Heel veel keuze en vriendelijk personeel

Ik werd goed en deskundig geholpen in de winkel. De bestelling in de webshop duurde wat langer dan verwacht, hier hadden ze wel even een bericht over mogen sturen. Waarschijnlijk was niet alles op voorraad maar dat was niet duidelijk.

Bestelling uitgesteld

Ik heb het product nog niet ontvangen. Via track and trace heb ik tot 3 of 4 keer toe melding gehad dat het bezorgmoment verzet is. Ik ben benieuwd wanneer het daadwerkelijk komt.

Verzending

De verzending vond k niet snel. Had vrijdags besteld en kreeg het week erop zaterdag binnen. Zat wel Pinksteren tussen, maar als je erop wacht is het heel lang. Ook geen bericht over gehad dat er vertraging op zat..

Na mail geen reactie

Wij hebben pakket ontvangen maar was niet compleet. Heb een mail gestuurd maar helaas geen reactie. Hopen op nog een reactie anders bestel ik er niet weer

Dramatisch

Na een week nog steeds niet geleverd. Zou 2 dagen duren. Als u het niet meer wilt dan stuurt u het maar terug. 2x verzendkosten. Het is bijna hilarisch.

Snelle levering en goede spullen

Snelle levering en de spullen waten perfect

Snelle levering, goede kwaliteit en pasvorm van de kleding

Prima en zeer vriendelijk geholpen

Ook al was er alleen telefonisch contact de hulp was prima en de verzending was snel.

Helemaal tevreden.

Snelle bezorging. Mooie stof voor een mooi prijsje.

slecht

Onduidelijke beschrijving op de site. stof helemaal scheef afgeknipt. geen reactie op de email.

te veel orders, te weinig personeel

Na het bestellen en betalen van een grote lap stof, bleef het stil. Na een week heb ik gebeld en toen werd me medegedeeld dat het in verwerking was. Na nog een week weer gebeld. toen werd gemeld dat bestoof nietvoorradig was en dat het nog wel weken kon duren. Kijk ik vind dat zoiets meteen gecommuniceerd moet worden. Of dat het geld teruggestort wordt wegens niet kunnen leveren van het bestelde. Medewerkster klaagde ook dat ze steeds naar het magazijn moest lopen en weer terug, klaagde dat er te weinig personeel was, dat het toedruk was.... Sorry, heb ik als klant geen boodschap aan. Pluspuntje was toen ze zei dat de stof ook in andere kleur bestond. Heb toen daarvoor gekozen deze is toen vrij vlot verstuurd.

Beetje teleurgesteld deze keer

2 jeansstoffen waarvan 1 constant kleur afgeeft. Zelfs na 2 keer wassen met azijn, kleurt alles blauw. De andere had een lichte verkleuring op de plooilijn. Tassenband waarvan de rand al vuil was. Alles gemeld, maar geen reactie gekregen. Nochtans heb ik eerder al goede ervaringen gehad. Dus deze keer best teleurgesteld.

Er is zoveel keus dat dat online zoeken niet makkelijk maakt! Snelle levering en heel fijn dat je garen erbij kunt kopen maar dat zij de kleur erbij kiezen.

Snelle en correcte levering en service

Al vaker bestelling geplaatst en altijd goede materialen en snelle levering. Ik ben zeer tevreden over Hoofs

Zeer tevreden over de bezorging en het product

Zeer tevreden over de bezorging en het product

Trage levering + geen antwoord op mails die je verstuurd

Pakketje niet traceerbaar met knop die in mail staat. Als je mail stuurt, krijg je geen antwoord. Gewoon weg triestige behandeling tegenover klanten. Zeker geen aanrader!

Wijziging was nog mogelijk

Ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld. Dit kon gelukkig nog aangepast worden. Heel dankbaar voor. De levering duurde relatief lan, maar dat was in dit geval juist gunstig

Beetje vroeg

Beetje snel nog niets gezien maar tnt goed via de mail

Slechte ervaring: Trage levering, foto site komt niet overeen, geen reactie

Helaas een slechte ervaring met Hoofs stoffen. Na de mail of ik een beoordeling wilde schrijven heb ik ze eerst een mail gestuurd waar ze op konden reageren, maar dit hebben ze niet gedaan. Nu er weer wordt gevraagd om een beoordeling zal Ik die ook eerlijk plaatsen. Ik had twee stoffen besteld, één daarvan bleek niet leverbaar. Dit vond ik al erg jammer, van de stof maar ook omdat de verzendkosten in verhouding hoger zijn voor één stof. Dit is wel gecommuniceerd. De verzending was heel laat. Ik bestelde op maandag en op vrijdag werd het pas verstuurd. Op de website staat 1/3 dagen. Toen ik mijn bestelling op zaterdag binnen kreeg was ik zeer teleurgesteld. De stof kwam totaal niet overeen met de foto die op de website staat. De foto is hier erg ingezoomd, waardoor het een heel ander beeld van de stof geeft. Ik kan het nu niet gebruiken voor het project wat ik voor ogen had, en het is dus een totale miskoop die voorkomen kon worden door betere foto’s te plaatsen en een betere omschrijving van de stof. (Afmetingen van ajour in dit geval) Helaas geen reactie van de winkel. Ik zal hier niet weer bestellen.

Trage verzending.

Het koord wat ik besteld had was licht roze in plaats van oud roze.

Zeer klantvriendelijk

Zeer prettig

Nette en snelle verzending

Snel verzonden en netjes verpakt.

Snelle levering, foto's op de site mogen wat realistischer. Rok week beetje af van het plaatje

Supersnelle levering

Als op de fito, heel mooi en super tevreden

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch