Had redelijk snel mijn materiaal nodig.

Het was uitstekend!

De kwaliteit van het bestelde/geleverde product is uitstekend. Ook de levering en levertijd was prima en op tijd.

Slecht!

3 weken wachten zonder op de hoogte gehouden te worden.

keurig, netjes, snel

Mijn bestelling ging helemaal zoals gewenst.

Snelle levering en mooi product*****

Ik ga zeker vaker bestellen. Dat zegt toch alles

Leuk artikel, snel in huis

Leuk artikel, snel in huis

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Mooie stoffen, snelle levering!

Altijd weer een fijne service. Mooie stoffen en goede garen.

Snel gevonden wat ik zocht en betaalbare verzendkosten ivm brienbuspakket Snel geleverd

Ik had een hoed besteld die niet in voorraad bleek te zijn. Ze belden daarover om te vragen wanneer ik de hoed nodig had, en toen zijn ze gelijk aan de slag gegaan om de hoed te regelen. En ik had 'm op tijd binnen. Perfecte hoed trouwens. Gedragen oo de Elfia, en bleef de hele dag, ondanks de wind, goed zitten.

Top!!!

Mijn bestelling is super snel bezorgd. Goede service en duidelijke communicatie over levering. En wat een groot assortiment!

Livraison rapide

Livraison très rapide et articles correct

Snelle verzending en outfit kwam overeen met de foto. Top!

Mooie stof

Lekker dunne stof makelijk om mee te werken Kan het iedereen aanraden

Matig

Ik kreeg het juiste muziekdoosje maar met een ander muziekje dan besteld. In mijn pakket was geen mogelijkheid om te retourneren toegevoegd. Heb het maar zo gelaten omdat ik problemen voorzag met terugsturen.

Zending op tijd ontvangen zoals voorzien.

Snelle levering, goede prijs en mooie kwaliteit

Ruime keuze, mooie prijzen en zeer snel en goed geleverd!

Perfecte service

Super snelle service, stof was er met een dag! Fijne kwaliteit stof Goed verpakt!

Perfecte stof

Snelle levering. Fijne manier van bestellen. Top

Goed verpakt, snel geleverd en goede kwaliteit

Mooie stof en snelle levering, heel blij mee.

Levering duurde bijna 2 weken

Kant was iets smaller en minder stevig dan ik had verwacht, maar het volstaat.

Prima contact en informatie over levering

Product zou iets later geleverd worden. Ik kreeg daar keurig een mailtje van. Uiteindelijk was de vertraging maar 1 dag.

perfect

Vughterstraat 181183