Snel, netjes ingepakt en de goede stof:)

Snel, netjes ingepakt en de goede stof:)

Mijn bestelling werd op tijd bezorgd en een redelijke prijs.

Mooie spulletjes en snel geleverd!

Thumbs up!

super

snelle levering. ruilen word goed geregeld echt een aanrader

Klantvriendelijk Goede communicatie Ruime keuze Kort gezegd een 10

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit, levering en de webshop!

Ik ben tevreden over de stof die ik ontvangen heb want het is een mooie kwaliteit. Daarnaast is de kleur naar verwachting, wat soms moeilijk te zien is op een foto.

Prima geholpen

Duurde wat langer, maar goed geholpen door support team

Geen juiste spoedige behandeling door klantenservice

Ik was eerst tevreden over de snelle levering. Nu blijkt dat ik een andere bestelling heb gekregen dan verwacht. Ik heb jullie telefonisch gebeld hierover, waarin jullie aangaven 2 staaltjes te versturen en met een oplossing te komen voor mijn bestelling die een andere kleur is. Deze nog steeds niet ontvangen, terwijl ik aangegeven heb dat er haast bij is ivm een bruiloft. Daarna nog 2 maal een mail gestuurd en daar ook geen reactie op gehad. Zou fijn zijn als jullie bij de bestelling de kleur /artikelnummer vermelden, zodat ook duidelijk is welke stof welke kleur is. Uitgaande van de foto's van de site blijkt anders dan de werkelijke stof. Ik zal jullie morgen weer contacten, maar vind het jammer dat ik er zelf weer achter aan moet en jullie hier niet op terugkomen / niet reageren per mail wanneer jullie er op terugkomen.

Perfecte service

Zeer klantvriendelijk bedrijf

correcte en stipte levering tegen goede prijs

duidelijke site, makkelijk bestellen, snel bezorgd!

Snelle service en betaalbare prijzen

Mooie stevige stof voor een mooie prijs

De diadeem was al kapot bij aankomst

Ik moet nog een mailtje sturen maar de diadeem met oortjes die ik had besteld was al stuk toen ik hem uitpakte. hij was vastgelijmd aan 1 kant en bij de andere kant zat niet eens lijm.

Vlot verloop van bestelling en levering .

Blij mee :-)

Stof besteld met een klosje garen in een bijpassende kleur (dacht ik) en bij ontvangst van het pakketje was het garen door een andere - beter passende - kleur garen vervangen. Echt top dat daarop wordt gelet!

Goed geregeld.

Prima.

Levering op tijd en correct

Oke en goede kwaliteit stof

Goede ervarinng

Artikelen waren snel geleverd alleen maatstelling 4xl valt wel klein uit.

Heel veel keus. Binnen een paar dagen netjes verpakt in huis.

Zeer goed geholpen

Helaas was het product wat ik had besteld niet meer leverbaar. Hier werd ik snel door een zeer vriendelijke dame over opgebeld en werd er een duurder (en beter) product aangeboden dat ik voor de zelfde prijs kreeg opgestuurd.

Slordige ervaring maar goed opgelost

Ik had een bestelling geplaatst maar kreeg het niet compleet. Gebeld en het zou de volgende dag geleverd worden. Dat was ook zo maar niet het goede. Nogmaals gebeld en de dag daarop zou ik het mogen ontvangen. Gelukkig kreeg ik toen het goede toegestuurd. Snelle handeling dus.

Goede ervaring

Makkelijjk te bestellen via de webshop en wordt snel en goed geleverd. Blij met de gekochte producten.

Ze nemen netjes contact met je op als een bestelling vertraging heeft

Prima, duidelijkheid bij vragen

Prima levering, hier bestel ik zeker nog een keer!

Klantvriendelijk

Ik bestelde twee lapjes zelfde motief, verschillende kleuren, voor jurkjes voor meisjestweeling. Eén niet te leveren. Direct bericht ontvangen en vraag wat ik wilde. Geld voor niet geleverd lapje direct retour op rekening...

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch