Prettige website

Een goede prijs kwaliteit verhouding

Nog steeds niets ontvangen na 3 dagen!!

Al 3 dagen geleden besteld, nog niet ontvangen!!

perfect keurige levering

snelle levering en je krijgt ook echt de afmeting die je besteld en recht geknipt ook heel belangrijk

Helemaal goed

Uitgebreide keuze, makkelijk bestellen en snel bezorgd

Snelle en goede levering

Aan te raden. Grote bestelling, maar was alsnog snel geleverd

Voor herhaling vatbaar

Prettig contact gehad over een bepaalde stof die ik had gezien op de website en niet meer kon terugvinden. De galaxcy planetenstof. Mooie stof en snel geleverd.

Een maand op de stof gewacht

Op de website stond dat de bestelling binnen 1 a 2 dagen verstuurd zou worden. Toen ik na een week nog niets had ontvangen heb ik meerdere keren gebeld, gemaild en via social media contact gezocht. Geen reactie. Uiteindelijk werd ik gebeld omdat een deel van de bestelling niet meer op voorrad is. Na een maand had ik de rest van de bestelling in huis. Het geld van de stof die niet meer op voorraad was had ik snel terug.

Goede ervaring

Mijn eerst digitale bestelling. Ik ken de winkel in Den Bosch, maar nu dus via internet besteld. Keurig verzord en kloppend

Goeie service, snelle communicatie, alles verzorgd bezorgd.

Goeie service, snelle communicatie, alles verzorgd bezorgd.

Al twee maal een heel goeie ervaring gehad. Snelle levering zeker en vast. Laatste bestelling werd ik opgebeld: super vriendelijke persoon aan de lijn, alle info gekregen en direct het nodige gedaan om mijn bestelling in orde te brengen. Dank jullie wel!

Vlotte levering. Netjes

zeer goed geholpen

top

De stof is zoals in de brochure staat netjes en snel afgeleverd, dank je wel.

Mijn bestelling is netjes verlopen.

Snelle levering van goed product

Ruime keuze en

Bestelling niet volledig

Ik heb een flinke lap stof, ritsen en klittenband besteld. De lap stof heb ik niet ontvangen. Na een telefoontje zou dit meteen opgelost worden. Tot op heden nog geen nieuwe lap stof mogen ontvangen. Op zich niet heel gek met het weekend ertussen maar ik heb zelfs nog geen bericht ontvangen dat het stof mijn kant op gaat komen. (Vrijdag gebeld en het is ondertussen woensdag.)

Keurig snelle levering en prachtige stof kleur exact en qas stof voor buitenkeukens en niet duur zal iedereen aanraden . Gr corrie

Goede kwaliteit wol

Maar het heeft heel lang geduurd tot het bezorgd werd.

Gekochte zeil komt niet overeen met foto

Dacht een mooi rose tafelzeil te kopen, maar de kleur bleek niet helemaal overeen te komen en er zit een reliëf in. Wel mooie dikke kwaliteit.

Mooie stoffen. Goede prijs

De stof is mooi. Prijs is goed. Verzending was snel. Heel erg tevreden

Keurig

Netjes verpakt en keurige bezorging.

Geen info als de stof niet leverbaar is

Stof besteld bij deze webshop, na een week nog niet binnen. Gebeld, bleek een stof niet op voorraad. Weer een week later nog de bestelling niet binnen opnieuw gebeld, de stof was niet meer leverbaar. De rest van de bestelling opgestuurd en geld retour van de stof die niet leverbaar was. Jammer dat jullie de klant niet zelf op de hoogte brengen.

Matig

L.S. De bestelling was keurig verzonden, niks mis mee. Alleen de kwaliteit van de bestelde kniestukken liet erg te wensen over. Gelukkig had ik ze niet alleen opgestreken maar ook vastgestikt, anders waren ze na de eerste wasbeurt al helemaal losgelaten.

Keurige levering

Bestelling was keurig verpakt, acceptabele levertijd!

Perfect geregeld en ook nog de goedkoopste!

Ik kwam Hoofs tegen bij mijn zoektocht naar een politie-uniform maar 128. Nergens beschikbaar, maar Hoofs had het en was ook nog de goedkoopste. Zoals beloofd had ik het de volgende dag in huis. Perfect geregeld dus!!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch