleurstellend dat de maat die erin staat niet klopt met de werkelijkheid. Was helemaal enthousiast om de legging te dragen, maar helaas veel te klein. Daarnaast kost het opsturen en retourneren ook een hoop geld voor een goedkope legging, dus nu zit ik met een legging die ik niet pas. Helaas Maar er is wel genoeg keuze op de site.

Prima. Werd gebeld dat ze 1 artikel niet hadden, maar wacht nog steeds op restitutie. Ook al is het een paar euro's.

uitstekend

prachtige kwaliteit,zeer goede prijs en snelle levering !

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch