De bestelling kwam wat laat binnen. Dit was wat minder.. Maar het enbleem kwam in goede staat aan.

Slecht!!!!!

Eerste bestelling ging vlot, maar de tweede bestelling betaald en na 8 dagen nog niets vernomen. Telefonisch contact lukt niet, heb net 21 minuten aan de lijn gehangen zonder resultaat. Ook op email wordt niet gereageerd. Waardeloos. Ik denk niet dat ik ooit nog een bestelling doe.

dramatisch slecht

Ik heb een deelbare rits besteld, vervolgens werd me een gewone rits toegestuurd, waar ik dus helemaal niks mee kon. Dezelfde dag gemaild om te vragen hoe geruild kan worden, geen enkele reactie. Geprobeerd te bellen, na een uur in de wacht te hebben gestaan, ik bleef de vierde beller, heb ik het maar opgegeven. Tenslotte maar bij een ander bedrijf een rits besteld, deze zit inmiddels in de jas. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik wel deze mail om een beoordeling te geven. Ik zal zeker niemand aanbevelen om hier iets te bestellen.

Klant onvriendelijk…..

Een kleine online bestelling. Na 5 dagen nog niets gekregen, terwijl dit wel betaald was. Geen reactie op mail. Telefonisch contact werd na 3 kwartier gewoon opgehangen. Slechte service!

Prima service snelle levering

Prima service snelle levering

Beschadiging jurk

De jurk en goed werden zonder plastic verpakking in een doos afgeleverd. De tere stof van de mouwen zat tussen het plakband en karton vastgeplakt. Hierdoor halen in de mouwen en hals lijn van de jurk. Erg slecht. Maar geen tijd meer om terug te sturen ivm carnaval.

Kapot product en geen reactie van verkoper

Product was kapot bij ontvangst. Direct een mail gestuurd, echter vooralsnog geen reactie vanuit verkoper.

Keurig netjes, fijne site

Zelf losse knopen! geweldig!

Matig

We hadden 2 shirts besteld komt de verkeerde maat binnen . Vervolgens naar de web winkel gebeld 2 uur in de wacht vervolgens slecht geholpen . In de avond naar de winkel daar ook niet netjes geholpen . Jammer en dat voor een winkel die zo bekend is in Den Bosch . Geen goede reclame van mij .

Prima verzorgd

Duurde lang voordat de bestelling binnen was,, 4 maanden. Maar hiervan werd ik goed op de hoogte gehouden

Websitefout, product niet voorradig

Bestelde product blijkt niet leverbaar, maar is wel in de winkel beschikbaar. Dat vind ik slecht.

Teleurgesteld

Bestelling incompleet en pas na 4 dagen verstuurd (website zei zelfde dag verstuurd)

Ander pakje dan op het plaatje gekregen

Pakje was voorradig op de website, naar de winkel gegaan om geen verzendkosten te hebben, maar daar was het niet meer voorradig? Toen alsnog online gekocht (er is maar 1 winkel dus vreemd) Pakje is anders dan op de afbeelding. Jammer.

Goed en snel geregeld

Nadat mijn pakket ruim 1,5 week uitbleef maar is gebeld. Werd keurig uitgelegd waardoor dat kwam en men begreep waarom ik belde. Mij werd verteld dat ze hun uitstrekte best deden dit snel op te lossen. Warempel smiddags een mail. Ik weet niet zeker of het om die bestelling gaat maar denk haast wel. Top bedrijf

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Makkelijk bestellen en veel keus. Enige minpunt: de lange levertijd (zondag besteld en op vrijdag geleverd).

Onbereikbaar

Bestelling incompleet geleverd; Jasje van zo'n 80 EURO zit er niet bij en een ander item was defect. Mailen, bellen, mailen, bellen, bericht op Facebook maar TOTAAL geen reactie. Kom op Hoofs, we hebben het hier niet missend embleem van 4 euro!

Het product wat ik kreeg was heel anders dan op de foto

Heb een mail gestuurd naar helaas nog geen reactie. Het leger bond jasje wat ik besteld heb is heel anders dan op de website. Erg jammer!

Snel en goed

Geef jullie een 10 helemaal tevreden

Niet tevreden

Jas besteld, op voorraad geeft site aan. Betaald en bevestiging ontvangen. Na 4 dagen geen track en trace code ontvangen. Bellen en na 2 uur wachten nog niemand aan de lijn. Verbinding wordt verbroken. Andere afdeling belt mij om aan te geven dat jas is uit verkocht. Hier baalde ik natuurlijk verschrikkelijk van. Begrijp de drukte maar stop dan verkoop op je website.

Prima bedrijf

Ik ben zeer tevreden over Hoofs als webwinkel. Snelle levering, uitgebreid assortiment, goede communicatie en mooie website.

prima!

prima service en producten

Persoonlijk

De maat die ik besteld had, was niet leverbaar. Ik werd persoonlijk gebeld om te overleggen over een andere maat. Dit is goed opgelost. Retourneren werkt ook goed en snel.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch