Top winkel

Snelle en correcte levering

Al vele bestellingen geplaatst en altijd perfect, alles klopt, goede kwaliteit en snel bezorgd! Deze keer van de optie gebruik gemaakt om bijpassende kleur stof en garen te kiezen. Ook dat was uitstekend gedaan. Het was moeilijk om de vijf sterren te activeren maar deze zijn meer dan verdiend!

Gekregen wat ik besteld heb

Snelle correcte service

Prima levering

Goede producten.

op zn brabants....gezellig!

Hartelijk dank voor de leuke verpakking ,en de stof..We zijn aan de slag!!!Neeltje

goede levering, goed verpakt

Onbereikbaar

Goedemorgen, Nadat ik jullie vorige week herhaaldelijk via mail, telefoon en zelfs Instagram heb proberen te bereiken zonder resultaat, kreeg ik gister bericht dat mijn verzending op de post is gedaan. Het is nu al te laat, het product waar ik de materialen voor nodig had is al gemaakt. Ik zou het pakket dus graag retourneren en mijn geld terug krijgen. Ik realiseer me dat het precies de laatste dagen voor carnaval waren, dus dat jullie het waarschijnlijk heel druk hadden, maar 2 weken lang geen enkele reactie vind ik toch wat te gortig. Ik hoor graag hoe ik de retour in werking kan zetten. Vriendelijke groet, Willemijn de Vries

Snel en eenvoudig daarom ook goed geprijsd

Prima geholpen, mail netjes beantwoord, super.

Super goes

Snell levering

Scheef geknipte stof

5 meter stof besteld, voor een gordijn, dat uit 2 banen bestaat. Rekening gehouden met het motief, zodat deze doorloopt in het gordijn. De geleverde stof is zo scheef geknipt, dat er aan de bovenzijde 12 cm in een punt afgeknipt moet worden en aan de onderkant 4 cm. Gevolg de berekende 2 banen komen niet uit. Scheef knippen kan gebeuren, maar zorg er dan in ieder geval voor dat er met een marge geknipt wordt.

Foutieve levering en geen reactie!!

2 stoffen zijn verkeerd geleverd hierover in totaal 3 keer gemaild maar gewoonweg geen reactie!!!

Minder

Ik had een bestelling geplaatst met emblemen voor carnaval , ik misde een embleem en het was slordig bij elkaar gegooid.

Snelle levering. Gebeld worden als iets niet voorradig is, en voor de zelfde prijs een andere rits in een andere lengte krijgen. In en woord heel tevreden. Super

Mijn bestelling had iets vertraging, ik werd persoonlijk daar van op de hoogte gesteld. Geen mailtje maar gewoon even een telefoontje. Dat vond ik erg prettig.

Heel veel keus en snelle bestelling.

Een stoffenwinkel/site met ongelooflijk veel keus, aan stoffen en bijbehorende fournituren. Een site die je beslist eens moet bekijken.

Waardeloze service

Een week na het plaatsen van bestelling gebeld hoe het zit met de verzending van de bestelde stof. Kreeg te horen dat carnavalsbestellingen voorrang hadden. Zeer vreemd. Alsof mijn bestelling minder belangrijk is. Email gestuurd omdat ik mijn bestelling wilde annuleren. Geen reactie. Na 3 weken een automatisch bericht dat bestelling klaargemaakt werd om te verzenden. Weer email gestuurd dat verzenden niet meer nodig was omdat ik mijn bestelling geannuleerd had. Weer geen reactie. Inmiddels al ergens ander een stof besteld vanwege deze vertraging. Uiteindelijk na ruim 3 weken toch de bestelde stof ontvangen die ik niet meer nodig heb.

Stof zoals verwacht

Mooie stofjes maar lang moeten wachten. Meer dan een week!

De stof is goed, het wijkt wel af qua kleur online. Ik kreeg het wel snel thuisgestuurd.

Prims

Mooie stof, nette prijs en snel geleverd!

Geen communicatie over late levering

Via de website ond ik een stof. Deze was in de winkel niet verkrijgbaar. “Bestelt u maar online” was het advies. De website belooft snelle levering. Bestelling 15-2; mijnmail om de status van 23-2 is beantwoord op 2-3. Levering op 5-3. Ik had na bestelling een bericht verwacht met de levertijd. Nu vond de levering plaats tijdens mijn vakantie; derhalve moest ik hulptroepen betrekken om het pakje op te halen. Vriendelijke groet, Agnes Maenhout

Het duurde best lang voor ik de bestelling ontving.

Ik had de bestelling geplaatst en de stof kon blijkbaar niet geleverd worden of met enige vertraging. Daarvan was ik niet op de hoogte gebracht. Toen er telefonisch contact was geweest is het toch goed gekomen. De stof is van een goede kwaliteit en ik heb er al een mooie badjas van gemaakt.

Duidelijk en veel keus..

Duidelijke site, veel keus en snelle levering

Klein foutje in de bestelling, maar keurig en snel opgelost! Top.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch