Super breed assortiment en Hoofs zoekt persoonlijk contact als iets niet leverbaar is. Super netjes!

Top winkel. Van alle markten thuis!

Bestelling was heel snel binnen. 1 artikel was niet leverbaar en toen werd ik gebeld wat ik dan zou willen. Er werd met me mee gedacht. Super service

Snel geleverd, mooie stof

Snel geleverd, mooie stof, lage prijs, goede kwaliteit.

Snelle levering, zoals beloofd op website

Snelle levering, zoals beloofd. De stof kwam overeen met de foto’s op de website.

Prima persoonlijke service

Op tijd en persoonlijk

Zakelijk

Mails onbeantwoord, aan de telefoon kortaf…

Vlotte service

Mijn eerste ervaring! Goede kwaliteit van de stof. Zoals op de foto , zo zag de stof er ook uit! Dus zal ik misschien wel vaker iets bestellen!

goed, want er wordt meegedacht en geholpen

Ik had online meerdere dingen besteld, eerst werd ik gebeld kledingstuk niet meer in mijn maat 4xxl, in overleg iets anders ook zo groot. Werd keurig verzonden/geleverd. Betreffende kledingstuk veel te klein maar een andere party ganger pasten het wel dus laten gaan. Enkele dagen later besef dat een ook bestelde ketting niet geleverd was. Kon het niet aantonen dat het niet geleverd was. Ik ben vervolgens afgelopen zaterdag (4/6) later naar locatie gegaan. Hier werd ik zo vriendelijk geholpen door 2 medewerksters ter plaatse. Ander kledingstuk gekocht en andere spullen (waaronder de eerdergenoemde ketting). Ik heb door de vriendelijkheid het zo gelaten en hoop maar dat de € 9,- in het personeelspotje gestopt wordt ;-)

Vlotte levering ,heel tevreden

Vlotte levering,heel tevreden

super goed !

de produkten die ontving waren top ! Vlugge levering OK!

snel en correct

groot gemak als ik de stof niet in mijn buurt kan vinden.

Niet goed. Niks ontvangen

Nog niks ontvangen. Ordernummer 600125714

Super service

Veel keuze op de website, goede communicatie rondom de bestelling en snelle en nette levering!

goed geregeld, ondanks dat er iets niet was en vlug

Toppie, heel aardige medewerkers

Ik had outdoor stof besteld. Prima kwaliteit voor een hele goede prijs !

De bestelling was er snel

Heel mooie stofjes van goede kwaliteit en niet zo duur. Zeker een aanrader.

Vlotte en correcte levering

Na raadpleging site artikel gekozen wat vervolgens snel en cirrect geleverd is.

mooi product

wafelstoffen helemaal naar mijn verwachting, mooie kleuren, netjes thuisbezorgd, helemaal tevreden.

Vieze kaft

Op de kaft van het boek zat vies bruin spul, wat het was weet ik niet maar ik vond het erg vies. Verder geen klachten. Ik had de indruk dat iemand met poep aan de handen dat boek had ingepakt, erg smerig.

Supersnelle levering

Duidelijke site snelle levering faire prijs

Duidelijke site snelle levering faire prijs

Prima kwaliteit voor een zeer redelijke prijs

Vlotte levering, netjes verpakt

Vlotte levering, netjes verpakt en een korting bon als cadeautje

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch