Ik heb een maand moeten wachten.

Telefonische bereikbaarheid is slecht. Pas na vele pogingen werd er opgenomen. Een maand dus.

Ruim 4 weken op een bestelling moeten wachten

Gern reactie op e-mail en bij telefonisch contact alleen maar te horen gekregen dat ze t zo druk hebben. Misschien de rest van het jaar een oke zaak maar mijn tip: bestel hier nooit in februari. Wist ik veel dat ze carnaval belangrijker vonden dan klantenservice.

Snel geleverd en correct!

Er was iets niet voorradig,dus werd netjes gebeld en werd gelijk mooi oplossing geboden.

Uitstekend, duidelijk snel en goede prijs/kwaliteit

Duidelijke site, makkelijk te navigeren. Goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering. Zou ik bij iedereen aanraden.

Niet online bestellen

14 dagen moeten wachten op online bestelling, terwijl website belooft 2-3 dagen verzendtijd. Mail wordt niet beantwoord , telefoon niet opgenomen. Na het plaatsen van een negatieve review op 2 plaatsen, opeens dag erna track&trace en pakket onderweg. Dit is geen service! Stoffen zelf zijn gelukkig zoals verwacht en in orde.

prima!

fijne telefonische communicatie , goede verzending, product komt overeen met de foto, mooie stof

Duidelijk ,veel keuze, vlot betaald en ontvangen in goede verpakking

Op internet gezocht en deze site vlot gevonden. Daarna keuze gemaakt met de eventuele toe behoren. Besteld en vlot ontvangen.

super!

super!

minder

Bij een bestelling op vrijdag heb ik de wek daarna op vrijdag nog geen levering, heb daarover gebeld en kreeg te horen "het was carnaval". ik wist niet dat dan het hele land stil lag. Er werd niet eens een excuus gegeven. Als dat zo is laat dan op de site weten dat er niet geleverd wordt, dan ga ik naar een ander als ik haast heb,

Dit was mijn 2e keer bestellen bij hoofs. Ik wist van de eerste keer dat het goed ging en het snel geleverd was. De 2e keer was wat langer dit kwam door carneval. Gaf niets alleen duurde het wel erg lang. Ik had gemailt en werdt terug gebeld met de vraag of het erg was of het nog langer zou duren. Het stofje dat ik gekocht had was op. Prima service dus.

Zeer correcte en snelle levering!

Uitstekend.

Goeie service,snelle afhandeling,vriendelijke mensen.

Schitterende gordijnen, mooie kwaliteit

Bestellen was makkelijk en de levering netjes. De gordijnen zijn keurig gemaakt en goede kwaliteit. Ook de kleine man vindt ze mooi op z'n kamer.

Ik had een netshirt en beenwarmers in het roze besteld, kreeg de dag daarna een telefoontje dat de roze niet meer beschikbaar was alleen een hele strakke, ze hadden nog wel oranje in de one size. Dus van kleur gewisseld en de volgende dag netjes in huis zodat ik op een foute party lekker toch nog kon shinen! Goede service, en de kleding zag er zeer netjes uit!

Stof kwam goed overeen met de foto op de site

Mooie stof, kwam goed overeen met de foto op de site. Verzending duurde iets langer maar was in de drukste periode van het jaar onder de rivieren. ;)

De kleur rood bleek oranje

Tevens moest ik achter de bestelling aanbellen waar deze bleef De stof is wel heel mooi, dus doe iets aan de kleuren op de site

Levertijd 15 dagen

Ik heb heel lang moeten wachten op mijn bestelling en telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar diverse keren gebeld en dan steeds een bandje met 1 wachtende voor u en dam na 1 uur wachten werd de verbinding verbroken

Super goede service en snel bezorgd

Zeer prettig, je wordt goed op de hoogte gehouden van levering, aardige mensen en korte lijntjes als er iets niet goed gaat met de bestelling. 1 artikel te weinig geleverd en werd meteen kosteloos opgestuurd. Ik beveel ze zeker aan.

In de drie bestellingen die ik heb gedaan, was er twee maal iets mis

De eerste keer dat er iets mis ging, bleek er in een van de geleverde stoffen een gat te zitten. Onlangs heb ik vrij lang moeten wachten op de stoffen en toen ik ze kreeg bleek dat 1 van de stoffen de verkeerde kleur had (andere kleur blauw dan ik gevraagd had)

Te lange levertijd

2 weken op mijn bestelling moeten wachten Geen reacties op mail.

redelijk

De levertijd kan echt wel korter

Helaas

Kniestuk wat op de kapotte knie vd broek moest worden gestreken blijft niet zitten

Super heb het adres al gedeeld

Helemaal goed

Snelle levering en goede producten

Mijn bestelling werd snel verzonden en de levering was goed en snel. Ik ben heel tevreden met de producten, alles was netjes ingepakt.

Geen updates als pakket vertraagd is.

Had 23 feb besteld, pakket pas op 15 maart bezorgd. Je moet er zelf achteraan bellen waar het blijft, Geen updates over vertraging door hoofs. Bleek achteraf iets niet op voorraad, was fijn geweest als ze dat gecommuniceerd hadden.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch