Goede service!

Makkelijk te bestellen. Toen één van de producten niet meer op voorraad was, kreeg ik netje een belletje. Vervolgens snelle levering.

Plezierig

Nadat ik voor de eerste keer iets had besteld werd ik al heel snel gebeld omdat een bepaald artikel niet meer op voorraad was. Direct werd aangeboden om iets anders te zoeken en werd actief meegedacht. Men bood ook aan om desnoods het reeds betaalde bedrag voor dat deel van de bestelling terug te storten. Ik vind dit een heel goede service. Zeer klantvriendelijk

Slecht

Verkeerde maat knopen ontvangen. Na bellen wederom dezelfde verkeerde maat knopen ontvangen. Beide zendingen retour gestuurd. In afwachting van de gemaakte kosten voor het product en de gemaakte verzendkosten.

Niet erg positief

Bijna 2 weken moeten wachten op bestelling na week een mail gestuurd en gebeld maar kreeg geen respons of antwoord. Het was wel een leuk stofje!

Na bellen werd bestelling in werking gezet

Ik heb in januari en in april een bestelling gedaan. Beide keren na een week zelf gebeld waar bestelling bleef. Na het telefoontje werd de bestelling in werking gezet.

Uitmuntend!

Ben ontzettend tevreden over de wijze hoe ik als klant ben behandeld. Hele uitgebreide info over de bestelling van het artikel en de bezorging, van begin tot eind. Ben best kritisch na vele slechte ervaringen bij andere sites maar deze verdient terecht een 10. Chapeau!

perfecte levering

een perfecte levering en snel

Ik zocht een bepaalde stof voor een hondenbed, ebn ik had geen idee welke te kiezen ( welke sterkte) Dus even getelfoneerd en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en ze hebben echt de moeite genomen mij te helpen. Daardoor was de keuze snel gemaakt, besteld en binnen een paar dagen ontvangen. Nu maar hopen als de naaister klaar is dat het ook echt gaat houden. Bedankt.

De stof was precies zoals online te zien was en levering was snel

Zoals besteld gekregen en snelle sevice

Goeie afhandeling. Prima product.

De juiste gordijnhaken gevonden dirmoeilijk te vinden waren.

Ik zocht innaaibare en verstelbare gordijnhaken van 9,5 a 10cm hoog. Niet te vinden bij gordijnzaken. Via internet bij van Hoofs vond ik ze! Snelle levering en helemaal niet duur. Prima zaak voor allerlei andere dingen.

Mooie stoffen. Netjes afgeleverd. Fijne service

Netjes geleverd, goede service

Mooie stoffen, goed kunnen overleggen toen er een misverstand was, tevreden!

Perfekt

Ik had mijn bestelling geplaatst en had toen een mail gestuurd voor een zo snel mogelijke levering. Dit ging supersnel. Kwaliteit van de het material is ook 100%. Dus ik ga vast en zeker hier nog een keer stof bestellen .

Super snel en niet duur

Supersnelle levering en goedkope rits. Dankjewel

Snelle en goed verzorgde levering van het door mij bestelde artikel.

Zie bovenstaande

uitstekend

Mijn ervaring met Hoofs is uitstekend, op zondagavond een bestelling gedaan en op dinsdag morgen werd deze bezorgd. Fantastisch. De juiste producten zoals aangegeven ik kan niet beter wensen.

fantastisch

snelle levering. degelijk materiaal.

Nooit meer iets bestellen bij hen!

Ik had meerdere zaken bij pwhoofs besteld waaronder een fragiele stof, wel eentje die je prima in de wasmachine kan wassen nadat je hem gebruikt! Op zo'n 35 cm van de rand zat een grote dunne zwarte vlek van 10 cm. Ik heb geprobeerd of ik die er uit kon "kloppen" dit ging niet. Toen ik dus contact opnam om een nieuwe lap te krijgen werd hier erg moeilijk over gedaan. Ik moest de lap maar wassen. Dat ben ik zeker niet van plan, ik wil een nieuwe lap en niet een die mogelijk dan op de plek van de vlek eerder zal slijten of minder mooi eruit zien, omdat die gewassen is. De vlek was niet zo maar eruit te krijgen, dat had ik zelf al gecheckt! Dan moest ik maar betalen voor verzending van een nieuwe lap, dat ben ik ook niet van plan. Mijn bestelling is niet geleverd zoals het hoort, los mijn probleem op. Nou nee want ze wist niet of het wel zo was, ondanks dat ik zei ik stuur de lap naar je terug! Uiteindelijk moest ik genoegen nemen met een stuk stof van 50 cm, wat ik nodig had om de vitrage (daarvoor had ik de stof besteld) te kunnen maken voor mijn raam. Dus een aangenaaid deel voor mijn raam. Belachelijk, super slecht afgehandeld. En ik bestel dus nooit meer bij hen!

Snelle correcte levering

Besteld en snel geleverd. Duidelijke site. En niet duur.

Slecht

Bezorging was snel maar kreeg het verkeerde binnen

snel, makkelijk. Er is alleen niet gereageerd op mijn email

Niet helemaal bevredigend

Ik kreeg gewoon te weinig stof

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch