Alles was perfect in orde

Alles heel vlot verlopen

op tijd geleverd

Super geregeld!

Mooi artikel! Zoals op plaatjes. Is ook heel snel bezorgd.

Snel en top

Mijn bestelling was snel geplaatst en heb ik vlot mogen ontvangen in goede conditie. Zeer tevreden.

Gewoon goed

Was op tijd geleverd, alleen dacht ik dat het bij mijn thuisadres zou zijn maar niet in een afhaalpunt. Stond niet vermeld bij de bestelling!

Goed!

Groot assortiment, bestelling was de volgende dag al in huis!

super

Bij de eerste bestelling kreeg ik de melding dat het niet voorradig was. Het geld werd direct terug gestort.

Heel tevreden

Alles is goed gegaan.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Snelle leveringen en helemaal tevreden met onze bestelling.

Mooie stof, snelle levering

Voor onze camperbus op zoek geweest naar outdoor stof om gordijnen van te maken. Mooie kleurvaste stof, die we nu voor onze nieuw te bouwen camper opnieuw besteld hebben

Erg mooie sierkussens! Goede service.

Ik was al langer op zoek naar mooie sierkussens voor op mijn bank. Hier gevonden!

Fijne ervaring

Snel en goede spullen Zoals op plaatje

Review voormalles

Koop schoenen van 30--- en krijg vervolgens 800 mails met drammen over een klote review. Ik wil schoenen en geen mails..... want ik koop dagelijk shit van 30

Redelijk

Slechte levering dik een week moeten wachten

Nette en snelle levering

Zeer netjes verpakt en zeer snelle levering ook als iets niet past nette afhandeling

heel slecht

ik had 12 meter stof besteld, werd gebeld dat het niet uit 1 stuk kon, maar het zou 1 stuk van 4 meter en 1 stuk van 8 meter worden van de grijze stof. Wat we ontvingen was 1 stuk van 4 meter, 1 stuk van 5,70 meter en 1 stuk van 2 meter. eigenlijk niet bruikbaar dus en minder dan de 12 meter. Verder is de rode stof een volkomen andere kleur dan op de website, deze ga ik sowieso retourneren. De grijze stof, moet ik nu met een extra m]naad wel gebruiken omdat we het vandaag al nodig hebben.

Perfect!

Prettige communicatie en goede service!

Prijs/kwaliteit prima maar erg lange levertijd

Levertijd van circa een week voor iets in de regio wat in brievenbus past is te lang

Goed en tevreden

Bestelling was snel binnen. Ik had iets teveel besteld, maar retour was ook snel verwerkt. Prima bedrijf.

Teleurgesteld door verkeerde levering en nadien een kledingstuk wat kapot was.

Had een bestelling geplaatst maar kreeg een heel ander artikel toegestuurd. Vanwege halfvaste toch nog een poging gedaan, kreeg nu een artikel waarbij op de zoom een papiertje was vastgezet met daarop “kapot”. Dit is niet erg, ben zelf handig genoeg dus los dit wel op. Het gaat mij meer om de de leveringen die achter elkaar niet naar wens waren. Vandaar de beoordeling.

Goederen zijn goed aangekomen alleen jammer dat het niet gelijk verstuurd is na aankoop

Levering was goed verzending traag

Toppie

Gekregen wat ik mij erbij had voorgesteld

snel geleverd en zoals verwacht

Veel keuze in neon-kleuren artikelen en snel geleverd. De prijs van de artikelen is niet te duur en daardoor aantrekkelijk voor verkleedfeestjes e.d. Wij zijn tevreden!

Mooie stoffen, levering wat vertraagd.

De stoffen zijn mooi en precies zoals online beschreven. De prijs vond ik ook heel erg meevallen. Op de website staat dat alles wat voor 14:00 besteld is de volgende dag wordt bezorgd, dit klopte niet, de levering was iets meer dan een week. Ook prima, maar altijd fijn om vooraf weten.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch